Şimdi Ara

Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
28
Favori
66.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısınız ancak %100 teyit edilmeden almak bir risk. Sizden iyi haberleri bekliyoruz.
  • Arkadaşlar bir sürü bayi aradım İstanbul’da adamlar televizyonun yanında verilen bir kod diyor kimisi yok diyor çıldırıcam. Yok mudur İstanbul’da bir bayi de bulan kodu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vuslatteri

Arkadaşlar bir sürü bayi aradım İstanbul’da adamlar televizyonun yanında verilen bir kod diyor kimisi yok diyor çıldırıcam. Yok mudur İstanbul’da bir bayi de bulan kodu
    n11 deki fiyat 199 tl den 225 tl olmuş.
    bayide,n11 de nerede bulabiliyorsanız bence kaçırmayın derim.
  • arkadaşlar şuanda alsak kodu fakat mayısta aktif etsek oluyor mu ? bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: risus_

arkadaşlar şuanda alsak kodu fakat mayısta aktif etsek oluyor mu ? bilgisi olan var mı ?
    Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Boyunca Sporun Yıldızı Hediye!

Sporun Yıldızı hediyesi için 3 Ocak 2019 tarihine kadar Ailenin Yıldızı paketine üye olunması gerekmektedir. Ailenin Yıldızı paketine dizi servisi de dahildir. Dizi servisi ile Bein Connect’teki yüzlerce dizi ve filme hiçbir ek ücret ödemeden 12 ay boyunca erişilebilmektedir.

Kampanya 3 Ocak 2019 tarihine kadar sadece Arçelik Mağazalarında geçerlidir. Stoklarla sınırlıdır. Detaylı bilgi için mağaza yetkilisine başvurabilirsiniz.

arçelik sitesinde bu şekilde yazıyor.sporun yıldızı paketi istiyorsanız 03 ocak 2019 son tarih
  • mevcut üyelere bir avantajı varmı bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

mevcut üyelere bir avantajı varmı bunun
    mevcut üyeliğinizde sporun yıldızı paketi yoksa yada paketiniz 1-2 ay sonra bitecekse çok avantajlı.
    benim paketim mart ayında bitecekti.
    mart ayından sonra aylık 90 100 tl verecektim.şimdi ağustos ayına kadar yani yeni sezon başına kadar halletmiş olduk
  • Burak2658 B kullanıcısına yanıt
    Aynen çakallıklar heryerde. Digitürkü aradım doğruladılar.

• Elinde olup da satmayan bayi ne amaçlıyor? 3ünden sonra bu kampanyanin cazibesi kalır mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir bayide buldum ancak sayım yaptıkları için yılbaşının ertesi günü satacaklarmış. İstanbulda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir bayide buldum ancak sayım yaptıkları için yılbaşının ertesi günü satacaklarmış. İstanbulda.

• burock2010 B kullanıcısına yanıt
    3 ocak kurulumun mu aktivasyonun mu son tarihi? Önemli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    muhtemelen kodu müşteri temsilcisine söylediğinizde süreç başlıyordur.Ama gelip sizden imza alıyorlarsa kurulum esnasında.O zaman kurulumu baz alabilirler.Senelik peşin alım olduğu için imza faslının olmadığını tahmin ediyorum.Kurulum yaptıran arkadaşlar bilgilendirebilir bizleri
  • 150 liradan satan varsa alabilirim

• Az önce aldım bakalım süreçten haberdar ederim

• 3-5 mağaza aradım çoğunun bilgisi yok

Bi tanesi elimde yok dedi sayım var paketi satan yerde anca suan elinde stok olanda bulabilirsin dedi

Aktifekspres mağazası amatör biraz insAllah insanlar mağdur olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kraly61

3-5 mağaza aradım çoğunun bilgisi yok

Bi tanesi elimde yok dedi sayım var paketi satan yerde anca suan elinde stok olanda bulabilirsin dedi

Aktifekspres mağazası amatör biraz insAllah insanlar mağdur olmaz
    ben n11 deki aktifexpress den bugün aldım.30 dakika içinde kodu verdiler.
    ben kodu geç verecek diye beklerken kod çabuk geldi,şimdi digitürkün keyfini bekliyoruz
  • Arkadaşlar kodu aldım ve kurulum için gelecekler. Digiturk için türksat uydusuna bağlarlarsa tam olarak neler eksik olur ? Maç kanalları ve belgesel kanallarını HD izleyebiliyormuşum, servis öyle dedi.

• insomnia__ kullanıcısına yanıt
    Hepsi değil sadece BeinSports 1 HD diğer 2,3,4 kanalları SD yayın Türksat üzerinden. Digiturk’ün kendi web sitesinden de bu şekilde olduğu doğrulanabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.