bu benımde sık kullandıgım yalanlardan bırıydı zamanında
en çok kullandıklarım... -nerde kaldın oğlum? -dersanede etüte kaldım anne
-olum bu devamsızlık ne?(karne günü veya eve kağıt gelirse) -anne ya derslere geciktim yarım gün yarım gün öle olmuş...
-olum daha geçen para vermiştim -anne kitap aldırdı hoca
kızlarla toplanıcz hbrniz olsun evdeym(ev cebe yönlendirilmişse)
bu yalanlardan herhangibirini kullanmayan yoktur heralde,ama ben hemen kızarıp bozardıgım ıcın genelde anlasılır yalanlarım
quote:
Orjinalden alıntı: pinarymsc
valla kursat ben bu yalanı hıc kullanmıyom bu yalanı kullansam herhalde babam beni evden kovardi
bi yalan daha soylerdin hacı))))))))))) arsivde yalan cook
annem:oğlum gözünün altına nolmuş öle kızarmışmı morarmış mı nolmuş kavgamı ettin yine yoksa bn:anne olurmu öle şey duvara çarptım kafayı
ben:baba para versene babam:olum daha dün verdim bn:öğretmen tiyatroya götürcek onun parasını aldı
bn:baba hayatımda snin kadar yakışıklı adam görmedim babam:yine paramı isticen üçkağıtçı
anne ben ersinlere gidiyorum orda kalıcam diyip manitanın yanıa gitmek
Gerçekleri söyleyerek olayları halletmek daha kolay oluyor.. En azından daha sonra ne söylediğimi hatırlamak zorunda kalmıyorum..
hayat bana gercekleri ogretmedi,sadece ogren diye sokaga attı
quote:
Orjinalden alıntı: cemalkulu
quote:
Orjinalden alıntı: pinarymsc
valla kursat ben bu yalanı hıc kullanmıyom bu yalanı kullansam herhalde babam beni evden kovardi
nerden bilcek ki
kızlarla toplanıcaz yalanı kullansam babam beni eve almaz...ben bugune kadar kız arkadasımın oldugunu hep sakladım babamdan..bi bilse reddeder beni herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: cemalkulu
kızlarla toplanıcaz yalanı kullansam babam beni eve almaz...ben bugune kadar kız arkadasımın oldugunu hep sakladım babamdan..bi bilse reddeder beni herhalde
+1
biziimki evden kovmaz heralde ama tepkilerinin sağlığıma iyi geleceğini sanmıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme