Şimdi Ara

Ailemle Kavga Ettim SS'li (EVE ÇAĞRILDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poorman -- 30 Ocak 2018; 21:51:34 >

• dua et namaz kıl
  • İbretlik olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: poorman

arkadaşlar babam bomboş ottan bo*tan birşey için tokat attı hayalarıma vurdu sinirlendim onlar yemek yerken çıktım dışarı geldim camiye ne yapcam lan
    not:gülmemin sebebi halimin komik olması aileme çok sinirliyim ayrıca dışarda yağmur yağıyor

Ben de ailemle kavgalıyım bugün, ama evden çıkmak gibi saçmalık yapmadım bi daha geri almazlar valla ve çok üşüyorum dışarda nereye gideceem ya bi meslek sahibi olsam da kendi hayatıma baksam kimse karışmasa !

• Git namaz kıl sonrada üst kata çıkıp takıl orda sabah ezanıyla uyanır namazı kılar gidersin
    Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6A6A080F5 -- 28 Eylül 2015; 19:22:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİGERTS

Git namaz kıl sonrada üst kata çıkıp takıl orda sabah ezanıyla uyanır namazı kılar gidersin
    Edit imla

hocam ben de öyle olsun isterdim ama imam efendi birşey der falan uğraşamam site otoparkında takılayım bari
  • Lisedeyken cok yaramazdim peder her zamanki.gibi evden.kovdu neyse geceyi camide geçireyim.dedim camiye gittim imamda camiden kovdu çünkü caminin hoparlorunden daha once şarkı söylemiştim en son gittim caminin deposunda tabutun içinde uyudum tabi tahta pek.rahat değil icide gülsuyu kokuyor o gün dedimki keske kilise olsaydı onların tabutlari daha konforlu ve yatak.gibi bunu niye anlattım evden kovulursaniz alternatif olsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herakles_Kratos

Lisedeyken cok yaramazdim peder her zamanki.gibi evden.kovdu neyse geceyi camide geçireyim.dedim camiye gittim imamda camiden kovdu çünkü caminin hoparlorunden daha once şarkı söylemiştim en son gittim caminin deposunda tabutun içinde uyudum tabi tahta pek.rahat değil icide gülsuyu kokuyor o gün dedimki keske kilise olsaydı onların tabutlari daha konforlu ve yatak.gibi bunu niye anlattım evden kovulursaniz alternatif olsun ...
    senin için boş bişey gibi gözükebilir neden dolayı vurdu söyle bi de biz değerlendirelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: black1211

senin için boş bişey gibi gözükebilir neden dolayı vurdu söyle bi de biz değerlendirelim

editledim okursan
  • Ona bunun onur kirici bi davranis oldugunu sole
  • quote:

quote:

editledim okursan

Alıntıları Göster
    camiye mi bıraktılar diyecektim kendin gitmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Ona bunun onur kirici bi davranis oldugunu sole

"onur kırıcı bir davranış olduğunu"
  • poorman kullanıcısına yanıt
    babanın tavırlarından sana karşı iyi davramadığı sonucu çıkardım büyüyünce sende bıraktığı etki senin ona karşı olan tavrını etkileyecek ve o bunu anladığında çok geç olacak genelde babasındaki etki çocuklarına yansır umarım babanınkilr sana yansımaz çünkü dedeninkiler babana yansımış insan nasıl gördüyse öyle davranır
  • quote:

babanın tavırlarından sana karşı iyi davramadığı sonucu çıkardım büyüyünce sende bıraktığı etki senin ona karşı olan tavrını etkileyecek ve o bunu anladığında çok geç olacak genelde babasındaki etki çocuklarına yansır umarım babanınkilr sana yansımaz çünkü dedeninkiler babana yansımış insan nasıl gördüyse öyle davranır

müneccim misin lan tamamen doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poorman -- 28 Eylül 2015; 21:50:59 >
  • Nick mesaj
  • lisedeysen ders çalış iyi maasli iş bul kendi hayatını kur.
  • bence eve gidersen neden kaçtın lan sen diye daha iyi dayak yiyecen. Gitmezsen ileride seni gördüğü yerde daha da pis dövecek. bu yüzden eve git. sorarlarsa da namaz kıldım dersin. belki insafa gelir
  • Okumayın dayak atan zebani
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hutbeye çıkıp kuşbakışı bi göz at ortalığa, sonra güzel bi köşe bulup yat aşağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

Okumayın dayak atan zebani

hocam kalbimi kırıyorsunuz ama
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.