Şimdi Ara

Aino™ (U10i) Modding (Patch/Yazılım/Dil Yükleme-Ses Yükseltme-IC/Layout Düzenleme) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
1
Favori
24.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emreecl

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan__252

emreecl Teşekkür ederim kardeş..
    Fakat bu ekran benim ekranım değil internetten Turan'ın bulduğu bir paket...

Ama ekrandaki font "Sony Sketch EF"
    Burda var bak,
    http://forums.se-nse.net/topic/51902-ttf-font-collection/page__view__findpost__p__722662

sagolasın kardeşim link için bende TrCollector'den istemiştim onu ama sen yardımcı oldun Allah razı olsun ;)

Cümlemizden kardeş sağolasın...
    Mesaja benim adımla başlayınca bende üzerime alındım
    Kimin cevap verdiğinin ne önemi var iş görüldüyse sorun yok

• quote:

quote:

quote:

emreecl Teşekkür ederim kardeş..
    Fakat bu ekran benim ekranım değil internetten Turan'ın bulduğu bir paket...

Ama ekrandaki font "Sony Sketch EF"
    Burda var bak,
    http://forums.se-nse.net/topic/51902-ttf-font-collection/page__view__findpost__p__722662

sagolasın kardeşim link için bende TrCollector'den istemiştim onu ama sen yardımcı oldun Allah razı olsun ;)

Cümlemizden kardeş sağolasın...
    Mesaja benim adımla başlayınca bende üzerime alındım
    Kimin cevap verdiğinin ne önemi var iş görüldüyse sorun yok

aynen kardeşim iş görüldüyse sorun yok :))

• Gürkan kardeşim telefonum cid81 red olmasına rağmen anlattığın yöntemle çoğunu denedim patcherin uçuş modu ve walkman ilerleme çubuğu rengi değiştirme çalışmadı teli resete attı sorun değil fakat benim iki isteğim olacak şimdilik ilgilenirsen memnun olurum. Rehberde isimlerin kaymasını numaralarada uygulayabilirmiyiz? birde bu uygulamanın cid81 red de telin açılışında otomatik çalışmasını yapabilirmiyiz?

edit : kardeşim aslında çalışmıyor dediğim bu iki şey çalışıyo ikinci sefer denedim çalıştılar amam walkman renk değiştirmede arada bi müzik calara girdiğimde resete gidiyor tel birde yazılar yok sanırım metin kodu eklemem lazım nasıl eklenildiğini çözmeye çalışıyorum ama cid81 red e olurmu metin ekleme?

ayrıca fener ses tuşları basılı tutunca yanma olayı müzik çalar ilerletme işlemleriyle çakışıyor bunu walkman çalışırken kapatırsanız daha güzel olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreecl -- 4 Mayıs 2011; 10:18:37 >
  • quote:

Gürkan kardeşim telefonum cid81 red olmasına rağmen anlattığın yöntemle çoğunu denedim patcherin uçuş modu ve walkman ilerleme çubuğu rengi değiştirme çalışmadı teli resete attı sorun değil fakat benim iki isteğim olacak şimdilik ilgilenirsen memnun olurum. Rehberde isimlerin kaymasını numaralarada uygulayabilirmiyiz? birde bu uygulamanın cid81 red de telin açılışında otomatik çalışmasını yapabilirmiyiz?

edit : kardeşim aslında çalışmıyor dediğim bu iki şey çalışıyo ikinci sefer denedim çalıştılar amam walkman renk değiştirmede arada bi müzik calara girdiğimde resete gidiyor tel birde yazılar yok sanırım metin kodu eklemem lazım nasıl eklenildiğini çözmeye çalışıyorum ama cid81 red e olurmu metin ekleme?

ayrıca fener ses tuşları basılı tutunca yanma olayı müzik çalar ilerletme işlemleriyle çakışıyor bunu walkman çalışırken kapatırsanız daha güzel olur bence.

Dediğin gibi bir patche hiç denk gelmedim ama mantıklı bir fikir.
    Şuan gelişmiş kod okuyamıyorum sistemde sonuçta basit bi işlem değil bu yazılanlar çizilenler...
    Gelişmiş bir programlama diline sahip olmanız gerekiyor Bu iş içinde ARM Assembly - Tersine mühendislik ve yazılımı tanımak gerekiyor...
    Şuan için sistem okumaya ve bu sırada ortaya bi şeyler koymaya çalışıyorum..
    Eğer elimden gelirse aklımın bi ucunda bulunsun onuda muhakkak yaparım..
    Kusura bakmayın elimden geldiğince oluyor her şey...

