Şimdi Ara

Aileniz sigara içtiğinizi nasıl anladı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
9
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarla lise çıkışı içiyoduk eve geldim okadar dedoranta rağmen annem bune koku sigara mı içtin falan diye başladı bende sigara içilen yerde bulunduğumu söyledim gece yatarken çantamı ceplerimi karıştırıp bulmuş buldu diye ben ona kızdım eşyalarımı mı karıştıyon.gibisinden tabi taktik tutmadı bi iki kere daha kokup gelince babama söylemiş peki sonuç ne oldu

Babamla karşılıklı içiyoruz :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutar, reserved.
    Yazarım bi' ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokcrysis

Arkadaşlarla lise çıkışı içiyoduk eve geldim okadar dedoranta rağmen annem bune koku sigara mı içtin falan diye başladı bende sigara içilen yerde bulunduğumu söyledim gece yatarken çantamı ceplerimi karıştırıp bulmuş buldu diye ben ona kızdım eşyalarımı mı karıştıyon.gibisinden tabi taktik tutmadı bi iki kere daha kokup gelince babama söylemiş peki sonuç ne oldu

Babamla karşılıklı içiyoruz :(

Son cümlene bayıldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara içmiyorum
  • Beni sinirlendirmişlerdi konu neydi bilmiyorum ama baya sinirlenmiştim, sonra parkta içtim içtim, girdim ev al kokla dedim sigara içiyorum dedim, inanmadı annem, sonra karşısında bitane yaktım inandı, 3-5 ay sonra babama söyledi oda bişey demedi. Şimdi babamla yeri gelince aynı paketten içiyoruz, bana sigara getiriyor, kendinde olmayınca benden istiyor. Ama gidipte yanında içemem, saygısızlık olur. Zaten bi dedemin yanında içemem bide babamın yanında, onun dışında sıkıntı yok, yaş 20 oldu zaten bide milletten sigara içtiğimimi saklıycam

Bağımlı değilsen bırak, insanın ocağını kurutur, maddi manevi her yönden zarar emin ol, 3 senedir düzenli içiyorum keşke hiç başlamasaydım, yada şimdi bırakabilsem, ama olmuyor. Şuan sigarasız bir ömür düşünemiyorum ben, ölene kadar yanımda olacak heralde. Ama bağımlı olmayan birisi rahatlıkla bırakır. Ha ama diyorsanki bende bağımlıyım, söyle kurtul, hiçbişey olmuyor, sadece ilk başta üzülürler, sonra rahat edersin, bak ben babamla aynı paketten içiyorum o duruma geldik, bunlar basit şeyler gözünde büyütme, sigara dediğin bitki sonuçta, damardan uyuşturucu almıyorsun yani, ama bağımlı değilsen kesinlikle bırakmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thunderbird ' -- 1 Nisan 2014; 23:55:48 >

• liseliyim sigarayıda içkiyide haftada 1 kere falan içerim. bizimkilerin gözü önünde içmesemde biliyorlar içtiğimi ama işi şakaya vuruyorlar bugün ne içtin len diye, koklayarak anlıyorlar sanırım içince biraz fazla kaçırıyorum eve gelince direk yatmaya gidiyorum. onlarda gelip kokluyorlar. bi kere gözümü açtığımda babamla göz göze gelmiştim oradan biliyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: v3datt

quote:

Orijinalden alıntı: Wakashimazu

Geçen yıl babam şehir dışına görevli gitti.Tabii o süreç içinde rahat takılıyoruz gizli içmeler filan yok.Bir gün sigarayı yaktım apartmanın içinde dışarı çıkarken içe içe çıktım işte.O gün evde uzun süredir kalmayan Almanya ya gitmiş komşunun evine hırsız girmiş.Babamda apartman yöneticisi gelince güvenlik kamerası kayıtlarını izlemiş sonuç:

Yuzyilin cenabeti

aynen lan

• babam kızar aslında ama ailemde asla birşey gizlemem . Annemde içiyor o da olum içme falan filan diyor. Babam içmiyor daha çok kızıyor yanında içmeme falan. Ama sorun yok ikiside biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wakashimazu

Geçen yıl babam şehir dışına görevli gitti.Tabii o süreç içinde rahat takılıyoruz gizli içmeler filan yok.Bir gün sigarayı yaktım apartmanın içinde dışarı çıkarken içe içe çıktım işte.O gün evde uzun süredir kalmayan Almanya ya gitmiş komşunun evine hırsız girmiş.Babamda apartman yöneticisi gelince güvenlik kamerası kayıtlarını izlemiş sonuç:

• Nikotin alerjim var icmiyorum bırak sigarayı patlıcan yedigimi goremiyorlar yazık benim yüzümden evde patlıcan pismez oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni yolda gördü ve durdurdu o an sigara içmiyordum ve dediki

Oğlum ben sigara içiyormuyum ? Bende ona hayır baba içmiyorsun dedim ve titriyordum E oğlum ben içki içiyormuyum diye devam etti..Bende ona hayır baba dedim..E dedi ben uyuşturucuda kullanmıyorum dedi..

E dedi ben içmiyorsam nasıl örnek aldın beni dedi..

Çocuğum daha yaş 13 civarları

Utandım ama başlamış bırakamamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy Step

Komşu kızı kara fatma söylemişti sonra bıraktım zaten

sen sigara mı içiyordun lan
  • Bilgisayar masasının altına saklıyodum sigarayı tesadüf sigaraya başladığım gün annemin odamın şeklini değiştireceği tutmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

quote:

Orijinalden alıntı: Speedy Step

Komşu kızı kara fatma söylemişti sonra bıraktım zaten

sen sigara mı içiyordun lan

Bi ara içiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michelle Rodriguez

Bayram da gömleğin cebindeydi paket oturma odasında herkesin içinde eğildim paket halıya düştü :(

Jfjdhfjdhfhggy ahahahahaa tepkileri ne oldu gfcjnnj

• Paketi görmesiyle başladı, Baba bi cigara verseneye kadar geldik. Yakında g*tümde söndürmezse iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 3 Nisan 2014; 1:39:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anneme ben söyledim babamı ise lisedeyken okuldan aramışlardı 3 4 kere yakalanınca
  • Hiç ama hic bilmiyorlar

• İcmiyorum benide iciyo zannediyolar. Ozellikle kizlar sende sigara icen bi tip var diyolar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.