Şimdi Ara

AİMON PS3 ELİTE (ANA KONU) eski fragnstein şimdiki aimon olan ama elite versiyonu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
410
Cevap
3
Favori
13.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: syarikan

quote:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese selamlar
    sizin burdaki yazışmalarınızı gördüm dün gece hemen sipariş verdim
    discoazul.com a
    kargo dahil 52,29 euro ödedim paypal ile yaklaşık 132 tl filan
    geldiğinde bende izlenimlerimi paylaşırım

bu arada aimon u bulmadan önce mediamarkt tan frag fx v2 se aldım
    ilk versiyonu olduğundan herhalde kaliteli bir ürün değil tabi bu benim fikrim
    kablosu 3 metre filan var mesela
    mouse dpi 600
    ben pc de çalıştıramadım
    pc uyumlu değilmiş yani (teoride pc uyumlu halbuki ama olmadı win7 32 bit olan bilgisayar aleti gördü ama 64 bit win7 olan bilgisayar görmedi)
    sonraki versiyonları hem düzelmiş hemde pc uyumlu hale getirilmiş ama mediamarkta pc uyumlu olup sağ elde mouse olanı yoktu

ürün geldiğinde tekrar yazacağım
    selamlar
    quote:

arkadaşlar tekrar selam
    ürün bugün DHL kargo ile adresime teslim edildi
    8. günde teslim çok iyi bence
    ilk izlenimim ürün kaliteli ve sağlam işyerinde 1 saat filan denedim alışmak lazım sonuçta ben pc de oynuyorum
    klavye alışkanlığından kurtulmak zaman alacak gibi görünüyor
    izlenimlerimi paylaşacağım

hayırlı olsun pc performansını bilmiyorum. ama gayet iyi sanırım. kargon hızlı gelmiş. fiyatta çok iyi

• @prozyak yeni update'i yaptınmı? Çok değişiklik var mı?
    Ben henüz yapmadım da önerine göre yapmayı düşünüyorum.

Bu arada sitesinde dolaşırken aşağıdaki bilgiyi buldum, ben yeni okudum, belki yardımı dokunur.
    Farenin üzerindeki tuşların birlikte kullanıldığında yaptıklarını yazmışlar.

F + X : Pair Mouse with Dongle
    Select + PS: Pair Wand with Dongle
    Power on with F
    (Elite only) Turn off Mouse Lift-Off function
    F + Start :
    (Elite only)
    Turn on Lift-Off function; Learning mouse pad surface while
    holding the F + START and move crossing the pad surface
    F + wheel Up: Increase the Dead Zone
    F + Wheel Down: Decrease the Dead Zone
    F + Wheel right: Increase the Mouse Speed
    F + Wheel Left: Decrease the Mouse Speed
    F + R1: Turn On/Off the Rapid Fire
    F + R3: Toggle the wheel function mode – Button Map/ Fast motion
    F + L1: Turn On/Off the Aim Down Sight lock
    F + L3: Swap Mouse and left Stick
    F + D-pad Up: Increase the Aim Down Sight Speed
    F + D-pad Down: Decrease the Aim Down Sight Speed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytn -- 27 Şubat 2012; 19:51:28 >

• vallaha bence gerke yok böyle fare çakmaları şeylere eğer çok çok zorlanmıyorsanız.Bende geçen yazın sonlarında aldım ps3 ü ilk kz3 de alışmaya çalıştım en son fps olarka bf 3 almıştım kd im 1.70 di insan bir süre sonra alışıyor fare gibi olmasada herkezde aynı alet olduğu için sorun olmuyor.
  • herkeste aynı alet yok işte, sorun orada :)
    Ama evet alışınca oynanmıyor değil. Ben lvl 35'e kadar DS3le oynamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mytn

@prozyak yeni update'i yaptınmı? Çok değişiklik var mı?
    Ben henüz yapmadım da önerine göre yapmayı düşünüyorum.

