Şimdi Ara

AİLEVİ SORUNLARA BAŞKALARININ KARIŞMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MORAL 0 BEYLER İÇİM İÇİMİ YİYOR BUGÜN HALAMA GİTTİK İŞTE OTURUYORUZ BİZE UZAKTAN BİR AKRABA DA GELDİ..KAHVALTI YAPARKEN BEN BU SENE YGS-LYS GİRCEM YA BAŞLADI ANNEME BU ÇOCUK BU SENE KAZANAMAZSA SENDEN BİLİRİM SEN ARKADAŞLARINI ÇAĞIRIYONDUR EDİYONDUR..BU BÖLE DİYEN BABAMDA BANA TERS TERS BAKMAYA BAŞLADI VE SONUÇ ÇIKTIM EVE GELDİM ELİMDEN BİR KAZA ÇIKACAK .

YA SEN KİMSİN BENİM GELECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORSUN ANNEME EMRİ VAKİ KONUŞUYORSUN...

BİRŞEYLER DEYİN DOSTLAR ..

• sakin ol şampiyon
  • panpa olayı 3 kere okudum anlamadım ama sınava gir çık, bi yere yerleş hepsi biter merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vodka vişne

sakin ol şampiyon

git burdan ilkokullu.
  • Alevi diye okudum
  • ben iş güç sahibi oldum bana bile karışıyorlar hala gül geç sinir olsunlar boşver
  • Yav uzağı bırak yakın akrabaların bile aile için durumlara felan karısması hoş değil bence. Hatta öyle bi karışıyolar ki maça,sinemaya felan giderken yazık değilmi o paralara maça,sinemaya vereceğin para ile eve et alır insan felan diyorlar ve sigortaları atıyor insanın. İyi artık yani para gitmesin diye eve çakılıp kalalım hiç bi sosyal etkinliğe katılmıyalım yani onu istiyolar. Annem karısmaz gelir yakın akrabam karışır çok acayip bi durum yani.
  • birşey dememek için kendimi zor tuttum ya bişey olamazsam sanane kardeşim git kendi çocuklarına anlat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutsuz_insan

birşey dememek için kendimi zor tuttum ya bişey olamazsam sanane kardeşim git kendi çocuklarına anlat..

Ver sende ayarı.. Bende baslarda büyüğümdür felan diye maça, sinemaya karısına akrabama felan bisey demezdim ama artık dayanamıyorum ve söyleniyorum. Hayır arkadas anlamak mümkün değil yani maça veya sinemaya gitmeyelimde kafa yapıcı tozmu kullanalım yani.
  • doğru diyorsun bu insanlar neden böle yapar anlamıyorum.
  • abi sen gene iyisin bizim karşı komşu bıdı bıdı ediyo gelip.o kadar hızlıki ölecek nefessizlikten.hıı ediyo konuşurken
  • quote:

doğru diyorsun bu insanlar neden böle yapar anlamıyorum.

Geçmişte yaşadıkları maddi sorunlar falan onları bu hale getiriyor bence. Ama yıl artık 2011 biraz aşmak gerekiyo bunları hergun evde oturup tasarruf yapılmaz yapılmamalı'da. İnsanın kendisini piskolojik olarak iyi hissetmesi için mutlaka azda olsa para harcamalı ve etkinliklere katılmalıdır. Dediğim gibi artık yaşa felan bakmadan ayarı veriyorum çünkü onların benim eğlencemi bozamazlar. Başlarda cevap vermiyodum işte ama maça,sinemaya,konsere vb yere gittiğimde moral yerlerde oluyodu. Şimdi cevap verdiğim için moralim yükseklerde oluyor :) Kısacası karşıdaki kişinin kalbini kırmadan cevap vermek şart sonra insan içine atıyor ve moraller bozuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

quote:

doğru diyorsun bu insanlar neden böle yapar anlamıyorum.

