Şimdi Ara

Aileyle izleyebileceğim dizi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Walking Dead 1. sezonu izledim diğer dizilere göre cinsel içerikli sahne ve diyaloglar çok azdı.Var mı böyle diziler?Six Feet Under hakkında yorumları okudum çok sağlam dizi gibi geldi ama onda da eşcinsel saçma sapan sahneler falan var.Lost hiç izlemedim nasıldır?Komedi olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biksann -- 10 Temmuz 2012; 23:33:49 >

• lost candır izle kardeşim bide prison break var bence losttan daha iyi onada bir bak cinsel içerikli 1 sahne yok onun dışında aklıma gelirse yazarım
  • prison break devam ediyor mu ? Ediyorsa Allah hep izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Labrsan

prison break devam ediyor mu ? Ediyorsa Allah hep izlerim

Prison Break final yapalı bir kaç sene oluyor.
  • game of thrones şaka bi yana breaking bad , the vampire diares , sherlock (6 bölüm zaten) geldi aklıma :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

game of thrones şaka bi yana breaking bad , the vampire diares , sherlock (6 bölüm zaten) geldi aklıma :D

Nedense benimde aklıma o geldi
  • Teşekkürler öneriler için game of thrones 1. sezonu tek başıma izledim zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

quote:

prison break devam ediyor mu ? Ediyorsa Allah hep izlerim

Prison Break final yapalı bir kaç sene oluyor.

Biliyorum ama hala devam ediyorsa izlerim anlamında söyledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biksann

The Walking Dead 1. sezonu izledim diğer dizilere göre cinsel içerikli sahne ve diyaloglar çok azdı.Var mı böyle diziler?Six Feet Under hakkında yorumları okudum çok sağlam dizi gibi geldi ama onda da eşcinsel saçma sapan sahneler falan var.Lost hiç izlemedim nasıldır?Komedi olmasın.

spartacus izle diyecem ama aileyle pek olmaz galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

quote:

The Walking Dead 1. sezonu izledim diğer dizilere göre cinsel içerikli sahne ve diyaloglar çok azdı.Var mı böyle diziler?Six Feet Under hakkında yorumları okudum çok sağlam dizi gibi geldi ama onda da eşcinsel saçma sapan sahneler falan var.Lost hiç izlemedim nasıldır?Komedi olmasın.

Niye ki sapıklık mı var ? Bir ara ben küçüktüm 6-7 yaşında 18+ bi film çıkmıştı sadece bezbol sandım babamla filan izliyordum annem teyzem anneannem filan sonra bi baktım kızlar bir barda s*x yapıyor Çok feci utanmıştım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Niye ki sapıklık mı var ? Bir ara ben küçüktüm 6-7 yaşında 18+ bi film çıkmıştı sadece bezbol sandım babamla filan izliyordum annem teyzem anneannem filan sonra bi baktım kızlar bir barda s*x yapıyor Çok feci utanmıştım

aileyle dizi izlemenin mantığı nedir?

aileyle izleyeceksen film izle. ay lav yu falan var internetten bulursun.baya komik güzel film.yabancı izlersen mutlaka bir sahnesi çıkar

Keşke internet hızım iyi olsa ttnet'i aradığımda sınırsızın da bir kotası var demişlerdi ya doğru mu ? Bir sürü şey indirdim de bf 3 originden biliyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aileyle dizi izlemenin mantığı nedir?

aileyle izleyeceksen film izle. ay lav yu falan var internetten bulursun.baya komik güzel film.yabancı izlersen mutlaka bir sahnesi çıkar

Keşke internet hızım iyi olsa ttnet'i aradığımda sınırsızın da bir kotası var demişlerdi ya doğru mu ? Bir sürü şey indirdim de bf 3 originden biliyorsunuz

Sınırsızlarda kota yok fakat netlimitsiz paketlerinde adil kullanım kotası var. Belirli bir miktarı geçtiğinizde hızınızı düşürüyorlar. Faturada ekstra bir artıi olmuyor.

• person of interest bir bölümde bile cinsel sahne yok
  • Sherlock
  • Sherlock Holmes 2 süper bir film
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

person of interest bir bölümde bile cinsel sahne yok

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

+1

Aynen +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

+1

Aynen +1

2 kat aynen +1
  • Tsubasa izleyebilirsiniz.
  • fringe olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.