Bu arada sitesinde dolaşırken aşağıdaki bilgiyi buldum, ben yeni okudum, belki yardımı dokunur.
    Farenin üzerindeki tuşların birlikte kullanıldığında yaptıklarını yazmışlar.

F + X : Pair Mouse with Dongle
    Select + PS: Pair Wand with Dongle
    Power on with F
    (Elite only) Turn off Mouse Lift-Off function
    F + Start :
    (Elite only)
    Turn on Lift-Off function; Learning mouse pad surface while
    holding the F + START and move crossing the pad surface
    F + wheel Up: Increase the Dead Zone
    F + Wheel Down: Decrease the Dead Zone
    F + Wheel right: Increase the Mouse Speed
    F + Wheel Left: Decrease the Mouse Speed
    F + R1: Turn On/Off the Rapid Fire
    F + R3: Toggle the wheel function mode – Button Map/ Fast motion
    F + L1: Turn On/Off the Aim Down Sight lock
    F + L3: Swap Mouse and left Stick
    F + D-pad Up: Increase the Aim Down Sight Speed
    F + D-pad Down: Decrease the Aim Down Sight Speed

hiç bir farkı yok. denedim kurdum. gelen firmware yok. sadece gelen yeni mousa yani sensitiv ayarlarını yapıyor. pad üzerinde mousa yuvarlayınca prüzsüz olması için yapılan sensitiv ayarı. bir nevi fix miş. denedim. fazla fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

vallaha bence gerke yok böyle fare çakmaları şeylere eğer çok çok zorlanmıyorsanız.Bende geçen yazın sonlarında aldım ps3 ü ilk kz3 de alışmaya çalıştım en son fps olarka bf 3 almıştım kd im 1.70 di insan bir süre sonra alışıyor fare gibi olmasada herkezde aynı alet olduğu için sorun olmuyor.

ben alışamıyorum ... bu aletle tanıştığıma pişman değilim.ds3 iğrenç geliyor bana
  • @prozyak

Valla biz beraber oynadık mikrofonla falanda konuştuk ben eğlendim :D ds3le oynıyorum ilk başlarda hiç beceremiyordum şimdi abimizle başa baş gidiyorum neredeyse :D tabi o geçiyor :D asıl sorun alışmak alıştıktan sonra kolay ve mouseden daha zevkli ama isteyenler alsın tabi yararı vardır.
  • kusura bakmayın dün gece gelirim dedim ama gelemedim, sabah 8 e ders koymuşlar, okula gitmek zorunda kaldım, ds3 le kd oranım 0.77 ken şimdi 0.94 e geldi ki sürekli de oynamıyorum, bi çok insanda saklıyo oynadığını mause la nedense anlamadım artı bu kadar oynamayın kullanmayın niye diyosnz hiç anlamadım, diğer türlüde biz eğlenemiyoruz. ds3 e alışamayanlara şiddetle tavsiye ediyorum alın ve oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

@prozyak

Valla biz beraber oynadık mikrofonla falanda konuştuk ben eğlendim :D ds3le oynıyorum ilk başlarda hiç beceremiyordum şimdi abimizle başa baş gidiyorum neredeyse :D tabi o geçiyor :D asıl sorun alışmak alıştıktan sonra kolay ve mouseden daha zevkli ama isteyenler alsın tabi yararı vardır.

tabi hocam yav.Gamepadi al göbeğinin üstüne ayakları öne uzat ohhh :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsio

kusura bakmayın dün gece gelirim dedim ama gelemedim, sabah 8 e ders koymuşlar, okula gitmek zorunda kaldım, ds3 le kd oranım 0.77 ken şimdi 0.94 e geldi ki sürekli de oynamıyorum, bi çok insanda saklıyo oynadığını mause la nedense anlamadım artı bu kadar oynamayın kullanmayın niye diyosnz hiç anlamadım, diğer türlüde biz eğlenemiyoruz. ds3 e alışamayanlara şiddetle tavsiye ediyorum alın ve oynayın.

