Şimdi Ara

Ailemle Kavga Ettim SS'li (EVE ÇAĞRILDIM) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: poorman

quote:

Orijinalden alıntı: it kopuk

Kardes sevdim lan seni Ahahahahaha
    .
    Bidaha o eve gitme sokak hayati denen isi yap.
    Ogrenmek icin hayat okulunu okuman lazim.

sokak hayatı derken burası türkiye niggayı alırlar kodese

Zaten sokaklarda kalacaksın bari kodes e gir rahat yasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben ciddi olduguna inanmiyorum ama neyse

• Kardeşim babam olmasada annemle büyük abimle çok kavga ettim. Babam vefat etti abim babalık görevi yapıyor işte. Sabret sallama dediğini diyecem de son damlayı taşmış durum git sakince baba ben bunlardan nefret ediyorum benim onurumu gururumu kırıyosun de felan açıkla iyice. 16 yaşındasın dersini adam akıllı çalış güzel bi üniye yerleş ben de 19 yaşındayım bu sene üni gitdim ygsden 22 bin sıralama yaptım çok problem çıkmıyor şuan. Dersini çalış adam akıllı iş bulacak bi mesleğe yönel.

• quote:

Orijinalden alıntı: yimbilik

Babanin telefonunu ver konusalim

babamın telefonu evde nasıl verebilirim şaka bir yana bunu istemiyorum kusura bakma babamla şu anlık tüm bağlarım kopuk

• quote:

Orijinalden alıntı: yimbilik

Ben ciddi olduguna inanmiyorum ama neyse

keşke sandığınız gibi olsaydı ciddi olmadığım doğrudur babamı hiç takmıyorum bile ama olay maalesef doğru

• O ne biçim aile lan insan çocuğuna niye böyle davranır bence arka planda başka şeyler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın babası dövdüğü için atarlanan 20klı

• Bizene saçmalıklarınızdan ne diyelim sana ne istiyorsun bence kapat konuyu ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audiolog

Kardeşim babam olmasada annemle büyük abimle çok kavga ettim. Babam vefat etti abim babalık görevi yapıyor işte. Sabret sallama dediğini diyecem de son damlayı taşmış durum git sakince baba ben bunlardan nefret ediyorum benim onurumu gururumu kırıyosun de felan açıkla iyice. 16 yaşındasın dersini adam akıllı çalış güzel bi üniye yerleş ben de 19 yaşındayım bu sene üni gitdim ygsden 22 bin sıralama yaptım çok problem çıkmıyor şuan. Dersini çalış adam akıllı iş bulacak bi mesleğe yönel.

Defalarca söyledim bak yapma dedim yeter dedim ergenliğe girdim karışma bana artık dedim ama şerefsiz anlamıyor ki? yüksek maaşı var ama beni bir gram bile ilgilendirmiyor bu parayı allah vermiyor mu? almasını da bilir para için sevemem ben onu şerefsiz bide hiç sevmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poorman -- 28 Eylül 2015; 22:51:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bostonceltic

Okumayın babası dövdüğü için atarlanan 20klı

davranışlarım 2klı gibi değil dostum çocuk değilim

• Valla üni okuyana kadar sabret ondan sonra diss at babana bence okumazsan bi b.k olamazsın bu hayatta

• quote:

Orijinalden alıntı: black1211

babanın tavırlarından sana karşı iyi davramadığı sonucu çıkardım büyüyünce sende bıraktığı etki senin ona karşı olan tavrını etkileyecek ve o bunu anladığında çok geç olacak genelde babasındaki etki çocuklarına yansır umarım babanınkilr sana yansımaz çünkü dedeninkiler babana yansımış insan nasıl gördüyse öyle davranır

yanlışın var. yetişirken ne eksik kaldıysa çocuğuna onu vermek için elinden geleni yaparsın. baba şefkati görmemiş birinin çocuğuyla ilişkisi en samimi arkadaştan da ötedir. baba-evlat gibi olamazlar ama çocuğuna aşırı değer verir ve aynı şekilde de karşılık görür, farklı bir bağ oluşur. yani bu arkadaşımız (karakteri bozuk değilse) çocuğunu mümkün olduğunca el bebek gül bebek büyütecek.

