Şimdi Ara

Aileyle yabancı dizi izleyememek :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok isterdim ki, ailemle Game of Thrones, Vikings, Spartacus falan izleyebileyim. Ancak ne yazık ki, aşırı cinsellikten dolayı mümkün değil böyle bir şey. Bi ara bölümlerin müstehcen kısımlarını ayırıp öyle izlemek fikri geldi aklıma. Ama çok fazla atlama ve tutarsızlık olduğundan yapamadım. Breaking Bad'i de düşündüm çünkü cinsellikten uzak bir dizi (nispeten), ama yavaş tempolu olduğu için aileyle izlenmelik tarzda bulmuyorum.

Neden en güzel dizileri cinsellikle dolduruyorlar anlamıyorum ya. Belki Amerikada aileyle oturup normal bir şeymiş gibi Spartacus (bir arkadaş güzel demişti: savaştan arta kalan kısımlarda seks yapıyorlar diye :) izlenebilir. Ancak bizim kültür başka.
    Biz galiba bu gidişle yalnız izlemeye devam edeceğiz gibi geliyor bana :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.lsea -- 21 Ekim 2015; 10:12:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lost-Prison Break-poi-Fringe-twd gibi dizileri izleyebilirsiniz hepsi kaliteli dizilerdir sıkmaz , öyle müstehcen sahnelerde yok.

• Yukarida tavsiye edilmis, prison break. Prison break, ailecek izlenebilir.

Ancak sunu da soyleyeyim, ilk bolumlerde erkekler arasi iliski faln var. Yani goruntu degilde, sadece muhabbeti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C302EA147 -- 21 Ekim 2015; 11:01:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlarda aile diye birşey kalmamış ki. Biz de olsa, "kapat yavrum gözlerini".

• Vikinglerse okadar cok cinsellik yok aslinda, izlenebilir gibi

• Senin saydığın diziler kablolu tvlerin dizileri o yüzden rahatlıkla cinsellik, kan vs kullanıyorlar. Ulusal kanalların yaptığı dizilerde cinsellik çok nadir olur. Prison Break ve Lost izleyebilirsin.
  • İçinde cinsellik barındırmayan harika dizilerde var. PB,POI,Lost v.b... Liste böyle baya uzar gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yabancı dizi önerisi
    8 yıl önce açıldı
    dizi izler gibi film izlemek
    5 ay önce açıldı
    Yabancı Dizi Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asiri Cinsellik iceren diziler aile ortamina uymaz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Pueblo Unido -- 24 Ekim 2015; 15:40:22 >
  • Prison Break.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yabancı dizimi yani Prison Break'i ailecek izlemiştik bağımlılık yapmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

İlk yabancı dizimi yani Prison Break'i ailecek izlemiştik bağımlılık yapmıştı

Altyazı durumunu nasıl yaptınız?

Bizde sorun olabilir diye düşünüyorum.

• Genç Düşünür kullanıcısına yanıt
    Altyazı niye sorun olsun ki?

• Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    Okuması sorun olabilir belki. O açıdan soruyorum.

• Yazın TWD nin tüm seezonları indirdiydim FHD TV ye taktım denemek için babamlar da vardı şans eseri aç aç dediydi bir günde 6 bölüm bitirmeye başlamıştık şimdi yok mu bölüm gitde indir diyor oda bağımlı oldu arada bir asyalı zibiidi gelip yapıyordu ama. (6-7bölümde bir)

• quote:

Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

quote:

Türkçe dublaj izledik

• Ailemle izlediğm tek dizi Losttu unutmam çıktığı gün atardım usbye akşam takar izlerdik. Bundan sonrada zaten ailecek dizi izlemez olduk anca tek başına izliyorum. Lost gibi dizi bir daha gelmez.

• person of interest

bir ara da starda revolution yayınlanıyordu türkçe dublajlı, babamla izliyorduk.

iki dizide de cinsellik, ve vahşet öğeleri yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

quote:

Türkçe dublaj izledik

Ne güzel.

• eniştem doktor ablam hemşire, yazları yazlıkta ailecek house m.d izlerdik eskiden indirip dvdlere atmıştım baya keyifli oluyordu
  • Sherlock holmes var her sezon 3 bölüm ama. Daha uzun soluklu the mentalist var bir bak istersen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.