Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Crystal (ANA KONU, İNCELEME & DESTEK ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
7
Favori
36.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihaz elime ulaştı.aurora 2 deki pıt sesi cız sesi hiç yok.wifi çekimi bariz olarak daha iyi. ekran konusunda aynı gibi geldi bana aurora 2'yle.cihazı yatay tutarken alttan ve üstten bakılınca 180 derece görüş açısı var fakat sağ soldan bakılınca 160 derece falan oluyo. mva ekranın farkı bu sanırım.ama onun dışında ekranı kaliteli tft lcd'yle ips arasında bir kalitesi var.
  • selam.bu urunu alıp almama sınırındayım:)benım için önemlı olan tvye aktardığım zaman flashlı siteleri açması.video olayı yanı.digiturkplaye uyeyım.maçları seyredebılmek için malum flash lazım.lutfen açın deyın:)siparışı verebılırm heran..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave34

selam.bu urunu alıp almama sınırındayım:)benım için önemlı olan tvye aktardığım zaman flashlı siteleri açması.video olayı yanı.digiturkplaye uyeyım.maçları seyredebılmek için malum flash lazım.lutfen açın deyın:)siparışı verebılırm heran..

Adobe Flash Player Android işletim sistemlerine desteğini çekti ama yine de 2013 Eylül'üne kadar tabletinde yüklü olanlar Flash Player'i kullanabilecekler . Yüklü olmayanlar için ise bir yükleme yolu var. Adobe Flash Player'ı apk ile yükleyince çalıştırabiliyoruz.
  • Ainol Novo 7" Crystal Tablet İncelemeler için ;
    kadirgumussoy.blogspot.com
  • http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo7-aurora-ii-android-4-0-cortex-a9-dual-core-1-5ghz-tablet-pc-16gb-1g-ram-ips-screen-product-17010.html

Aurora II bu fıyata alınırmı arkadaslar acaba bılgısı olan varsa cevabını beklıyorum bı zahmet. tesekkurler......

edit: urun yokmus zatenyaaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quetm -- 11 Kasım 2012; 1:29:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quetm

http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo7-aurora-ii-android-4-0-cortex-a9-dual-core-1-5ghz-tablet-pc-16gb-1g-ram-ips-screen-product-17010.html

Aurora II bu fıyata alınırmı arkadaslar acaba bılgısı olan varsa cevabını beklıyorum bı zahmet. tesekkurler......

edit: urun yokmus zatenyaaa..

Alacaksanız Crystal alın Aurora'nın revizyon görmüş hali. Ama üzerine biraz daha koyarsanız Fire tavsiye ederim.

• Aurora II de Crystal de alınabilir. Ama bence Aurora II biraz daha iyi . Crystal , Elf 2'nin revizyon görmüş hali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enzonza

Aurora II de Crystal de alınabilir. Ama bence Aurora II biraz daha iyi . Crystal , Elf 2'nin revizyon görmüş hali.

Elf II IPS değil ama Aurora II IPS. Crystal de IPS; yani AuroraII'nin revizyon görmüş hali...

Ainol Aurora II'ye Android 4.1 çıkartmaktansa yeni isimle yeni Android'li Crystal'i pazara sürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Aurora II de Crystal de alınabilir. Ama bence Aurora II biraz daha iyi . Crystal , Elf 2'nin revizyon görmüş hali.

Elf II IPS değil ama Aurora II IPS. Crystal de IPS; yani AuroraII'nin revizyon görmüş hali...

Ainol Aurora II'ye Android 4.1 çıkartmaktansa yeni isimle yeni Android'li Crystal'i pazara sürdü.

Crystal IPS değil MVA'ymış. Tam olarak IPS değil ama yine de normal ekrandan daha iyi görüş açısı var. Eğer Aurora II'nin revizyon görmüş haliyse neden Aurora II halen Crystal'den pahalı anlayamadım. Ama yanlış anlaşılmasın size itirazım yok. Sadece kendi fikrim bu.

• quote:

quote:

quote:

Crystal IPS değil MVA'ymış. Tam olarak IPS değil ama yine de normal ekrandan daha iyi görüş açısı var. Eğer Aurora II'nin revizyon görmüş haliyse neden Aurora II halen Crystal'den pahalı anlayamadım. Ama yanlış anlaşılmasın size itirazım yok. Sadece kendi fikrim bu.

Sitenin verdiği bilgilerden kıyaslıyorum IPS demiş. Fiyat farkına gelince stokta olmayan ürünün fiyatını guncellemiyorlar o yuzden fiyatı yuksek kalmıs olabilir.
    Zaten Fire gibi bir model varken ve 4 çekirdekliler yoldayken bu modelin fiyatının düşük olması çok normal. Aurora II satıldığı zamanlar Ainol'ün en iyi tabletiydi.
    Fiyatı da o zamandan kalma haliyle. Ayrıca Aurora II 16GB, Crystal 8 GB ve fiyat bilgisi aldığınız siteler arasında da farklar olabilir. Yani bir dolu sebep var

• hmm. o IPS ekran olayı da şöyle . Ürün özelliklerinde IPS yazıyor ama MVA'ymış. Diğer sitelerde görmüştüm ben de. Ama yine de bilemeyecem.
  • cevaplarınız ıcın cok sagolun arkadaslar, gercekten kafamdakı sorular ceaplandı.. ancak butcem kısıtlı oldugu ıcın farklı arayıslara gırmek zorunda kaldım. ve yasadıgım yer dolayısıyla burda bır aramaya gırdım ve asadakı urunu buldum cıhaz 2-3 hafta kullanılmıs yazıyor ılanda, sızce asadakı cıhazın ozellık ve performans ozellıklerı hakkındakı goruslerınızı alabılırmıyım.. cıhazı tavsıye etmezsenız bende artık crystal alacagım...