CID81 de Gövdesi (00'lı alan) fazla uzun olmamalı eğer olursa stabil çalışmaz veya hiç çalışmaz.
    Mesela dediğin gibi kimi zaman walkman'de reset yemesinin sebebi bu.

CID81'e uygulamayacağın tek şey KALICI PATCH bunun dışında bi sorun yaşamazsın istediğin her şeyi rahatlıkla kullanabilirsin.

Bu Flash patchinin çakışma durumu evet onu biliyorum o sorun patchi yazan kişinin eksik kodlarından kaynaklanıyor.
    Adam akıllı bi zamanım olmuyor ama onu mutlaka düzeltmem gerekiyor farkındayım. En kısa sürede ilgileneceğim.

• Anlıyorum kardeşim ben sadece öneride bulundum. Biz niye kusura bakalım emeklerine saglık senin. Umarım düzelir eksiklikler. Kolaylıklar diliyorum sana.. takipteyim seni ve konuyu ;)
  • quote:

Anlıyorum kardeşim ben sadece öneride bulundum. Biz niye kusura bakalım emeklerine saglık senin. Umarım düzelir eksiklikler. Kolaylıklar diliyorum sana.. takipteyim seni ve konuyu ;)

Teşekkür ederim
  • beyaz u10i bugün elime geçti :)

telefon bebek gibi en ufak çizik yok helal olsun kullanana...valla ne yalan söyleyeyim c905i den sonra bu telefon taş gibi geldi bana,yani taş gibi sağlam elime alınca tamam hopp dedim mal dediğin u10i imiş

kamerasına gelecek olursak manuel ISO,odak vs bu telefondan beklemeyin daha kamerayı hiç kurcalamadım fakat şöyle bi ayarlara tıkladım baktım...kameraya yeni bi alt menu eklenemez diye düşünüyorum ama patch le yolu belirtilip camdriver da gerekli kodlar yazılırsa belki yeni bi alt menu eklenebilir (örn:Manuel ISO) Gürkan'a sormak lazım bu işi?

grafikleri halledeceğiz İnşallah... ama 17 temmuzdan önce benden çok birşey beklemeyin lütfen :) 17 temmuzdan sonra u10i grafik bakımından kendini aşacak emin olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 5 Mayıs 2011; 18:59:42 >

• trojan01

Hayırlı olsun c905 devrini kapattın sonunda

ekleme : bu arada yarın omnius lisansalıyorum bir aksilik olmazsa sanada veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 5 Mayıs 2011; 19:06:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojan01
    beyaz u10i bugün elime geçti :)

telefon bebek gibi en ufak çizik yok helal olsun kullanana...valla ne yalan söyleyeyim c905i den sonra bu telefon taş gibi geldi bana,yani taş gibi sağlam elime alınca tamam hopp dedim mal dediğin u10i imiş

kamerasına gelecek olursak manuel ISO,odak vs bu telefondan beklemeyin daha kamerayı hiç kurcalamadım fakat şöyle bi ayarlara tıkladım baktım...kameraya yeni bi alt menu eklenemez diye düşünüyorum ama patch le yolu belirtilip camdriver da gerekli kodlar yazılırsa belki yeni bi alt menu eklenebilir (örn:Manuel ISO) Gürkan'a sormak lazım bu işi?

grafikleri halledeceğiz İnşallah... ama 17 temmuzdan önce benden çok birşey beklemeyin lütfen :) 17 temmuzdan sonra u10i grafik bakımından kendini aşacak emin olun

Hocam hayırlı olsun ne kadara geldi durumu ne garanti var mi

Umarım cid 53 tür bakmadiniz mi

• kaan_9292

eyvallah kaan.nihayet kapattım.beni tek bağlayan şey kamerasıydı o telefona..iyi ki satmışım ahh bi de kamerası c905i gibi olsa daha ne isterim. benimki cid81...cid 81 ler brown yapılabiliyor mu? tam araştırmadığımdan soruyorum.eğer yapılıyorsa yarın beni bi dürt mutlaka.

yunus

eyvallah sağolasın.tel cid 81 :) almadan önce bile sordum az çok anlıyormuş bu işlerden satan arkadaş cid 81 demişti . 18 ay garantisi var ve çizik yok resmen,ekranı güneşe tuttum 10 dakika baktım çizik bulamadım kullanan nasıl kullanmış anlamadım yarın açıp soracağım :) 490 a geldi ama dediğim gibi tertemiz bi arka kapakta 2-3 tane çizik var onun dışında yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 5 Mayıs 2011; 23:31:02 >
  • Cid 81 olmadi iste
  • zaten bu işlerden anlayan yok denecek kadar az,şimdi adama bu cid81 mi cid 53 mü desem - " ıhıııı? " diyecek sana.2 saat laf anlatacaksın.
  • quote:

Öncelikle hayırlı olsun tekrardan...
    Aino'da iyi kastırıcaz bakalım ortalık ne şekildek arışıyor oturup izleyeceğizz....