Geçmişte yaşadıkları maddi sorunlar falan onları bu hale getiriyor bence. Ama yıl artık 2011 biraz aşmak gerekiyo bunları hergun evde oturup tasarruf yapılmaz yapılmamalı'da. İnsanın kendisini piskolojik olarak iyi hissetmesi için mutlaka azda olsa para harcamalı ve etkinliklere katılmalıdır. Dediğim gibi artık yaşa felan bakmadan ayarı veriyorum çünkü onların benim eğlencemi bozamazlar. Başlarda cevap vermiyodum işte ama maça,sinemaya,konsere vb yere gittiğimde moral yerlerde oluyodu. Şimdi cevap verdiğim için moralim yükseklerde oluyor :) Kısacası karşıdaki kişinin kalbini kırmadan cevap vermek şart sonra insan içine atıyor ve moraller bozuluyor.

kardeş nasıl kırmadan karşılık vercez peki benim önümde anneme bu sne bu çocuk kazanamazsa senden bilirim diyor nasıl bir hitap bu ya.

• Bazi hafta sonlari camasirlarimi yikamak icin anneannemlere gidiyorum. Camasirlar daginik oldugundan koca bir dagci cantasini dolduruyor. Apartmanda komsu var icinde neler var diye soruyor ben de kitaplarim kirli camasirlar ivir zivirlar ve bilgisayar diyorum. O da o zaman ver cantani bilgisayar alayim da ders calis diyor. İste en sonunda gecen cuma cantama elini sokunca tepem atti sen kim oluyorsun da baskalarinin esyalarina yasamina ivir zivirina burnunu sokuyorsun. Cantami mi istiyorsun (sirtimdan cikarip eline verdim) al sikiysa cikar icindekileri dedim. Simdi goremiyorum kendisini iyi de oldu.

Millet can sikintisindan nasil sacmalayacagini bile bilmiyor. O koca canta ile 2 km yurumusum ve eve girmeme bile mani oluyor.
  • Bende deplasman maçına giderken halam diyordu hadi bişey oldu kaza yaptınız filan 2 3 kere söyledim giderken vedalaştım ama bu son denizli maçında söylemedim direk gittim. Duymuşlar herhalde birinden ablama demiş nasıl anne baba bunlar nasıl izin veriyorlar. Ablamda cevabını vermiş. Denizli maçı sonrası ben döndüm olanlardan haberim yok bi gidip uğradım babaannemlere halamda ordaydı dedi niye haber vermiyon dedim versem bıdı bıdı yapacaksınız gitme diyeceksiniz babaannem dedi iyi yaptın oğlum git gez. Halam dedi tabii öyle diyecektik ne diyecektik dedim sen oğlun büyüyünce ona dersin.

Bakacam diğer deplasman maçında bişey demez artık herhalde ondada biraz yüz olması lazım

Cevap veremediğim 2 kişi var birisi amcam diğeri babaannem (annem babam hariç)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

Bende deplasman maçına giderken halam diyordu hadi bişey oldu kaza yaptınız filan 2 3 kere söyledim giderken vedalaştım ama bu son denizli maçında söylemedim direk gittim. Duymuşlar herhalde birinden ablama demiş nasıl anne baba bunlar nasıl izin veriyorlar. Ablamda cevabını vermiş. Denizli maçı sonrası ben döndüm olanlardan haberim yok bi gidip uğradım babaannemlere halamda ordaydı dedi niye haber vermiyon dedim versem bıdı bıdı yapacaksınız gitme diyeceksiniz babaannem dedi iyi yaptın oğlum git gez. Halam dedi tabii öyle diyecektik ne diyecektik dedim sen oğlun büyüyünce ona dersin.

Bakacam diğer deplasman maçında bişey demez artık herhalde ondada biraz yüz olması lazım

Cevap veremediğim 2 kişi var birisi amcam diğeri babaannem (annem babam hariç)

Deplasman ayrı bi mevzu. Giderken bir ton soylenirler , ya kavga çıkarsa,ya otobüs kaza yaparsa patlarsa vb vb soylenirler. Ama şunu anlamak istemiyolar kazanın nereden nezaman olacağı belli olmaz olacağı varsa eğer olur. Kaza olacak diye evden çıkmayalım olsun bitsin artık :)

mutsuz_insan Valla cevap vericen kardesim çünkü orda o kisi anneni'de kızdırmıs oluyor sen ayarında konusursan eğer annenin'de hoşuna gider bu. O Kişinin hem seni hemde anneni üzmesine hakkı yok.

• neymiş eskiden onun çocukları okumamışmış bizdede aynısını olmasnını istemiyormuş bi git ya..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.