Şimdi Ara

Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
28
Favori
66.544
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burock2010

Üyeliği bitmeye yakın yada bitmeden paketi alan var mı acaba. Tam olarak bir bilgi alamadım. Kimileri yaptırdım dedi ama nasıl olduğunu tam anlatabilirmi. Benim üyelik 3 ocakta bitiyor. Ama bağlatamazsınız diyorlar.
    Ben de aynı durumdayım, bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.
  • Burak2658 B kullanıcısına yanıt
    Şimdi aradım müşteri hizmetlerini geri dönecekler. Bakalım be diyecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıllık üyelik bitince ne olacak bu konuda bilgisi olan var mı?

ve haziran'da biten spor paketi için, haziran sonrasında aylık ücret mi alınacak yoksa direkt kapanacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

1 yıllık üyelik bitince ne olacak bu konuda bilgisi olan var mı?

ve haziran'da biten spor paketi için, haziran sonrasında aylık ücret mi alınacak yoksa direkt kapanacak mı?
    1 yıllık üyelik bitince size kalmış.farklı paket seçeneklerinden sizin için hangisi uygunsa devam edersiniz.
    03.06.2019 tarihinden sonra spor kanalları kapanır başka ücret alınmaz
  • üyeliğim olduğu halde n11 üzerinden bkmexpress ile aktifexpressten 188 tlye aldım. kodu mhye bildirip üyelik açılıp açılmayacağını sizlere bildireceğim.
  • mevcut paketi olup bu kampanya ile geçiş yaptıran oldumu.kodu verdim digitürk çağrı merkezine kayıt açtım sizi arayacaklar dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

1 yıllık üyelik bitince ne olacak bu konuda bilgisi olan var mı?

1 yıllık üyelik bitimine 1hafta-10 gün önce ararlar,yıllık üyeliğiniz bitiyor size yeni teklifimiz şu şekilde diye.Eğer olurda aranmazsanız 1 hafta kala siz mutlaka arayıp üyeliğimi bitince yenilemiyeceğim iptal edin diye yoksa güncel aylık fiyat üzerinden fena bir fatura çıkarırlar.Mutlaka iptal talebi verin ve iptal faxını gönderin,ondan sonra sizi iptal biriminden arayıp yeni teklif sunarlar,ondan sonrası sizin pazarlık gücünüze kalmış,forumdaki digitürk sayfasında o anki güncel teklifler paylaşılır,ona göre sizde teklif istersiniz.

Haziran da sona erecek spor paketiyse hediye paket olduğu için otomatik olarak kapatılır,sizin birşey yapmanıza gerek yok.

• bayi aktivasyon yapmıyor bende kablo sinyali yüzde 80 nin altında imiş ve yüzde 80 nin altında olan sinyallerde aktivasyon yapmıyorlarmış dünyanın en saçma şeyi resmen işlem yapamıyorum !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak2658

mevcut paketi olup bu kampanya ile geçiş yaptıran oldumu.kodu verdim digitürk çağrı merkezine kayıt açtım sizi arayacaklar dediler.
    iki gün mh ile görüştüm alamazsınız dedi. bugün görüştüğüm kişi tanımlanır sıkıntı olmaz dedi. göreceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

iki gün mh ile görüştüm alamazsınız dedi. bugün görüştüğüm kişi tanımlanır sıkıntı olmaz dedi. göreceğiz

Alıntıları Göster
    benim şifreyi verdiğim müşteri temsilcisi çok acemiydi.şefinizle görüşmek istiyorum dedim.şefine aktardı.o tamam talebi aldık bir sorun çıkmaz dedi.neden hemen yapmıyorlar aacaba
    Bence şampiyonlar ligi dahildir. Ben başka bir kampanyadan yeni abone olmuştum, sorduğumda gelecek sezondan itibaren avrupa kupaları için ayrı bir paket oluşturacaklarını, bu sezon sonuna kadar mevcut paket içerisinden seyredebileciğimi söylemişlerdi. Şimdi ayrı bir paket olmadığına göre seyredebilirsiniz diye düşünüyorum.
  • Mevcut üyeliği ile bu paketi alıp sorunsuz aktivasyon yapabilen olursa ve paylaşırsa çok fazla üyeye yardımcı olacağı kanaatindeyim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwtr

Mevcut üyeliği ile bu paketi alıp sorunsuz aktivasyon yapabilen olursa ve paylaşırsa çok fazla üyeye yardımcı olacağı kanaatindeyim. Teşekkürler.
    ben btk ya bile şikayet yazdım.kodu almışız paket değişikliği için bekletiyorlar.kurulum yapılacak olsa teknik ekip yoğun olsa anlayacağım ama hazır olan üyelik.sadece paket değiştirmek bu kadar zormudur.
  • Arkadaşlar dün akşam sipariş geçtim aldığım firma kodu ne zaman verir bilginiz var mı

Umarım süreciniz sorunsuz tamamlanır. Lütfen bizleri de bilgilendirin.
  • Kurulum yapildi bende. Memnun kaldim. 229 liraya almis olduk. 80 fazla verdik ama saglik olsun :)

• wwtr W kullanıcısına yanıt
    demin görüştüm önce iptal seçeğini tuşladım sonra elimde arçelikden alınmış kod var dedim tamam iptal talebinizi kapatıyorum kodu verin dediler ama kod yanımda yok dedim o zaman akşam arayın halledelim dediler
    Soru sor kısmından kodu istedim.işlem yoğunluğundan dolayı sırayla kod gönderilmektedir.24 saat içinde kod gönderilecektir diye otomatik mesaj yolladılar
  • akurttr A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Akşam süreç tamamlandıktan sonra Online İşlemler'den de kontrol etmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwtr

Umarım süreciniz sorunsuz tamamlanır. Lütfen bizleri de bilgilendirin.
    mevcut üyeler bence tükenmeden alsınlar.
    digitürk süreci her zamanki gibi yavaş işliyor,insanları kanser ediyorlar ancak paket değişikliğinin kesin yapılacağını söylüyorlar.
    benim 02.03.2019 tarihine kadar ücretsiz hak ettiğim sporun yıldızı paketim vardı.mart ayında aynı paketi aylık 90 100 tl den aşağıya vermeyeceklerdi.şimdi 200 tl bu sezonu kurtarmış oldum.zaten hazirandan ağustos başına kadar maçlar olmayacak.ağustos ayına yakın benzer bir kampanya çıkarsa sporun yıldızı paketiyle devam etmeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.