hocam alışamayanlar diye birşey yokki 2007 den beri mi oynuyorsunda alışamadın konsolda fps oyunlarına.Şahsen bence adaletsiz oluyor bu mouse olayı eğer bana vermiş olsalardı 4.00 kd yapardım bu ps3 deki oyunculara göre ama hem alıştım hemde kullanım kolaylığı var gamepadin.Allahtan optimizasyonu pc dkei mouse gibi değil yoksa çok çok adaletsizlik olur ve bir süre sonra konsol kullanan herkez almaya başlardı bu gamepadleri.
    Alışamıyorum deyip kısa yola kaçmamak lazım.Heleki aldığınız alet hem pahalı hem türkiyede bile yok.Benimde ilk başlarda 0.55 di killzone 3 de kd'im ilk başlarda sağa sola dönmeye alıştım sonra ufaktan nişan almaya başlarken az çok öğrendim şimdi sniper bile oluyorum 2.el aldığım mahvolmuş ds 3 le birde.

• Vallahi gamepad'e çok alıştım ben, çokda güzel oynuyorum her fps'yi. Boşa masraf bence..
  • quote:

quote:

kusura bakmayın dün gece gelirim dedim ama gelemedim, sabah 8 e ders koymuşlar, okula gitmek zorunda kaldım, ds3 le kd oranım 0.77 ken şimdi 0.94 e geldi ki sürekli de oynamıyorum, bi çok insanda saklıyo oynadığını mause la nedense anlamadım artı bu kadar oynamayın kullanmayın niye diyosnz hiç anlamadım, diğer türlüde biz eğlenemiyoruz. ds3 e alışamayanlara şiddetle tavsiye ediyorum alın ve oynayın.

hocam alışamayanlar diye birşey yokki 2007 den beri mi oynuyorsunda alışamadın konsolda fps oyunlarına.Şahsen bence adaletsiz oluyor bu mouse olayı eğer bana vermiş olsalardı 4.00 kd yapardım bu ps3 deki oyunculara göre ama hem alıştım hemde kullanım kolaylığı var gamepadin.Allahtan optimizasyonu pc dkei mouse gibi değil yoksa çok çok adaletsizlik olur ve bir süre sonra konsol kullanan herkez almaya başlardı bu gamepadleri.
    Alışamıyorum deyip kısa yola kaçmamak lazım.Heleki aldığınız alet hem pahalı hem türkiyede bile yok.Benimde ilk başlarda 0.55 di killzone 3 de kd'im ilk başlarda sağa sola dönmeye alıştım sonra ufaktan nişan almaya başlarken az çok öğrendim şimdi sniper bile oluyorum 2.el aldığım mahvolmuş ds 3 le birde.

Hocam güzel diyosun hoşta bi şeye katılmıyorum hile falan değildir adaletsizlikte değildir bu neye benzer limited edition kullananla standart kullananda eşit değil demektir çünkü b2knın silahları çok daha güçlü parası olan alır :D

• quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

quote:

quote:

Hocam güzel diyosun hoşta bi şeye katılmıyorum hile falan değildir adaletsizlikte değildir bu neye benzer limited edition kullananla standart kullananda eşit değil demektir çünkü b2knın silahları çok daha güçlü parası olan alır :D

çağdaşın verdiği örnek katılıyorum

• quote:

quote:

valla hocam ben uzanıyorum 2.80 başımın altına yastık koyuyorum öyle bir keyifle oynuyorum ki... off aman off. göbeğimin üstünde değil ama. süper bir mousa padim var onun üstünde birde ds3 e alışamadım ve kendimi zorlamıyorum alışmak için. böyle bir çözüm var ve ben niye kullanmayayım. bu hile değil. peki ds3 ü daha iyi kullanan da mı hile yapıyor hayır adam gibi oynuyor. ben de bu alette usta oldum. ve hile kullanmıyorum. ölümsüzlük yapmıyorumyada duvarın arkasını bana göstermiyor. sanırım hile mantığını karıştırıyorsun hacı

• quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Vallahi gamepad'e çok alıştım ben, çokda güzel oynuyorum her fps'yi. Boşa masraf bence..

valla move set aldığım. bence ben buna boşa masraf ettim. ama bu alete aldığıma pişman değilim. ve bence hiç boşuna değil
  • quote:

bu yazıyı çok dikkatli okuyun. ALIŞAMAYANLAR İÇİN demiş arkadaşımız. ve ben o alışamayanlar içindeyim

• o alışamayanlardan biride benim sizlerden farklı olarak eagle eye kullanıyorum cokda memnunum.ps3 te fps oynamanın zevkine ancak vardım.ds3 ile o kadar denedim ama olmuyor oynayamıyorum.

peki bu aleti alınca ne değişti k/d oranımı 0.4 lerden 1 iin üstüne çıkardım.engineer bölümünde dünya sıralamasında şu anda 750. sıradayım(son 10-15 gündürde toplamda 3-4 saat oynamışımdır) vs vs vs

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/captanico/ bakmak isteyenler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 28 Şubat 2012; 17:29:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

o alışamayanlardan biride benim sizlerden farklı olarak eagle eye kullanıyorum cokda memnunum.ps3 te fps oynamanın zevkine ancak vardım.ds3 ile o kadar denedim ama olmuyor oynayamıyorum.

peki bu aleti alınca ne değişti k/d oranımı 0.4 lerden 1 iin üstüne çıkardım.engineer bölümünde dünya sıralamasında şu anda 750. sıradayım(son 10-15 gündürde toplamda 3-4 saat oynamışımdır) vs vs vs

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/captanico/ bakmak isteyenler için

sırf assault veya supportu bukadar oynasaydın abi :D daha yüksek lvl olurdun ama şuanda çok iyi kötü kimse diyemez

ayrıca başka bi konu bu aletin yararlarından şimdi cemal abiyle oynadık demiştim ya işte 2-3 kere şu olay başıma geldi düşman kosuyordu ben ds3le adamları takip edip sıkana kadar cemal abi koşan adamları indiriyordu :D daha çok hız kazandırıyor.

• bende bu konuda kendi fikirlerimi söylemek istiyorum Oyunu (BF3) ds3 ile oynarken alışamadığım için adamlar 2 adım atıyordum beni vuruyolardı karşı karşıya geldiğim hiç bir karşılaşmayı aimonu alana kadar kazanamadım. Aimondan sonra şimdi oyundan zevk alıyorum pc den farkı yok şuanda
  • daha önce fps oynamazdım ama pc de çok fazla hile olunca ps3 e geçtim, karşıma 2 adam çıkıp ikiside arkası dönükken vuramıyosam, ve bu halim 6 ay gibi bi sürede sadece ama sadece 1 oyunu oynayıp yapamamaksa, mause la oynamak bence adaletsizlik yada hile değil, kaldı ki hile olsun bazı arkadaşalr hile yapmadıkları halde banlanıyolar ama böyle bişi yapılmıyosa hile değil, aksine biz böyle oynayınca adaletli bir oyun oluyo, tek hile yapabileceğimiz konu bi tabanca alıp rapid fire özelliğini açıp kullanmamız ki black ops da sanırım bu algılanıp kapatılıyormuş, diğer oyunlarada bu gelir, hile denebilecek tek yan bu, en ucuz 160 tl olan bu alete kimse hile yapmak vs için para vermez, ds 3 le oynamak biraz da yetenek işiymiş demek ki, fikrinize katılmıyorum, alan arkadaşlar içinde cemil abiyle beraber elimden gelen desteği vermeye çalışırım, iyi oyunlar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.