Şimdi Ara

Ailemi ps3 almaya nasıl ikna ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abilerim ablalarım kardeşlerim ailemi ps3 almaya nasıl ikna ederim? Sınıftan arkadaşım satıyor 450-500 tl arası yanındaki 8 oyunlarıyla beraber. Oyunları ayrı almaya kalksam 500 tl yapıyor hemen hemen. Lise 3 e gidiyorum hiç düz geçmedim hep teşekkür aldım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

• PS4 aldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanunAdamı

PS4 aldır.

Yok hocam ya ps3 istiyorum onuda sıfır istemiyorum 2.el alalım arkadaşınkini diyorum pc alalım diyo onun yerine ödev falan yaparsınız diyo. Ödev yapmak için falan da yeterli pc var ama oyun için alet yok evde. Bi telefonum var 4S onunla da bi yere kadar oynayabiliyosun.
  • ps3 ne olm ps4 varken yeni oyunlar ps3 için ya çıkmaz ya da çamur grafiklerle çıkar
  • çıkarıp masaya vur onlara patronun kim olduğunu göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

ps3 ne olm ps4 varken yeni oyunlar ps3 için ya çıkmaz ya da çamur grafiklerle çıkar
    Adam akıllı pc aldır, oyununu da oynarsın ödevini de yaparsın. Ps 4 alıyolarsa aldır, yoksa 3 alma git pc topla bi tane
  • quote:

PS4 aldır.
    ps4 varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inextricable

Adam akıllı pc aldır, oyununu da oynarsın ödevini de yaparsın. Ps 4 alıyolarsa aldır, yoksa 3 alma git pc topla bi tane

Hocam ödev yapmak için iyi kötü bi pc var. Onunla halledebilirim. Ama full oyun oynıycağım için ps3 almak istiyorum. Ps4 de çok pahalı annem karşı çıkar aldırmaz. Hem onu aldı mı oyunlarını da aldırmak lazım yani imkanı yok almaz. Bunun oyunlarını de vericek arkadaş. Öyle dandik oyunlar değil bf 4 gta 4 pes 11 CoD blackops II falan var.
  • Kendiniçaylayanadam K kullanıcısına yanıt
    Pc toplatsana nedir bu ps sevdası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inextricable

Pc toplatsana nedir bu ps sevdası

Hocam oyun oynamak için almak istiyorum. Pc var iyi kötü. Kararım kesin Nasıl ikna rdebiliceğim konusunda tavsiye verirseniz sevinirim.
  • Kendiniçaylayanadam K kullanıcısına yanıt
    Bunun yerine sağlam bir PC toplamanı tavsiye ederim.
  • red dead redemption yoksa aldirma onuda gectim babana sunu de baba son yilim gelecek sene sinava girecem birsey oynayamiyacam zaten o yuzden bu senem guzel gecsin de ama lise4 dede oynayacaksin adim gibi iyi biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

red dead redemption yoksa aldirma onuda gectim babana sunu de baba son yilim gelecek sene sinava girecem birsey oynayamiyacam zaten o yuzden bu senem guzel gecsin de ama lise4 dede oynayacaksin adim gibi iyi biliyorum

Hocam 8 tane oyun var zaten yeterli olur bi süre daha sonra kendim alırım. Seneye oynama konusunda da bu seneki kadsr oynayabiliceğimi sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendiniçaylayanadam

quote:

Orijinalden alıntı: loses

red dead redemption yoksa aldirma onuda gectim babana sunu de baba son yilim gelecek sene sinava girecem birsey oynayamiyacam zaten o yuzden bu senem guzel gecsin de ama lise4 dede oynayacaksin adim gibi iyi biliyorum

Hocam 8 tane oyun var zaten yeterli olur bi süre daha sonra kendim alırım. Seneye oynama konusunda da bu seneki kadsr oynayabiliceğimi sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Ps3 alabilirsin kardeşim 500 liraya pc toplayan varsa bana da toplasınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Batterx One

Ps3 alabilirsin kardeşim 500 liraya pc toplayan varsa bana da toplasınlar

Hocam kararım zaten ps3 yönünde ama nası ikna edebilirim o konuda yardım istemiştim ben 😕
  • quote:

quote:

PS4 aldır.

Yok hocam ya ps3 istiyorum onuda sıfır istemiyorum 2.el alalım arkadaşınkini diyorum pc alalım diyo onun yerine ödev falan yaparsınız diyo. Ödev yapmak için falan da yeterli pc var ama oyun için alet yok evde. Bi telefonum var 4S onunla da bi yere kadar oynayabiliyosun.

pc al hocam ps3 ten daha iyi grafik alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nargile.

quote:

quote:

PS4 aldır.

Ps3 de karsrlıyım hocam

• çok basit

8 oyunla beraber 500 tlye gelicekse sakın kaçırma. babana de ki
    " akşama kadar okul ders stres oluyorum gece uyumadan kendimi ödüllendirmek istiyorum stres atmam lazım kafayı yicem " gibi şeyler söyle:D
    sonra de ki : zaten bir iki oynayıp sıkılsam bile yanındaki 8 tane oyunla beraber yine aynı fiyattan satabilirim. bir oyun ortalama 80 TL zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nargile.

quote:

quote:

PS4 aldır.

Ps3 de karsrlıyım hocam

Alıntıları Göster
    ps3'ün bir senesi daha var, değmez almaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: xacal

çok basit

8 oyunla beraber 500 tlye gelicekse sakın kaçırma. babana de ki
    " akşama kadar okul ders stres oluyorum gece uyumadan kendimi ödüllendirmek istiyorum stres atmam lazım kafayı yicem " gibi şeyler söyle:D
    sonra de ki : zaten bir iki oynayıp sıkılsam bile yanındaki 8 tane oyunla beraber yine aynı fiyattan satabilirim. bir oyun ortalama 80 TL zaten

Bunu deniycem hocam başka öneriniz var mı :D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.