Şimdi Ara

Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
28
Favori
66.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BEnim başıma geldi aboneliği iptal edin deyince yapıyorlar mecbur
  • Arkadaşlar elimizde var diyen şube bana merkezden şifre istediğimiz zaman veriyolar, bu yuzden gelin ödemeyi yapınca şifrenizi merkezden isteriz dediler..bende gittim ama merkezi aradıklarında şifre kalmadığını söylediler.. boşuna gelmiş oldum ve iyi ki paylaşmadım, sonra uzaktan va gelen olurdu bende mahçup olurdum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada n11 de satışı yapılanda kesin merkezden alacağını düşünüp satış açtı ve büyük ihtimal şifre yollamayacak..

• Tekirdağ / Çerkezköy bayisinde elinde bir sürü kod var ben aldım iki tane babamda üyelik olduğu için yapmıyorlar.ben iptal etmiştim benimkini kabul ettikler.musteri hizmetlerinden onay aldim 3 Mayıs'a kadar lig maçları ücretsiz artı dizi kanalları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuni21 kullanıcısına yanıt
    o geliyor ama ortada kod yok faturayı efatura göndermek varken kargolıyorlar hemde 10 tl ye ama hala kod gelmedi!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

Ben olayi tam olarak anlamadım birisi bana yardim edebilir mi ?

Bizim binada merkezi sistem var muhtemelen çanağın diğeri hotbird e ayarli. Televizyon ise smart özelliği olmayan dahili uydusu alıcısı olan lcd televizyon. Ben bu paketi aldığım zaman yayınları nasil izleyeceğim ? Cihaz mi getirecekler eğer cihaz var ise ucreti var mi ya da süresi dolunca cihazi geri mi teslim etmemiz gerekiyor ?
    Bu soruların cevabini bende merak ediyorum

Getirdikleri cihaz 6 ay sonra geri mi verilecek sonradan para cikarmasinlar ek

• Benim bildiğim dijiturk kutusu getiriyorlar.12 ay boyunca ekstra ücret almıyorlar.ben mesela plus ıq kutu aldım kayıt özelliği olan aylık 15 TL farkı var.

• N11 den aldım bugün kurulum yapıldı ✅ sorun yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: admcpr

N11 den aldım bugün kurulum yapıldı ✅ sorun yok
    Hocam ne zaman almıştınız ? hangi satıcı ? 229 a aldım ben de ama hareketlilik yok
  • Beyler yok mu bir Allahın kulu yetkili bayi. Desin ki biz bunu tv ile satacaktık ama tv alan olmadı kodlar çöp olmasın diye onu satıyoruz. Bu mudur?

• Kod geldi bana da. Hallettim

• admcpr kullanıcısına yanıt
    Türksat üzerinden mi kurulumu yaptırdınız?Detaylarını anlatabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 26 Aralık 2018; 19:13:7 >
  • JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    Dün aldım aynı gün kod geldi müşteri hizmetleri aracılığıyla üyelik işlemlerini yaptık n11 de onilat avm diye bir satıcı

• flat_kil kullanıcısına yanıt
    Eutelsat çanak vardı kutuyu getirip kurulum gerçekleştirdi

Peki bende Türksat çanak var hazırda kullandığım bunu Eutelsat’ a yönünü çevirirler mi yoksa illa ki yeni çanak almak durumunda mıyız bu konu hakkında bilginiz var mı ?

• flat_kil kullanıcısına yanıt
    2 yıl önce ilk Digitürk üyeliğim için Türksat olan çanağı eutelsata çevirmişlerdi belli bir ücret karşılığında müşteri hizmetlerini arayıp detaylı bilgi alabilirsin aslında

Anladım, teşekkür ederim.

ben alalı 3 gün oldu kod yollamadı , hocam kodu kendi numarasıylamı yollyor ?
  • Kampanya bittikten sonra ne olacak cihazı geri iade alacaklar mı kurduranlardan soran olmadı mı sonraki süreci

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.