Şimdi Ara

AİNOL HERO II SATIŞTA! -10.1' Ainol Novo 10 Hero Quad Core-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
7.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satışa çıkmış,dört çekirdek bekleyenlere hayırlı olsun:
    AİNOL HERO QUAD CORE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesaplix -- 30 Aralık 2012; 15:07:33 >

• Hayırlı olsun..kimler sipariş veriyor? :)
  • Super oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Freedom-

Super oldu
    bir dört çekirdek furyası başladı da bence cpu'nun verimli çalışması önemli.Bu işlemciler ne kadar verimli çalışıyor ortada bir test yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RocknRoll@

bir dört çekirdek furyası başladı da bence cpu'nun verimli çalışması önemli.Bu işlemciler ne kadar verimli çalışıyor ortada bir test yok.

Alıntıları Göster
    bende pandawillde görünce bakim dedim foruma alacak varmı diye. YArına kadar daha iyi bir model bulmazsam alabilirim.

Model Ainol Novo 10 Hero 2 Tablet PC

CPU Actions ATM7029, 1.5GHz, Cortex A9 Family quad core; GPU:
    Vivante GC1000
    Operation System Android 4.1.1

RAM 1GB (DDR 3)

ROM(Memory) 16GB Nand Flash
    Shell Material Aluminum shell

Screen Size 10.1 Inch
    Type Capacitive Screen, IPS, G+G techlogy

Display LCD

Resolution 1280 x 800px
    Visible Angle 178°

Extend Card Support TF card up to 32GB extended
    Camera Dual camera, front camera is 0.3 and back is 2.0 megapixels

Gravity Sensor Yes
    Multi-Touch Yes, 10 points multi-touch + ALPS touch botton

Flash Support Flash 11.1
    Google Play
    Yes

Bluetooth No

GPS
    No

Video 1080P, AVI/MOV/MP4/RMVB/FLV/MKV…
    Music MP3/WMA/WAV/APE/AAC/FLAC/OGG
    Ebook UMD, TXT, PDF, HTML, RTF, FB2…
    OTG
    Yes, support ExFAT, NTFS, FAT32

USB HOST
    2.0

Email and Browser Yes, built in
    WIFI Yes, 802.11 b/g/n
    3G Not built in, support external 3G dongle: E1916, ZTE AC2736, HUAWEI E1750, HUAWEI EC122, HUAWEI EM770W

Earphone Interface 3.5mm
    Work Time Up to 8 hours for video, 5 hours for game

Battery 8000 MAh, 3.7V

Language Dutch, Indonesian, Catalan, Czech, Danish, German, English, Spanish, French, Croatian, Italian, Latvian, Lithuanian, Hungarian, Malay, Norwegian, Polish, Portuguese, Roman, Slovenian, Finnish, Swedish, Swahili, Vietnamese, Zulu, Greek, Ukrainian, Russian, Serbian, Bulgarian, Hebrew, Arabic, Persian, Thai, Bengali, Japanese, Simplified Chinese, Traditional Chinese

Other Applications ES File Explorer , Google Search, Google Maps, Browser, Gallery, Clock, Market, Calculator, Calendar, Video, Email, Gmail…

Product Size 261 x 180 x 9.8mm

Product Weight 657g

Extend Port 1 x TF card slot; 1 x MINI HDMI port

1 x Micro USB port

1 x 3.5mm Earphone port
    1 x Charging port

Package including 1 x Charger (12V, 2A)

1 x USB cable

1 x User Manual(English, Russian, German, Spanish)

Package Weight 1015g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 29 Aralık 2012; 16:52:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

bende pandawillde görünce bakim dedim foruma alacak varmı diye. YArına kadar daha iyi bir model bulmazsam alabilirim.

