-Dersaneye gidiyorum. -Ödevlerimi yaptım. -XXX teyze seni çaya bekliyo -Kola değil meyve suyu -Hııı çok komik -Müdür durup dururken beni çağırdı -Hayır okula geç kalmadım -Tamam toplarım -Tamam yıkarım -..........
bence kızlar yalan konusunda erkeklerı gecmıs durumda..kızım nereye gıdıyorsun dershaneye anne,tabı bızım kız cafe koselerınde erkek arkaslarıyla bulusuyor,,kızım nrdeydın anne sedalarla(seda dedıgım kısı genellıkle erkek arkadası olur) ders calıstık
quote:
Orjinalden alıntı: cemalkulu
bence kızlar yalan konusunda erkeklerı gecmıs durumda..kızım nereye gıdıyorsun dershaneye anne,tabı bızım kız cafe koselerınde erkek arkaslarıyla bulusuyor,,kızım nrdeydın anne sedalarla(seda dedıgım kısı genellıkle erkek arkadası olur) ders calıstık
yo hayır.hiç erkeklerle buluşmadım zaten buluşsam da annem görse de bişey demez benim erkeklerle kızlardan daha iyi anlaştığımı bilir.
erkeklerle daha iyi anlasırım diyen kızlardan kacacaksın kardesim,bunu bilir bunu soylerim
quote:
Orjinalden alıntı: adikursat
erkeklerle daha iyi anlasırım diyen kızlardan kacacaksın kardesim,bunu bilir bunu soylerim
Neden noolmuş ?
erkeklerden beter oluyo bazı huyları,melez gibi)))
quote:
Orjinalden alıntı: adikursat
erkeklerden beter oluyo bazı huyları,melez gibi)))
valla tam terside gecerli kızla ıyi anlasırım dıyen erkekden de kacacaksın
konuyu saptırmayın yaw. genelde benım soledıgım yalanlar.
annem(ya da abım):sigaramı içiyosun. ben: nerden cıkardın
annem: servise yetiştin mi? ben: yetişdim son dakıkada(halbukı yalan. iş yerıne 9,30da girdim)
annem: nerdeydin. ben: arkadaslarla bulustuk konustuk falan filan(sevgılımle beraberdim. cok güzel bi gundu. cok iyi oldu stresın uzerıne hatunla bulusup birazcık eglenmemiz(farklı durumlar))
annem: o ne cdsi ben: oyun muzık falan var ıcınde(yalan külliyen yalan. su katılmamıs yalan)
annem: seni bi kaç kızla görmüşler ben: hıı evet angelina jolie de beklıyo sımdı onun yanına gidecem tövbe tövbe kimle gorulecem be dersanedeydım.(yalan o saatte o kızlarla gercekten dolastım)
annem: ödev vermiyorlar mı hiç size ben: ne ödevi ya lise son olduk ayrıca ben ticaretım.(halbukı bır suru odev benı beklıyo)
Aslında sorular çok kolaydı hepsıne cvp verdım ama kaydırma yapmısım baba ya
sınav ii geçti yoklama yannış yapılmış(asıp devamsızlık yapınca. ama onlar devamsızlıı örenmeden önce sölerim)