Şimdi Ara

Ailesiz büyüyen bir genç ne yapmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben 18 yaşında liseyi yeni bitirmiş bir öğrenciyim. Buraya yazma sebebim aile sorunu. Biyolojik olarak annem ve babam olan insanlar beni 2 yaşımda bıraktı. Dedemlerde zor şartlar altında köyde büyüdüm. Onlar bana sahip çıktı ama yinede anne baba yerini almıyor biliyorsunuz. Her yerde arkamda birisinin olmadığı eksikliğini hissediyorum. Hep güçlü durmak istiyorum ama artık dayanamıyorum. Her yerde bunların eksikliğini hissediyorum. Üniversite sınavına girdim istediğim bölüm gelmiyor ve tekrar hazırlanacağım ama her yanım eksik arkamda sağlam duran dedemden başka kimse yok. Ağır eksiklik hissediyorum içimde ve insanları görüyorum aileleriyle ne kadar mutlu. Çok zoruma gidiyor benim neyim eksikti beni neden hayata getirip sahip çıkmadılar gerçekten zorlanıyorum artık. Akıl sağlığım yerinde ama her an kaybedebilirim. Onların eksikliğini nasıl kapatabilirim ne yapmalıyım tamamen çöküyorum sizin düşünceleriniz nelerdir?

• Konuyu konu dışı özele degilde konu dışına aç bence. Burası ölü bir bölüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kral evlen, sana destek olacak biriyle hayatla daha kolay mücadele edersin

arkadaşım öyle yaptı 27 yaşında 7 yıldır evli

lise sağlık bölümü mezunu kpss ile atandı sonraki yıl evlendi

şimdi işi de var evli arabası da var 4 yıldır

nasip , bende bu sene iş araba oldu, evlilik daha yok

aile olsa bile bir yaşa kadar sana destek oluyor, bir yaştan sonra seninle uğraşmak istemiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerdeyse hepimiz ailelerimizden kotuluk goruyoruz Turk toplumunda, az veya cok. Hic birimizi ailelerimiz, bir omur her turlu basarisizligimizdan sorumlu olduklari bilinciyle dunyada getirmiyor, omurlerinin sonuna Kadar yalnizca ama yalnizca bizim mutlulugumuz icin calismak zorunda olduklarinini ideal edemiyorlar.

O yuzden her iste bir hayir. Belki basinda olacaklardi ama eziyet gorecektin, canini sikacaklardi. Bu dunyaya cocuk getirmek, ustelik getirince de sorumlulugunu almamak bu Kadar Basit olmamali. Ama yoneticilerimiz yalnizca Karin tokluguna calisacak koleler istiyor. Arada cogumuz da harcaniyor. Sen bu adi duzenli degistirmek icin calis, bu hayalden guc al. Baska bir sikintin olursa da Yaz buradan, elimizden geleni yapalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.