Şimdi Ara

Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
28
Favori
66.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazar günü N11 den 229 tlye almıştım kod dün akşam geldi, Bugün kurulum yapıldı, Şu an sorun gözükmüyor...
  • Bizim buradaki bayi 200 tl'ye satıyor isteyen olursa alıp aldiğim fiyata veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    yukarıdaki yorumlardan birinde arkadaş onaylı, üzerinde digiturk yazan çanak olması gerekir diye belirtmiş.
    teknik eleman ikna edilirse sizin işiniz olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim kod bugün akşamüstü geldi. Kodu digitürk e onaylattım. Cumartesi kuruluma gelecekler randevu alındı

• Bağlatanlar paket bittikten sonraki süreç hakkında bilgi almadı mı getirdikleri cihazı gerimi veriyoruz

• kraly61 K kullanıcısına yanıt
    hocam digitürkte üyeliği bitirirsen cihazı 1 ay içerisinde teslim etmen gerekiyor. üyelik devam ettiği müddetçe cihaz sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_sefa61

Merhaba Arkadaşlar,

N11 Aktifexpress de aynı paket 199TL 6adet stok kalmış ve soru kısmında biri sormuş, 6.Ay Sporun yıldızı hediyeli yazmış satıcı. Kargo da bedava, satış sözleşmesinden baktığımda Aydın Eker Mağazacılık / Beko Yetkili Satıcısı olarak gözüküyor. 150TL'ye bulamayanlar alsın bence
    https://urun.n11.com/uydu-alicisi/digiturk-ailenin-yildizi-paketi-P288716267
    Bu paketi aldım bakalım ne olacak, süreç ilerledikçe gelişmeleri yazacağım.

• TylerD. kullanıcısına yanıt
    Onu bende gördüm ancak biraz önce Digitürk MH yi aradım. "Hali hazırdaki çanak anteniniz servis elemanlarının kontrolü sonrasında eğer bu sisteme uyumluysa yönünün Eutelsat'a çevrilmesiyle kullanabilirsiniz bir sıkıntı olmaz ancak aksi halde yeni çanak kurulumu gereklidir, ayrıca yön değişiminin ayarlanması için servis ekipleri 35 TL ücret alırlar bunu da belirtmek isterim." cevabını aldım. Bu arada Eutelsat'ı ben bilerek sordum daha çok kanalın HD yayınlarını izlemek için kafanız karışmasın.
  • Escapetolife kullanıcısına yanıt
    Aktivasyon kodunu soru cevap bölümünde paylaşacağız demiş. Sakat iş değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Bence sakat .herhangi birisi sizden önce o kodu alıp Digitürk başvurusu yapabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Aktivasyon kodunu soru cevap bölümünde paylaşacağız demiş. Sakat iş değil mi?
    Yani evet güvenemedimm açıkcası. İşlem sayısına güverenerek sipariş verdim ancak iptal ettim. Diğerinden alacağım. 40 TL daha pahalı gerçi ama..
  • Burak2658 B kullanıcısına yanıt
    Zarf içindeymiş kod. Güvenli şekilde göndersin

• Escapetolife kullanıcısına yanıt
    Keşke iptal etmeseydiniz. Akşam konuştum telefonda Diyarbakırda bir mağaza sıkıntı yok aktif satış yapan bir yer. Aktivasyon kodunu özel göndersin ama

• quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Keşke iptal etmeseydiniz. Akşam konuştum telefonda Diyarbakırda bir mağaza sıkıntı yok aktif satış yapan bir yer. Aktivasyon kodunu özel göndersin ama
    Ayın 3'üne kadar aktive etmek gerekiyor. Kargo geldi gitti vs sıkıntı. Yarın bir ararım olmadı
  • Soru-Cevap bölümünde nasıl paylaşacakmış? Müşterinin "hacı n'oldu bizim kod?" diye yazmasını mı bekleyecekmiş? Kayıtlı epostaya göndereceğiz dese neyse.

• Beyler Ankarada almak isteyen var mi ona göre bir tanıdık vasıtasıyla ricada bulunacağım. Sayının biraz cazip olması şart.

• -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Bizim ülkemizde işini doğru düzgün yapan bir yer olsa şaşarım zaten .adam 149 TL ye belki dahada ucuza Arçelik bayisinden kodu alıyor .199 TL ye satıyor .kodu arayıp telefonla veremiyor yada mail atamıyor .soru cevapta veriyormuş.rezil bir durum .ben geçen sene arcelikten TV almıştım .tv alana sporun yıldızı 1 yıl ücretsiz di .arcelikten kodu alabilmek için şikâyet etmediğim yer kalmamıştı .

• arkadaslar bu paketi yarin aktive ettirecegim.
    acaba hd icin ek ucret gerekiyor mu ?
  • UncleGrndpa kullanıcısına yanıt
    Nerdesiniz, hangi bayi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • carpenokte kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Digitürk Ailenin Yıldızı Paketi-sporun Yıldızı Paketi Hediye - n11.com
    https://urun.n11.com/uydu-alicisi/digiturk-ailenin-yildizi-paketi-sporun-yildizi-paketi-hediye-P288716267

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.