Şimdi Ara

AİMON PS3 ELİTE (ANA KONU) eski fragnstein şimdiki aimon olan ama elite versiyonu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
3
Favori
13.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mytn ile oynadık biraz eğer gerçekten böyle oynamanı o alet sağlıyorsa gerçekten güzel ama sen zaten ds3lede baya oynamıssın :D güzel oynıyorsun abi tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

mytn ile oynadık biraz eğer gerçekten böyle oynamanı o alet sağlıyorsa gerçekten güzel ama sen zaten ds3lede baya oynamıssın :D güzel oynıyorsun abi tebrikler.

yaw çağdaş dün ben göremedim seni.gerçi biz gece takılıyoruz.
  • şimdi müsaitseniz girelim
  • quote:

şimdi müsaitseniz girelim

çağdaşım ben işteyim. bu gece ve yarın evdeyim... anca o saatlerde olur..sen gece giremiyorsun galiba. mesela dün gece miorled le beraber ve niko ender le beraber takıldık.
  • bu akşam için organzasyon yapalım ozaman bf3 güzel gidiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsio

bu akşam için organzasyon yapalım ozaman bf3 güzel gidiyo.

yapalım olur.
  • ben hazırım gelen varmı :D
  • quote:

ben hazırım gelen varmı :D

çağdaş gece 12 de online ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prozyak

quote:

ben hazırım gelen varmı :D

çağdaş gece 12 de online ol.

12:00 olmadı en geç 00:30da bende bf3 le yanınızdayım.
  • okadar şey knustk ama sormayı unuttum lag veya geçikme falan varmı bu alette
  • quote:

mytn ile oynadık biraz eğer gerçekten böyle oynamanı o alet sağlıyorsa gerçekten güzel ama sen zaten ds3lede baya oynamıssın :D güzel oynıyorsun abi tebrikler.

Güzel oyundu ama ben conquestten çok rush modunu beğeniyorum. Conquestte takımın iyi organize olması gerekli bir yerde takılıp kaldınmı toparlayamıyorsun. Bir oyunda sonucum 19-9'du, bu oyunu ds3le oynasaydım daha düşük bir oran oludu tabiiki. Oyundan aldığın zevk daha da artıyor diyebilirim kısacası. O yüzden bence video beklemeyi bırak zaman geçiyor :) Lag veya gecikme tarzı bişey olmadı bende.

Bugün gün içinde oynarsanız ben de gelebilirim.
  • arkadaşlar çok özür dilerim gelirim dedim ama gelemedim, internetimle ilgili sorun vardı sürekli bağlantı kopuyodu, söylemesi ayıp kablo net kullanıyorum, bu arada k/d oranı 0.79dan 0.84 e çıktı 80lvl m bu arada artı kill sayısı 3bin küsür de bu yüzden yükselmesi biraz yavaş ama bu kadar bile olması çok iyi.
  • şu ürünün klavyesi olsaydı hayatta kaçırmazdım
  • arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese selamlar
    sizin burdaki yazışmalarınızı gördüm dün gece hemen sipariş verdim
    discoazul.com a
    kargo dahil 52,29 euro ödedim paypal ile yaklaşık 132 tl filan
    geldiğinde bende izlenimlerimi paylaşırım

bu arada aimon u bulmadan önce mediamarkt tan frag fx v2 se aldım
    ilk versiyonu olduğundan herhalde kaliteli bir ürün değil tabi bu benim fikrim
    kablosu 3 metre filan var mesela
    mouse dpi 600
    ben pc de çalıştıramadım
    pc uyumlu değilmiş yani (teoride pc uyumlu halbuki ama olmadı win7 32 bit olan bilgisayar aleti gördü ama 64 bit win7 olan bilgisayar görmedi)
    sonraki versiyonları hem düzelmiş hemde pc uyumlu hale getirilmiş ama mediamarkta pc uyumlu olup sağ elde mouse olanı yoktu

ürün geldiğinde tekrar yazacağım
    selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canawar_

şu ürünün klavyesi olsaydı hayatta kaçırmazdım

bu aletle aldım künyelerini:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: syarikan

arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese selamlar
    sizin burdaki yazışmalarınızı gördüm dün gece hemen sipariş verdim
    discoazul.com a
    kargo dahil 52,29 euro ödedim paypal ile yaklaşık 132 tl filan
    geldiğinde bende izlenimlerimi paylaşırım

bu arada aimon u bulmadan önce mediamarkt tan frag fx v2 se aldım
    ilk versiyonu olduğundan herhalde kaliteli bir ürün değil tabi bu benim fikrim
    kablosu 3 metre filan var mesela
    mouse dpi 600
    ben pc de çalıştıramadım
    pc uyumlu değilmiş yani (teoride pc uyumlu halbuki ama olmadı win7 32 bit olan bilgisayar aleti gördü ama 64 bit win7 olan bilgisayar görmedi)
    sonraki versiyonları hem düzelmiş hemde pc uyumlu hale getirilmiş ama mediamarkta pc uyumlu olup sağ elde mouse olanı yoktu

ürün geldiğinde tekrar yazacağım
    selamlar

bende araştırdım ve genelde elite n güzel olduğunu gördüm, ayrıca cemil abinn yazısınıda okuyunca alırım dedim fiyat çok iyi bu arada, şu anda 0,79dan 0,86ya çıkardım ki akşamlar 3-4 oyun oynarak yaptım sıkta değil, çok faydalı gerçekten pişman etmiyo, normalde çok oyun oynadım ve max 7kill strike yapmışken, geçende hiç kasmadan çok çok rahat şekilde 15 yaptım ve dalgınlıktan öldüm, akşamları bf3 ve mw3 oynuyorum sürekli psn den eklersen oynayabilir.

• aimon artık etkisini göstermeye başladı arkadaşlar,

sırasıyla son oyunlarım K/D oranı, 14/8, 51/15, 42/10, 19/12, 12/10, 36/13, 35/9
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsio

aimon artık etkisini göstermeye başladı arkadaşlar,

sırasıyla son oyunlarım K/D oranı, 14/8, 51/15, 42/10, 19/12, 12/10, 36/13, 35/9

vallahi süper
  • ürün bugün elime geçti firmware 1.6 güncellemesini yaptım, tamam ama en iyi verimli ayarlar nasıl x y sağ sol ince ayarları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagatayHos -- 21 Şubat 2012; 19:53:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabusq

ürün bugün elime geçti firmware 1.6 güncellemesini yaptım, tamam ama en iyi verimli ayarlar nasıl x y sağ sol ince ayarları

bence oynicağın oyuna göre seç, ben genelde mw3 oynadığım için onun 1.6 firmware için hazır ayar vardı onu kullandım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.