Şimdi Ara

Ailemle Kavga Ettim SS'li (EVE ÇAĞRILDIM) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 arkadaşım çaldı konu açmışsın + CSB + Okumayın Zebani İlerizekalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oku adam ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dua et, namaz kıl göreceksin hiçbir şey düzelmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

naptın kardeş eve gittin mi kuzu kuzu yoksa dışarda mı kaldın?

vakıfta kaldım

• kilitli kaldım ya

• Kardeşim bak lisedeyken özellikle 9.sınıftayken babamla kavga ederdim hep. Parfüm sıkardım başım ağrıyo pavyona çevirmişsin odayı der hep bağırırdı. Sıkmazdım yine burnuna kokular gelirdi çok kızardı hep bağırırdı. Ama şu an haksız da olsalar orta yolu bulmaya çalışıyorum onlarla, çünkü öğrenciyim bi gelirim yok evim yok param yok kim bakıcak bana ailemden başka? Bak benim anannem dünyanın en iyi kalpli insanıdır annemden daha iyi kalpli, hiç bağırmaz hiçkimseyle kötü değildir, ama gel gelelim dedem çok bağıran biridir. Ama çocuklarını asla kötü durumda tek bırakmaz evli de olsa bekar da olsa hep destek çıkar para onun için önemli değildir, fiyatı ne olursa olsun ailesine her şeyi alır her şeyi yapar. Şimdi dedemin neler yaptığını biraz anlatayım, dayım biraz yaramazdı denebilir, dedem onu hep fışkın denen sopalarla dövermiş, annemi babamla nişanlıyken bile hiç gezdirmemiş, teyzemleri de çok sıkı tutmuş, dövmeleri içmeleri söylemiyorum bile dilim varmaz. Neyse bak dayım okumazdı, karnesi hep kötü gelirdi :) dayım lisedeyken kaçmaya kalkmış senin gibi, dedemden korkmuş karne yüzünden sopa atar diye, para da yok ama üstünde. Polisler gişede yakalıyo, annemler alıyo pisi pisi götürüyo yine ananemlere :)) dedem dayıma 15 yaşındayken de 25 yaşındayken de hep karışırdı gezmelerine bile karışırdı, gece geç geliyo diye hala daha bağırır adam 30 yaşına geldi hala bağırır tokat atar:) dedemi hastaneye yatırdık bu sene, en küçük şeylere bağırdı hep, küfretti bağırdı, hep haksız yere bağırdı hep eski defterleri açtı, yandaki hastalar doktorlar karşısında yerin dibine girdik. Ama kimse kaçıp gitmedi sırtımızı dönmedik kimse ailenden daha iyi değil kötüde olsa ailen. Anlatmadığım daha neler neler var sen haklı da olsan haksız da olsan dön evine, ailene ses yükseltme küfürü söylemiyorum bile, ilerde ne demek istediğimi anlarsın. Kolay gelsin

• Gecmis olsun.

• Bu ssten sonra en az bir zebani bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Bu ssten sonra en az bir zebani bekliyorum.

hocam neden? kilitli kaldım çilingiri aradım ama az önce farkettim kontör de yok

• Okumayın 12 yaşında atarlı ergen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • poorman kullanıcısına yanıt
    Whatsapp kullan, mesaj at birine sms yoluyla. Hiç olmadı tam adres ver çilingiri ben arayayım gelsin kurtarsın seni zebanilerin elinden
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    arkadaşa mesaj attım yollayacakmış
  • helal
  • yaptığın hoş bişeymi bu tür konuları trollemeyin csbleştirmeyin sonra her ciddi konunun altına bu durumlardan muzdurap olan kişilere csb yalan vs deniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Bu ssten sonra en az bir zebani bekliyorum.

Söylemiştim.
  • @Mugetsuga helal lan :D
    @karahancer2 knk olay gerçek ama anlattığım kadar kötü değil ilk defa bir konum tuttu bırakamazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poorman -- 29 Eylül 2015; 20:04:11 >
  • 16 dan sonra okumadım
  • Sonradan görme zebani

• Poor csb

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.