Dediğin gibi bir olay şuan o işi yapabilcek bi kapasitede değilim malesef..
    Ama sürekli kendimi geliştiriyorum bugün olmaz yarın olur belli mi olur

CID81'i Omnius tanımıyor ama BOX'la Brown yapanları gördüm (Yurtdışında)
    Çatır çatırp atchliyorlar aleti...

• Bugün oturdum ögleden sonra biraz uğraştım yeni görsel iconlar ekledim ben biraz orjinalini sevdiğim için sadece dosya ve bluetooth görsellerini değiştirdim daha görsel oldu.
    Ayrıca kullandığım fontuda paylaşıyorum font'a kendim türkçe karaterleri ekledim sorunsuz kullanılabilir.

Ekran Görüntüleri:
     Aino™ (U10i) Modding (Patch/Yazılım/Dil Yükleme-Ses Yükseltme-IC/Layout Düzenleme)
     Aino™ (U10i) Modding (Patch/Yazılım/Dil Yükleme-Ses Yükseltme-IC/Layout Düzenleme)

Edit : arkadaşlar ayrıca smileyleride değiştirdim onu eklemeyi unutmuşum şimdi ekledim :) indireceğiniz ic dosyasının içinde bu smileylerde mevcut.

ic dosyası indir :http://hotfile.com/dl/116973634/b2e4238/hb2_09_wqvga_semc_icon_graphics_main_0.ic.html
    Fontları indir:http://hotfile.com/dl/116973745/6382542/emreecl_fonts.rar.html

ic dosyasını tpa/preset/system/icons , font dosyasını tpa/preset/system/fonts dosyasının içine atınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreecl -- 6 Mayıs 2011; 22:45:08 >

• quote:

hayırlı olsun hocam

• gurkan__252

eyvallah sağolasın.

tamam kardeşim bekliyorum bi telefon brown olsa..ohoh adamlar yurtdışında demek çatır çatır modluyorlar vay be...

emreecl paylaşmana çok sevindim,çok güzel bişey bu teşekkürler...

orjinal ikonları biraz kullanmak istiyorum bu arada kullanırken de gürkanla kafamızda tasarladığımız stilleri döküman yapıp ardından gerçekleştireceğiz inşallah.süper olacak süper yabancıların ağzı açık kalacak yeminle zaten gürkan bu konuda türklerin de geride kalmadığını gösteriyor,yaptığı patch lerle.sağolsun.

[TR]Collector teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 8 Mayıs 2011; 9:36:39 >

• ben teşekkür ederim trojan01 inş güzel şeyler olur Gürkan bu alanda çok iyi ve kendini çok geliştiriyor emeklerine sağlık başarılarının devamını diliyorum onun ve herkesin :)
  • trojan01 Teşekkür ederim abi.. Kafamızdakileri bi PS üzerine dökmeye başlayıp uygulama aşamasına geldiğimiz zaman sadece yarım yamalak hali bile ortalık karıştırmaya yetip artacak bile
    Patch konusunda bana biraz destek çıkcak biri olsa her şey çok daha farklı boyutlarda olcak... Şuan tek başımızı kodları okuyup öğrenebildiğimiz kadar işte

emreecl Teşekkür ederim kardeşimm..
  • gürkan kardeşim bende aino kullanıcılarına katıldım fakat hafıza kartıyla ilgili bir sorunum var hafıza kartı takılı iken tel reset atıp duruyor hafıza kartını okuyor ama dediğim gibi rest atıp duruyor.servise götürdüm yazılımdan dediler.fakat yazılımdan olmadıgını biliyorum çünkü birlaç kez yeniledim yazılımını.eski sürümünde herhangi bir problemi yoktu eski sürüme nasıl dönebilirim yani downgrade yapmak için hangi yolu izlemem gerekiyor??
  • değişim kararı çıktı yeah
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.