ben çok el üstünde tutuldum ama kendi çocuğuma karşı bu kadar sabırlı olamam. 27 yaşındayım, babam 66 yaşında ve ben hala sürekli yanağını mıncırıyorum, rahatsız ediyorum ve hiçbir şey söylemiyor. aynısını benim çocuğum o yaşta bana yapsa tokatı yapıştırırım sanırım.

babamdan bir örnek daha vereyim: mesela dedem babama hiç gönülden oğlum dememiş. ilk çocuk olduğu için değerli olması da gerekir ama tam aksine en az babamı severdi, rahmetli.

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 28 Eylül 2015; 23:01:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

quote:

Orijinalden alıntı: black1211

babanın tavırlarından sana karşı iyi davramadığı sonucu çıkardım büyüyünce sende bıraktığı etki senin ona karşı olan tavrını etkileyecek ve o bunu anladığında çok geç olacak genelde babasındaki etki çocuklarına yansır umarım babanınkilr sana yansımaz çünkü dedeninkiler babana yansımış insan nasıl gördüyse öyle davranır

yanlışın var. yetişirken ne eksik kaldıysa çocuğuna onu vermek için elinden geleni yaparsın. baba şefkati görmemiş birinin çocuğuyla ilişkisi en samimi arkadaştan da ötedir. baba-evlat gibi olamazlar ama çocuğuna aşırı değer verir ve aynı şekilde de karşılık görür, farklı bir bağ oluşur. yani bu arkadaşımız (karakteri bozuk değilse) çocuğunu mümkün olduğunca el bebek gül bebek büyütecek.

ben çok el üstünde tutuldum ama kendi çocuğuma karşı bu kadar sabırlı olamam. 27 yaşındayım, babam 66 yaşında ve ben hala sürekli yanağını mıncırıyorum, rahatsız ediyorum ve hiçbir şey söylemiyor. aynısını benim çocuğum o yaşta bana yapsa tokatı yapıştırırım sanırım.

aynen ben çocuğumu dövmem ama bu hayalarla çocuğum olur mu artık bilemeyeceğim

• Camide yat.Kesinlikle sokakta bankta yatmaya calisma , bir daha uyanamazsin. Git camiye biraz da dini bir ifade kullan , yatabilir miyim vs de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stadhouder

Camide yat.Kesinlikle sokakta bankta yatmaya calisma , bir daha uyanamazsin. Git camiye biraz da dini bir ifade kullan , yatabilir miyim vs de.

buralarda bir vakıf var sahibi çok yakın bir arkadaşımın abisi ona bir soracam bir kaç gün orda mı takılsam diye

• quote:

quote:

Camide yat.Kesinlikle sokakta bankta yatmaya calisma , bir daha uyanamazsin. Git camiye biraz da dini bir ifade kullan , yatabilir miyim vs de.

buralarda bir vakıf var sahibi çok yakın bir arkadaşımın abisi ona bir soracam bir kaç gün orda mı takılsam diye

Allah yardimcin olsun , ciddi oldugunu farz ediyorum.Benim de tecrubelerim oldu bu konu ile alakali ancak bu kadar ciddi degildi.neyse gecmis olsun.

• quote:

quote:

quote:

Allah yardimcin olsun , ciddi oldugunu farz ediyorum.Benim de tecrubelerim oldu bu konu ile alakali ancak bu kadar ciddi degildi.neyse gecmis olsun.

hocam ciddilik oranını ben bile hala kavrayamadım çok saçma bir konumdayım geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

dua et namaz kıl

helal lan cennetteyim şu an allah razı olsun

• quote:

quote:

quote:

Kardes sevdim lan seni Ahahahahaha
    .
    Bidaha o eve gitme sokak hayati denen isi yap.
    Ogrenmek icin hayat okulunu okuman lazim.

sokak hayatı derken burası türkiye niggayı alırlar kodese

Zaten sokaklarda kalacaksın bari kodes e gir rahat yasa

sokakta kalırmıyım hiç o kadar fakir değilim hatta fakir de değilim

• naptın kardeş eve gittin mi kuzu kuzu yoksa dışarda mı kaldın?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.