Şimdi Ara

AİNOL HERO II SATIŞTA! -10.1' Ainol Novo 10 Hero Quad Core- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
7.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar yurtdışından verdiğiniz sipariş gümrükte sorun olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

peki bu onda v972 de li poly 8000 mah batarya varken ainol novo9 firewire da li ion 10000 mah batarya var hangisi daha iyi pil bakimindan li poly mi li ion mu ?

Li-po ile li-ion bataryalar arasında fark li-po bataryalar çok daha yüksek amper verebilmektedirler. Bu tabletler ve telefonlar için çok önemsiz birşey fark etmez kısacası
  • quote:

Orijinalden alıntı: nagasadow82

quote:

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

hocam ben a31 li onda yi bekliyorum iki sorum olcak size bu cortex a7 oyunlarda kasma gibi sikinti yapar mi ? bide gpu hakkinda bilgi verirseniz(8 mantik birimi tasiyormus) uyumsuzlugu varmi performansi nasil ?

Hocam allwinner a31 islemci 4 cekirdekli Cortex A7 kullanmakta. Armin kendi verdigi bilgilere gore Cortex A7 1.9 Dmips, Cortex A9 ise 2.5 Dmips olarak belirtilmekte.

Bu yuzden allwinner a31 in islemci performansi 2 cekirdekli Rockchip 3066 civarinda olacaktir.

Islemcisi cok iyi degil acikcasi ama bu onemli mi? Bence cokda degil zira bu islemciler gunumuzde her seyi yapiyor neredeyse. Ainol Novo 7 fire veya Cube U30gt veya galaxy s2 ile kiyaslayalim bu islemciyi. Bu cihazlar su an piyasada gorebiliriz performanslarini hic bir sikinti yk.

Onemli olan ekran karti tarafina gelirsek. Allwinner A31 Powervr sgx 544mp2 kullanmakta. 8 cedkirdekli denmekte ama bu pazarlama stratejisi. Kimi insan bu tabirlere kanabiliyor. Bu gozle bakincada tegra 3 12 cekirdekli zaten.

Evet ekran karti 2 cekirdekli sgx544mp2 fakat tek kelime ile harika bir cip. ioad3 te kullanilan Sgx543mp4 ile neredeyse ayni performansta cunki sgx 544, sgx543 ten yaklasik 2 kat daha hizli. Ipad3 ekran karti gucunde bir ekran karti koymak hele bir cin tabletine inanilmaz.

Sgx544"un gucu konusunda abarttigimi dusunmeyin. Bu ekran kartini en iyi Texas Instruments Omap 4470 kullanan cihazlardan gorebiliriz. Bu islemcide sgx544 kullanmakta yanliz ttek cekirdekli versiyonu olan sgx544 mp1 kullanilmakta.

Bu islemci kindle fire 8.9, banrnes and nobles nook hd, hd+ ve archos 101xs gibi kalburustu taabletlerde kullanilmakta. Buldugum en iyi test Archos 101 Xs ninki idi. Anandtech boylu boyunca test etmis. Linki,

http://www.anandtech.com/show/6158/the-archos-101-xs-review/3

Testi incelerseniz tek cekirdekli sgx 544 un bile Tegra3 un onunde oldugunu gormekteyiz ki siz birde bunun cift cekirdeklisini dusunun. Yani Allwinner A31 islemcisinin ortalama olmasina ragmen su anda acik ara en iyi cin islemcisidir. Hatta ben Tegra 3e bile tercih ederim. Tabi ciktiginda bir surpriz ile karsiasmazsak.

Yanliz ben yinede retina ekranli tabletleri tavsiye etmem ahsen. Bu iyi ekran karti bile o cozunurluklerde zorlanabilir. Tavsiye Allwinner A31 olmakla beraber 1280x800 yada 1024x768 gibi normal cozunurluklerdir. Sadece ekran karti anlaminda degil pil anlamindada daha rahat olursunuz.

Su an icin benim gozdecin tabletim Onda V812 dir. 8" yeterli derseniz cok basarili bir urundir.

yahu öyle bir yazı yazmışsınki nutkum tutuldu.

hemen sipariş vericem şu onda v812 yi çinden öylesine ağzımın suyu aktı valla

bak eminmisin

son kararınmı

senin ipinle kuyuya iniyorum.

pişman olmayım sonra wifi nasıldır bu aletin

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

bak eminmisin

son kararınmı

Hocam son kararim degil. O yaziyi tabletler gorunmeden yazmistim ve zaten surpriz olmaz ise diye belirtmistim. Hafif bir surpriz var. ozellikle Onda v812 pil tuketimi konusunda maalesef cok basarili degil.

Ekran cipi dedigim gibi muthis cikti. Dusuk islemcisine ragmen 3D testlerinde exynos 4412 ve yeni cikan rk3188 den bile daha basarili. Oyun anlaminda en iyi cin islemcisi dersek yalan olmaz. Ama pil anlaminda daha iyi olabilirdi.

Su an guncel onerim,

1) Oyun cok onemli degilse rockchip rk3066 cipsetli urunler.

2) Oyun cok onemliyse biraz bekleyip Rockchip 3188 almak.

