Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

yatak odasında klima kullanmayı biliyormusunuz?dinç zinde kalkıyormusunuz?yoksa dayak yemiş gibimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    burada fizik kuralları devreye giriyor

gayet açık

soğuyan hava ağırlaşır kapının altından dışarıya sızar sizde yatak odasında mahsun mahsun uyurken aslında ölüme denk bir uyku
    odada oksijeni bırak hava kalmıyor sabah bir kalkıyorsun sanki dayak yemiş gibisin

ÖYLEMİ ARKADAŞIM DOĞRUMU

haa ozaman fizik kuralı yada havuz misali hava aşağıdan akıp gidiyorsa sende yukarıdan pencerenin en üstünden 25cm ye 25 cm lik ebatlarında camdan yada mümkün olan en üst taraftan delik açacaksın
    kapının altınıda bir atletle yada bir bezle kapat ama hepsinideği yine 20-30 cm lik bir açıklık bırak
    bırakki hava sürkülasyonu olsun

ozaman kaliteli uykuyu gör

haa daha ileri gidersen o 25x25 cm lik yere (pencerelere falan takılan aspiratörler var )pervane montajını yap onun elektriğinide klimanın komprossörüne bağla
    içeriye basınç yapsın
    turbolu araba gibi rahat nefes alırsınız

bileniniz bilir rahmetli maykıl ceksın konsere çıkmadan 4-5 saat önceden basınçlı okijen çadırında vücudunu dinlendiriyormuş
    yoksa o sahnede saatlerce nasın hem söyle hem zıpla oynda ona ne ciğer dayanır nede vücut dayanır
    bilmem anlata bildimmi
    ben bu yapılması çok basit ama çok etkili olayı yaptım %100 fark etti sadece yatak odasının camın en üstünden tavan taraftan 25x25 cm delik açtım
    kapınında altını kapatıyorum 20-30 cm lik altından açıklık bırakıyorum sonuç mükemmel

kimisi pencereyi açıyor aynı şey değil arkadaşlar farzetki havuz yıkıldı su havuzun yan duvarından dışarı sızıyor onun gibi birşey
    ozaman klima çok elektrik yakar

bir havuz düşünün su üstten dolacak alttanda boşalacak yani sürekli su yenilenecek üstten temiz su havuza dolacak alttanda boşalacak ama alttan çok açarsan havuz çabuk boşalır ona göre dengelemek lazım kapının altını tam kapatma ama çokda açma anlşadınmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 20 Temmuz 2012; 23:12:11 >

• Salon kapısı 24 saat 3 parmak açık.
  • aynı şey değil hava basıncıda lazım soğuyan hava senin yattığın yatağın sevyesinden yukarı olmalı içeriye basınç uygulamalı
  • Bende bunu denedim vede rahat ettim daha önceleri kapı kapalı yatıyordum oda havasız kalıyordu rahatsız kalkıyordum bunu yaptıgımdan beri mükemmel uyuyorum.
  • Ha dışardan temiz hava dersen bizim burada dışardaki hava daha pis kısa zamanda taşınacağım.
  • Klima yatak odalarının dışında, flapları yönlerdiğimde her bir yatak odasına oluk oluk soğuk hava akıyor.
  • Saat sesinden bile rahatsız olurken aspiratör hiç uyutmaz artık!:) aspiratör yerine alternatif bir çözüm bulabilcek var mı:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay paradoks

Saat sesinden bile rahatsız olurken aspiratör hiç uyutmaz artık!:) aspiratör yerine alternatif bir çözüm bulabilcek var mı:)

masa vantilatörleri bile saatten sesli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay paradoks

Saat sesinden bile rahatsız olurken aspiratör hiç uyutmaz artık!:) aspiratör yerine alternatif bir çözüm bulabilcek var mı:)

sessiz ufak pervane şart değil sadece en yukarıdan 25 x 25 cm lik hava deliği açtırmanız dahi inanılmaz sonuç veriyor
  • kilima var ama kullanmıyorum
    hemide mersinin sıcağında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.