Şimdi Ara

Aileniz sigara içtiğinizi nasıl anladı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
9
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler soru gayet açık aileniz sigara içtiğinizi nasıl anladı.
    Benim daha anlamadı birde sorum olucak
    haftaya kardeşimle kamp a gidicem orda sigara içmem lazım ama kardeşim sanırım habire yanımda olcak ona sigara içtğimi söylemeliyim evdekilere söylermi deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

• Evde içiyorsan balkonda camda felan biliyorlardır zaten merak etme sen
    Kardeşine söyle bence eninde sonunda öğrenecek nasılsa.
  • Bayram da gömleğin cebindeydi paket oturma odasında herkesin içinde eğildim paket halıya düştü :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadı çünkü içmiyorum

• Komşu kızı kara fatma söylemişti sonra bıraktım zaten
  • Baktım bunların anlayacağı yok.yaş da olmuş 19 gittim söyledim şimdi evde reahatça içiyom
  • kendim söyledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİGARA SİZİ RAHATLATIYOR MU?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kokudan anlarlar zaten.Kardesin 10 yasindan buyukse soyle.Daha kucuk yaslar da ispiyoncu oluyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • içmiyorum ama özentilik var gibi yaş 15
  • bugün eve geldiğimde hoh de dedi ama önceden çikolat yemiştim tamam içmiyo dedi

• misafirlige enisteme gitmistik uyumadan once paketi televizyonun yanina koymustum erken kalkip alirim diye enistem firincidir sagolsun sabah kalkinca paketi bulamadim, aksam eve geldiginde koridorda farkettim buyuk bir hevesle paketi actim 2 dal birakmis onada sukur en azindan hepsini icmemis

• Okulun içinde içiyodum hocanın biri söyledi

• Geçen yıl babam şehir dışına görevli gitti.Tabii o süreç içinde rahat takılıyoruz gizli içmeler filan yok.Bir gün sigarayı yaktım apartmanın içinde dışarı çıkarken içe içe çıktım işte.O gün evde uzun süredir kalmayan Almanya ya gitmiş komşunun evine hırsız girmiş.Babamda apartman yöneticisi gelince güvenlik kamerası kayıtlarını izlemiş sonuç:

• Soyledim . Ama anneme geçen sene lys ygs ye çalışırken biraz içmiştim. Başladım yani hafiften. rkadaş faktoru işte oda oğlum içme vs demiştir baskı felan yapmadı hiç. Biraz içtim oyle sonra bıraktım yine. Yazın bi hastalık vurunca insan sağlığın kıymetini anlıyor kotu ne varsa aklı başına geliyor :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wakashimazu

Geçen yıl babam şehir dışına görevli gitti.Tabii o süreç içinde rahat takılıyoruz gizli içmeler filan yok.Bir gün sigarayı yaktım apartmanın içinde dışarı çıkarken içe içe çıktım işte.O gün evde uzun süredir kalmayan Almanya ya gitmiş komşunun evine hırsız girmiş.Babamda apartman yöneticisi gelince güvenlik kamerası kayıtlarını izlemiş sonuç:

Yuzyilin cenabeti

• kokudan anladı önce lise bitmişti yeni o yaz. 1 hafta eve kapattı sonra babam kendisi ehliyet kursuna yazdı beni. kursa gidince içtim yine sigara derken bi daha yakaladı 1 sene sonra bırak dedi. 1 sene sonra bi daha bırak. epeydir bırak falan demiyo kabullendi heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wakashimazu

Geçen yıl babam şehir dışına görevli gitti.Tabii o süreç içinde rahat takılıyoruz gizli içmeler filan yok.Bir gün sigarayı yaktım apartmanın içinde dışarı çıkarken içe içe çıktım işte.O gün evde uzun süredir kalmayan Almanya ya gitmiş komşunun evine hırsız girmiş.Babamda apartman yöneticisi gelince güvenlik kamerası kayıtlarını izlemiş sonuç:

Oha

• quote:

Orijinalden alıntı: DementorBoggark

kendim söyledim

İşte adamım profil fotoğrafın!!!
    Hayatımın grubu dark tranquillity.

Not:Konuya gelirsek gidip söyledim deli cesareti 15 yaşında.

• 16 yaşımdan beri içiyorum 4 sene evde gizlice içtim ama annemle babam biliyorlar çaktırmıyorlar pek en son babamla hararetli bir kavga edince geçtim karşında içtim bu cesareti bir arkadaşımdan almıştım o yıllar evvel aynı şeyi yapıp annesi sadece zıkkım iç diyerek sonlandırmıştı üst kata çıktım ve bir tane yaktım babam yukarı çıktı ve oda zıkkım iç boğazına düğüm düğüm dolansın dedi bende aynısı sana olur inşallah dedim oda cebindeki paketini bana fırlatmıştı ve şimdi karşısında evde rahatlıkla içebiliyorum yaş 21
  • gizli kameradan yakalanan arkadaşa bir neyse okuldan gelmişim kapının sürgüsünü çektim sanıyorum kafam esmiş kilitlemişim içerde tüttürüyorum birisi zile basarsa rahatça ortalığı toplar gidip sürgüyü açar içeri alırım her kim gelirse diye kapıda kilitliydi işte dediğim gibi tüttürken birden odamın kapısı açıldı annem bi vayyyyy eşşoleşşekğğğ dedi diyiş o diyiş

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.