Şimdi Ara

Aileni seçebilseydin yine aynı aileni mi seçerdin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rasyonel olarak düşündüğüm zaman şimdiki ailemi tercih etmezdim. Özel sebepler haricinde huzurlu, düzgünce konuşabileceğim, zınk diye odaya girmeyen, bana saygı duyan bir aileyi tercih ederdim. Bazen o kadar çok sesli konuşuyorlarki soruyu anlamakta güçlük çekiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Daha kötü bir aile gelme ihtimali daha yüksek,dünyanın büyük çoğunluğu fakirlik içinde Afrika'da,Asya'da çok fakir bir ailede doğma ihtimali var ki aşırı ürüyorlar bı de onlar

• kesinlikle seçmezdim. hiçbir konuda tarafının olmaması her konuda ortada olman berbat. ha öte yandan bahçeli evimde çayyolunda oturmak falan varsa zaten kesin onu seçerdim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "huzurlu,düzgünce konuşabileceğim, zınk diye odaya girmeyen, bana saygı duyan bir aile" özellikle Türkiye'de böyle bir şey yok. Ailen Balkan göçmeni falan değilse tipik Türk aile yapısı yazdığın şeylerin neredeyse tamamını reddediyor. Türk ailesi olmayan başka ailelerde bile yazdığın şeylerin aynı anda bulunması son derece nadirdir. Hatta böyle şeyler aynı anda bulunsaydı sana korkunç bile gelebilirdi muhtemelen lobotomize olmuşlar gibi

Alacağım sonucun şuankinden farksız(senle aynı sorunlardan muzdaribim Türk gençlerinin %90'ı gibi) veya daha kötü olma ihtimali daha iyi olma ihtimalinden yüksek olduğundan şuanki ailemi seçerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendimin Celladıyım -- 15 Temmuz 2024; 20:48:30 >
  • hayır hayır

• 3Rayy kullanıcısına yanıt

hayaller çayyolu gerçekler battalgazi. hoş şimdi oralar bağdat olmuştur da bizim zamanımızda bildiğin gece kondu idi.

• maviplanet kullanıcısına yanıt
    hocam altındağ aynıdır ya, gelişmiyor yıllardır. bizim de gerçekler sincan zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu saydıklarını ailem bana veriyor ama rasyonel olmak gerekirse tercih hakkım olsa seçmezdim. Koç sabancı gibi varlıklı bir ailede dünyaya gelmek isterdim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maskedwolf666 kullanıcısına yanıt
    Yazdığım idealdeki ailenin davranışları bağlamında, ailenin sosyoekonomik olarak iyi olma olasılığı yüksek olduğu için şahsen onunla yetinir ve mutlu olurdum. Koç ve sabancı gibi aileleri seçebilseydik mükemmel olurdu tabi orası ayrı konu

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Hocam fakir ülkelerde bunları düşünmeye vaktimiz olmaz, cahil ve low iq takılırdık. Karın doyurmaktan başka işle meşgul olmayan adam birinci dünya ülkelerinde ne hayatlar döndüğünü bilmez.

• Ben seçerdim. Hayat güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer1437 -- 15 Temmuz 2024; 22:42:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.