Şimdi Ara

Aileniz sigara içtiğinizi nasıl anladı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
9
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2,5 senedir kullanıyorum malesef bırakmayı çok denedim ama olmadı. Aile hala bilmiyorum, daha doğrusu daha yakalanmadım, ama anlıyolardır.

Bikeresinde annem eve geldiğimde zorla ağzımı kokladı, sakız olduğu halde anladı içtiğimi, ilk defa içtim merak ettim diye geçiştirdim, bidaha yakalarsam babana söylerim dedi.

Geçen yakın bi zamanda sigara içmeye çıkıyordum, annem nereye falan diye sormaya başladı. Arkadaşla çıkıcam dedim, kimse bu arkadaşın her akşam napıyosunuz siz diye söylenmeye başladı. Sen sigara mı içiyosun diye sordu sonra, bende ne alaka ya ne sigarası sizde herşeyi sigaraya bağlıyosunuz diye kızdım, babamda odadaydı, neeee sigara mı içiyomuş vururum ağzına bidaha içemez dedi de babamı biliyorum hayatında vurmuşluğu yoktur ama kızdığı bişey olunca hemen vururum ağzına diye kızar :D bende elimi cebime soktum paket belli olmasın diye çıktım dışarı.
    Bence herkesin ailesi biliyodur, üst baş leş gibi sigara kokuyor, eve girerken kokuyu almasalar bile anneler kıyafetleri yıkarken kokuyu alıyodur. Bi keresinde de kıyafetleri yıkarken püfff leş gibi sigara kokuya demeye başladı, oturduğumuz yerlerde üstümüze siniyo diye geçiştirdim.

Abimle beraber içiyoruz ama ikimizide bilmiyolar, ne ailede ne de yakın akrabalarda sigara içen var, 2 erkek kuzenim var, kuzenlerle biz içiyoruz bitek. O yüzden kimse söyleyemiyo, ailede başka içen olsa söylemesi rahat, sende içiyosun der biter olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lise 1 e kadar içtim sonra bıraktım
  • Yengem paketi gömerken yakaladı. Ònce annemleri çağırdı. Onlar kızmayınca pakedi açtı. Bunda 20 tane olur 2 tanesini içmiş dedi. Annemlerde evdeki bilgisayarımı götürdüler. 12 yaşındaydım daha...

• Lise 3 te başladım,başlarda koku filan alıyordu hep içmiyorum ben arkadaşlar içiyo deyip geçiştirdim.Bendede cesaret var o zamanlar çantanın içine koyuyorum paketi annem görüyor arkadaşın diyorum eve sokamıyormuş kendisi.[Yalana bak :D].Tabi bu olaylar bu kadar sakin geçmiyor,bağırıyor çağırıyor ben ters yapıyorum içmem ben filan muhabbeti.Sonuç olarak 3 yıl oldu şuan artık günde 1 paket içiyorum,eve geldiğimde leş gibi kokuyorum,balkonda içiyorum bana artık sormuyorlar sorsalar yine kabul etmem ama onlar kabullendiler artık. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih3466

Nikotin alerjim var icmiyorum bırak sigarayı patlıcan yedigimi goremiyorlar yazık benim yüzümden evde patlıcan pismez oldu.

Mükemmel bir rahatsızlık kardeşim :D
    adamın nikotine alerjisi var benimse güneşe adalet mi bu :D
  • neden içiyimki Malmıyımki O.o
  • quote:

Orijinalden alıntı: r10semih

quote:

Orijinalden alıntı: salih3466

Nikotin alerjim var icmiyorum bırak sigarayı patlıcan yedigimi goremiyorlar yazık benim yüzümden evde patlıcan pismez oldu.

Mükemmel bir rahatsızlık kardeşim :D
    adamın nikotine alerjisi var benimse güneşe adalet mi bu :D

hadi ben nikotin almam da sen napican hocam ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odamin balkonunda tutturuyorum yine bi gece, annem gelmis calmis calmis kapiyi duymadim.Telefonla aradi, actim kapiyi anladi direk
    Aslinda oda sigara icer anlamazdi ama nasil ayikti bende anlamadim.Baya zaman oldu alistilar artik

• Anlamadılar çünkü pipo içiyorum, ortalama senede 2 kez...
  • tuvalette içtikten sonra sifonu çekmiştim gitmemiş, şimdi karışan eden yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michelle Rodriguez

Bayram da gömleğin cebindeydi paket oturma odasında herkesin içinde eğildim paket halıya düştü :(

• Annemin paketinde 1 tane aldım annneeğğğ ben sigara içecem dedim hiç bir şey demedi

• Tuvalet kağıdına sarıp izmaritleri dolapta zulalıyodum 3-5 gün aralıkla çıkarıp atıyodum tabi annem bi gün açmış dolabı bu koku ne dedi açtım işte bi çanta gibi şeyin içine koyuyodum izmaritleri sarıp ,sigara işte ben içtim demiştim ondan sonra 2-3 olay daha oldu şuan içmiyorum biliyor ama hala devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trololo -- 3 Nisan 2014; 21:25:18 >
  • Hehe yas 35 bundan 20 yil once babam kokudan anladi oglum bak sigarayla saygi olmaz karsimda ic dedi.Verdi bi tane yaktim bende.Ulann essek oglu essek ben bu yasta babam bilmesin gormesin diye fir donuyorum sen kim oluyorsunda benim karsimda sigara iciyorsun diye okkali bi tokat yapistirmisti.1,5 yil once ogluma kotu ornek oldugumu dusunerek biraktim labunya paketimden sigara almis iciyor taklidi yapiyordu 6 yasindaydi.Simdi icmiyorum cok sukur

• Tek tük yeni başladım bakalım nolacak

• Sigara icmiyorum forum kapanabilir

• sigara kullandığımı ben söyledim.
  • Nargile içiyorum dedim evde savaş çıktı. Sigarayla nargileyi aynı görüyorlar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skiless

Evet beyler soru gayet açık aileniz sigara içtiğinizi nasıl anladı.
    Benim daha anlamadı birde sorum olucak
    haftaya kardeşimle kamp a gidicem orda sigara içmem lazım ama kardeşim sanırım habire yanımda olcak ona sigara içtğimi söylemeliyim evdekilere söylermi deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

Birader nerden bilelim senin kardeşinin ailene söyleyip söylemeyeceğini ? Tanıyor muyuz senin kardeşini ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadı çünkü içmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.