3) Oyun herseyin onunde geliyorsa ve tabletin diger eksikleri onemsenmeyecekse Allwinner A31. A31 islemcili tablet tavsiyesi istiyorsanizda onerim nettir:

Biraz bekleyip. Ployer Momo20, Ployer Momo19 veya Yuandao N101 a31 versiyonunu almanizdir. Ikiside iyi tablet markalari. Onda V812 harika gorunuyor ama pil konusu hassas noktasi. Bunu sorun etmem bana 8 inch lazim derseniz yinede alin derim. Pil haric iyi bir tablet. Baska bir sikintisi gorunmuyor.

• quote:

quote:

bak eminmisin

son kararınmı

Hocam son kararim degil. O yaziyi tabletler gorunmeden yazmistim ve zaten surpriz olmaz ise diye belirtmistim. Hafif bir surpriz var. ozellikle Onda v812 pil tuketimi konusunda maalesef cok basarili degil.

Ekran cipi dedigim gibi muthis cikti. Dusuk islemcisine ragmen 3D testlerinde exynos 4412 ve yeni cikan rk3188 den bile daha basarili. Oyun anlaminda en iyi cin islemcisi dersek yalan olmaz. Ama pil anlaminda daha iyi olabilirdi.

Su an guncel onerim,

1) Oyun cok onemli degilse rockchip rk3066 cipsetli urunler.

2) Oyun cok onemliyse biraz bekleyip Rockchip 3188 almak.

3) Oyun herseyin onunde geliyorsa ve tabletin diger eksikleri onemsenmeyecekse Allwinner A31. A31 islemcili tablet tavsiyesi istiyorsanizda onerim nettir:

Biraz bekleyip. Ployer Momo20, Ployer Momo19 veya Yuandao N101 a31 versiyonunu almanizdir. Ikiside iyi tablet markalari. Onda V812 harika gorunuyor ama pil konusu hassas noktasi. Bunu sorun etmem bana 8 inch lazim derseniz yinede alin derim. Pil haric iyi bir tablet. Baska bir sikintisi gorunmuyor.

benim için en önemli şey

internet hızı

takılmadan nette surf yapmak

video izlemek ve wifi

bundan sonra diğer kriterler geliyor.

sonra oyun sonra şarj

vs.

hyundai t7 çıkmış birde exynos 4412 işlemci mali 400 mp4 ekran kartlı fiyatıda çok uygun

oda biraz hoşuma gitti.

• quote:

benim için en önemli şey

internet hızı

video izlemek ve wifi

sonra oyun sonra şarj

vs.

hyundai t7 çıkmış birde exynos 4412 işlemci mali 400 mp4 ekran kartlı fiyatıda çok uygun

oda biraz hoşuma gitti.

Hocam arzunuz buysa hc dusunmeden exynos 4412 islemcili bir tablet alin. Hyundai nasildir bilmem ama tabletin ozellikleri cok iyi gorunuyor.

Rockchip rk3188 kullanan iyi tabletlerde cikacaktir ama daha zaman var gibi. Ama istediginiz ozellikler allwinner a31 de yok sayilir. Baska islemcilere yonelmeniz daha hayirli olur.
  • Bugün geldi Hero II cihazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Bugün geldi Hero II cihazım.

umut bana bi ulaşabilir misin ?
  • Asphalt 7 indirdim grafikleri çok kötü, cihazdan kaynaklı bir durum bu çünkü videolarda çok güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

benim için en önemli şey

internet hızı

video izlemek ve wifi

sonra oyun sonra şarj

vs.

oda biraz hoşuma gitti.

Hocam arzunuz buysa hc dusunmeden exynos 4412 islemcili bir tablet alin. Hyundai nasildir bilmem ama tabletin ozellikleri cok iyi gorunuyor.

Rockchip rk3188 kullanan iyi tabletlerde cikacaktir ama daha zaman var gibi. Ama istediginiz ozellikler allwinner a31 de yok sayilir. Baska islemcilere yonelmeniz daha hayirli olur.

http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-cube-u30gt-quad-core-peas-2-android-4-0-a9-1-8ghz-tablet-pc-32gb-2g-ram-wifi-product-26552.html

Hocam cıkmış galiba heycanlandım nedir durumlar :)

Yalnız ilginçtir youtubede de ürün ile ilgili hiç video bulamadım buyincoinsin dolandırma işlerimi dönüyo yoksa? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolucana -- 5 Mart 2013; 0:22:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dolucana

http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-cube-u30gt-quad-core-peas-2-android-4-0-a9-1-8ghz-tablet-pc-32gb-2g-ram-wifi-product-26552.html

Hocam cıkmış galiba heycanlandım nedir durumlar :)

Yalnız ilginçtir youtubede de ürün ile ilgili hiç video bulamadım buyincoinsin dolandırma işlerimi dönüyo yoksa? :)

Valla onsiparis diyor. Dagitimda 1 nisan diyor. Umarim 1 nisan sakasi olmaz. Cinli tabletler icin onsiparise girmeyi tavsiye etmem. Bu siteler insani kanser edebilir. Nisan der Mayisa gonderebilir.

Daha tabletin ornegi yok ortaliklarda. Pipo m9 bulunuyor ama yavas yavas.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.