Model Ainol Novo 10 Hero 2 Tablet PC

CPU Actions ATM7029, 1.5GHz, Cortex A9 Family quad core; GPU:
    Vivante GC1000
    Operation System Android 4.1.1

RAM 1GB (DDR 3)

ROM(Memory) 16GB Nand Flash
    Shell Material Aluminum shell

Screen Size 10.1 Inch
    Type Capacitive Screen, IPS, G+G techlogy

Display LCD

Resolution 1280 x 800px
    Visible Angle 178°

Extend Card Support TF card up to 32GB extended
    Camera Dual camera, front camera is 0.3 and back is 2.0 megapixels

Gravity Sensor Yes
    Multi-Touch Yes, 10 points multi-touch + ALPS touch botton

Flash Support Flash 11.1
    Google Play
    Yes

Bluetooth No

GPS
    No

Video 1080P, AVI/MOV/MP4/RMVB/FLV/MKV…
    Music MP3/WMA/WAV/APE/AAC/FLAC/OGG
    Ebook UMD, TXT, PDF, HTML, RTF, FB2…
    OTG
    Yes, support ExFAT, NTFS, FAT32

USB HOST
    2.0

Email and Browser Yes, built in
    WIFI Yes, 802.11 b/g/n
    3G Not built in, support external 3G dongle: E1916, ZTE AC2736, HUAWEI E1750, HUAWEI EC122, HUAWEI EM770W

Earphone Interface 3.5mm
    Work Time Up to 8 hours for video, 5 hours for game

Battery 8000 MAh, 3.7V

Language Dutch, Indonesian, Catalan, Czech, Danish, German, English, Spanish, French, Croatian, Italian, Latvian, Lithuanian, Hungarian, Malay, Norwegian, Polish, Portuguese, Roman, Slovenian, Finnish, Swedish, Swahili, Vietnamese, Zulu, Greek, Ukrainian, Russian, Serbian, Bulgarian, Hebrew, Arabic, Persian, Thai, Bengali, Japanese, Simplified Chinese, Traditional Chinese

Other Applications ES File Explorer , Google Search, Google Maps, Browser, Gallery, Clock, Market, Calculator, Calendar, Video, Email, Gmail…

Product Size 261 x 180 x 9.8mm

Product Weight 657g

Extend Port 1 x TF card slot; 1 x MINI HDMI port

1 x Micro USB port

1 x 3.5mm Earphone port
    1 x Charging port

Package including 1 x Charger (12V, 2A)

1 x USB cable

1 x User Manual(English, Russian, German, Spanish)

Package Weight 1015g

Alıntıları Göster
    ben 9 versiyonunu bekliyorum:2 gb ram..bir ay kadar zamanı varmış..bir de bunda görelim bakalım 4 çekirdeği..

• quote:

Orijinalden alıntı: kesaplix

ben 9 versiyonunu bekliyorum:2 gb ram..bir ay kadar zamanı varmış..bir de bunda görelim bakalım 4 çekirdeği..

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=ohST_Ta5-K0

Ainol Novo 10 Hero Quad Core Tablet Video Review

http://www.youtube.com/watch?v=SSA3bYANvBs

Ainol Novo 10 Hero II 2 Quad Core Tablet PC Unboxing World Premiere

http://www.youtube.com/watch?v=Wm0QZBRIq6k

Short Demo on Ainol NOVO10 Hero II Quad Core Tablet PC IPS Screen

• quote:

Orijinalden alıntı: setrox

http://www.youtube.com/watch?v=ohST_Ta5-K0

Ainol Novo 10 Hero Quad Core Tablet Video Review

http://www.youtube.com/watch?v=SSA3bYANvBs

Ainol Novo 10 Hero II 2 Quad Core Tablet PC Unboxing World Premiere

http://www.youtube.com/watch?v=Wm0QZBRIq6k

Short Demo on Ainol NOVO10 Hero II Quad Core Tablet PC IPS Screen

Alıntıları Göster
    hero tarzı bir ürün mü almalı arkadaşlar yoksa bu dört çekirdeklileri mi beklemeli tablet almak için...

• quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

hero tarzı bir ürün mü almalı arkadaşlar yoksa bu dört çekirdeklileri mi beklemeli tablet almak için...

Alıntıları Göster
    zaten bu dört çekirdek hero 2 quad core olarak geçiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: setrox

zaten bu dört çekirdek hero 2 quad core olarak geçiyor..

Alıntıları Göster
    GPU nasıl acaba mali400 mp4 e göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

GPU nasıl acaba mali400 mp4 e göre...

tam bir muamma..
  • Bildiğim kadarıyla Vivante GC1000 Mali 400 den daha kotu bir gpu
  • quote:

Orijinalden alıntı: forcsf

Bildiğim kadarıyla Vivante GC1000 Mali 400 den daha kotu bir gpu
    Farklı bir GPU olunca sorayım dedim ama zannedersem herkes aynı soru işareti var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

Farklı bir GPU olunca sorayım dedim ama zannedersem herkes aynı soru işareti var.

Alıntıları Göster
    "ONDA V972 Quad Core Tablet" bundan daha mı iyi?
    http://forum.donanimhaber.com/m_69358076/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69358076

• quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

"ONDA V972 Quad Core Tablet" bundan daha mı iyi?
    http://forum.donanimhaber.com/m_69358076/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69358076

farklı özellikleri var..ben retina ekrandan ve 2 gb ramdan dolayı onda veya ainol 9 u tercih ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesaplix -- 30 Aralık 2012; 15:08:19 >
  • quote:

bende hero çift çekirdek var..sattım ama daha teslim etmedim..ainol 9.7 retinayı bekliyorum.2 gb ramdan dolayı..ekran da iyi ama bu ekran kartıyla nasıl olacak bilmiyoruz..ayrıca bluetooth yok(klavye için)..hero 2 nin ya da captainin 2 gb versiyonları olsa düşünürdüm..karmaşa yani
  • quote:

quote:

bende hero çift çekirdek var..sattım ama daha teslim etmedim..ainol 9.7 retinayı bekliyorum.2 gb ramdan dolayı..ekran da iyi ama bu ekran kartıyla nasıl olacak bilmiyoruz..ayrıca bluetooth yok(klavye için)..hero 2 nin ya da captainin 2 gb versiyonları olsa düşünürdüm..karmaşa yani

usta bu retina ekran olayı nedir, ips ekrandan ne farkı var... bir de captain mi iyi yoksa hero ya da hero 2 mi...

• quote:

quote:

quote:

usta bu retina ekran olayı nedir, ips ekrandan ne farkı var... bir de captain mi iyi yoksa hero ya da hero 2 mi...

"Aslında temel IPS ekran ile benzer özelliklere sahiptir ancak Apple’ın bu teknolojiye verdiği isim Retina Display’dir. İnç başına düşen piksel sayısının yoğun olduğu ve farklı açılardan aynı görüntü kalitesini sunan düşük güç tüketimli ekran panellerine retina ekran denir. Santimetre kare başına düşen nokta sayısı ne kadar yüksekse görüntüye ait detaylar o kadar belirgin olur bu da daha iyi bir ekran deneyimi yaşamanızı sağlamaktadır. "

bu konuda bir yazı için: RETİNA

• quote:

quote:

quote:

quote:

"Aslında temel IPS ekran ile benzer özelliklere sahiptir ancak Apple’ın bu teknolojiye verdiği isim Retina Display’dir. İnç başına düşen piksel sayısının yoğun olduğu ve farklı açılardan aynı görüntü kalitesini sunan düşük güç tüketimli ekran panellerine retina ekran denir. Santimetre kare başına düşen nokta sayısı ne kadar yüksekse görüntüye ait detaylar o kadar belirgin olur bu da daha iyi bir ekran deneyimi yaşamanızı sağlamaktadır. "

teşekkürler usta...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler usta...

Alıntıları Göster
    Hero 2 nin gpu su olan GC1000'de Dx11 desteği varmış.. Mali400 de Dx9 vardı.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.