Şimdi Ara

Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
28
Favori
66.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kodu daha almadım,muhtemelen sporun yıldızı paketim olduğu için tanımlama yapmayacaklar,dediğim gibi babamın adresine kurulum yaptıracağım,turksatta olsa bayi elden vermez diye düşünüyorum,bakalım neler olacak?
  • kraly61 K kullanıcısına yanıt
    Telefon satan arkadaşların oraya yönlendirsin. Ben aşdım az önce onlardsn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serden

Kodu daha almadım,muhtemelen sporun yıldızı paketim olduğu için tanımlama yapmayacaklar,dediğim gibi babamın adresine kurulum yaptıracağım,turksatta olsa bayi elden vermez diye düşünüyorum,bakalım neler olacak?
    ben geçen sene arçelikten tv almıştım.yanında 1 yıllık sporun paketi hediyesi vardı.
    aynı bu şekilde arçelikten telefonuma kod geldi.digitürk bayisi bugün kuruluma gelemeyiz diyince ben kendim oraya gittim.
    üyelik sözleşmesini imzaladım.
    cihazı ve kartı kontrol ettim verdiler.
    eve gelip tak çalıştır oldu yani.onlarında işine geldi.

bende de sporun yıldızı paketi var ama olmaz demediler.digitürkte istediğimiz zaman istediğimiz pakete geçebiliriz.o yüzden bir sorun çıkmayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak2658 -- 27 Aralık 2018; 18:12:54 >
  • Koçtaşın içindeki arçelikten aldım. Hatta özellikle sordum almak isteyenler var elinizde varmı. 7-8 adet var alabilirler sediler

• N11 satıcı kodu genelden vermiş sıkıntı yasama ihtimali muhtemel

Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım iki adet. İnanıp inanmamak sana kalmış. Sahtekar durumuna düşürmeyin insanları hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock2010 -- 27 Aralık 2018; 19:24:15 >
  • Merhaba,

An itibari ile kurulum yapıldı. Sağolsun kuruluma gelen arkadaş 0 Humax 9505, fabrikadan taze 18/12/2018 tarihinde üretilmiş makine getirdi. Şampiyonlar ligini sordum var dedi fakat emin değilim. Artık bayagı dijitalleşmiş kurulum vs. hep uygulama üzerinden yapıldı.

• Ankaradan alanlar nereden aldınız ?

• Ben de n11 den aldım ama 150 tl ye aldıklarını internetten 225 civarına satıyorlar gibi ya neyse artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak2658

mevcut üyeliğinizde sporun yıldızı paketi yoksa yada paketiniz 1-2 ay sonra bitecekse çok avantajlı.
    benim paketim mart ayında bitecekti.
    mart ayından sonra aylık 90 100 tl verecektim.şimdi ağustos ayına kadar yani yeni sezon başına kadar halletmiş olduk

Alıntıları Göster
    Taahhüt yeni verdim ben 2 Aralık da ne yapsam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: burock2010

Koçtaşın içindeki arçelikten aldım. Hatta özellikle sordum almak isteyenler var elinizde varmı. 7-8 adet var alabilirler sediler
    Yenibosna Koçtaş mi ?

• Arkadaşlar mevcut üyeler hemen alsın kaçırmayın.benim 03.03.2019 tarihine kadar sporun yıldızı paketim vardı .bugün n11 den aldım.12 gibi Digitürk e kod ile kayıt açtırdim..yeni paketlerim 03.01.2019 tarihinde yüklenecek dediler .sonradan kanıt olsun diye canlı destek yazışmasinda tekrar sordum teyid ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: serden

Hemen alın sporun yıldızı paketi engel değil .benim tanımlamalar yapıldı .

• Burak2658 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,kod gelsin hemen deneyeceğim.
  • Ben de bir bayi ile görüştüm yarın 1 adet kod gelecekmiş ayırttım, fiyat: 150 TL (Ankara)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.