http://www.aliexpress.com/wholesale/wholesale-sanei-n10.html
  • quote:

cevaplarınız ıcın cok sagolun arkadaslar, gercekten kafamdakı sorular ceaplandı.. ancak butcem kısıtlı oldugu ıcın farklı arayıslara gırmek zorunda kaldım. ve yasadıgım yer dolayısıyla burda bır aramaya gırdım ve asadakı urunu buldum cıhaz 2-3 hafta kullanılmıs yazıyor ılanda, sızce asadakı cıhazın ozellık ve performans ozellıklerı hakkındakı goruslerınızı alabılırmıyım.. cıhazı tavsıye etmezsenız bende artık crystal alacagım...

Güzel cihaz. Çin malı yine bildik bir marka. Fire fiyatına üstelik 10"

• quote:

quote:

cevaplarınız ıcın cok sagolun arkadaslar, gercekten kafamdakı sorular ceaplandı.. ancak butcem kısıtlı oldugu ıcın farklı arayıslara gırmek zorunda kaldım. ve yasadıgım yer dolayısıyla burda bır aramaya gırdım ve asadakı urunu buldum cıhaz 2-3 hafta kullanılmıs yazıyor ılanda, sızce asadakı cıhazın ozellık ve performans ozellıklerı hakkındakı goruslerınızı alabılırmıyım.. cıhazı tavsıye etmezsenız bende artık crystal alacagım...

hocam fırenın f-p ozellıklerıne bakarak benım yukardakı cıhazı karsılastırırsanız dusuncenız nedır acaba... yanı sız olsanız hangısını tercıh edersınız.. dedıgınız gıbı bır 7 bırı 10 ınc sızın fıkrınız nedır acaba..

• bende almak ile almamak sınırındayım. en çok canımı sıkan şey 4.1.2 güncellemesinin açıklanmaması. cihazın ekranının yatay olarak menülerde kullanılamaması benim için büyük dezavantaj keza alışık değilim ve alışmak da istemiyorum.

bu launcher olayı ne biri bilgilendirebilir mi? launcher geldiği zaman cihazın yerçekimi sensörü açılıyor mu ekranı istediğim yöne çevirebiliyor muyum?
  • Arkadaşlar Eklemeler Yapayım :

Tablet'i Aldım Yaklaşık 1 Hafta Oldu Oyun Performans'ı Olarak Mükemmel Diyebilirim Yüklediğim Bütün OYunları Kasma Olmadan Oynayabiliyorum NFS Most Wanted Dahil.
    Markette Uyumsuz olan uygulamalar tabiki var bunlar Custom Rom İle Düzelecek 1 2 Haftaya Onun Dışında
    HD Video'larda En Ufak Bir Kasma Görmedim Oda Gayet Mükemmel
    Arada Uykuda Reset Atıyor Yazılımsal Bir Sorun Dert Edilecek Birşey Değil 1 Haftada 1 Kez Felan Oluyor Oda Yakında Rom ile düzeltilebilir bir çözüm rapor ettim onuda.
    Sesi Gayet Tatmin Edici
    Klavye Mouse Flash Bellek Bağladım Hepside Çalıştı Gayet Stabil
    Ekran'da Hafif Bir Işık Sızması var oda dert edilecek büyüklükde değil her cihazda olmuyor benim şansıma böyle geldi.
    Garanti'si Gayet Güzel Gittim Bütün Sorunlarımı Yanıtladılar Işık Sızması Var Dedim Verin İsterseniz yenisi verelim dediler teşekkür ettim aynı tableti kullanıyorum.
    350 TL'ye Aldım Gayet Stabil ve güzel bir cihaz herkeze öneririm aklınıza takılan denememi istediğiniz bir şey varsa deneyebilirim test sonuçlarını atabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ParadoxL

Arkadaşlar Eklemeler Yapayım :

Tablet'i Aldım Yaklaşık 1 Hafta Oldu Oyun Performans'ı Olarak Mükemmel Diyebilirim Yüklediğim Bütün OYunları Kasma Olmadan Oynayabiliyorum NFS Most Wanted Dahil.
    Markette Uyumsuz olan uygulamalar tabiki var bunlar Custom Rom İle Düzelecek 1 2 Haftaya Onun Dışında
    Arada Uykuda Reset Atıyor Yazılımsal Bir Sorun Dert Edilecek Birşey Değil 1 Haftada 1 Kez Felan Oluyor Oda Yakında Rom ile düzeltilebilir bir çözüm rapor ettim onuda.
    Sesi Gayet Tatmin Edici
    Ekran'da Hafif Bir Işık Sızması var oda dert edilecek büyüklükde değil her cihazda olmuyor benim şansıma böyle geldi.
    Garanti'si Gayet Güzel Gittim Bütün Sorunlarımı Yanıtladılar Işık Sızması Var Dedim Verin İsterseniz yenisi verelim dediler teşekkür ettim aynı tableti kullanıyorum.
    350 TL'ye Aldım Gayet Stabil ve güzel bir cihaz herkeze öneririm aklınıza takılan denememi istediğiniz bir şey varsa deneyebilirim test sonuçlarını atabilirim

ekranı yatık olarak kullanabiliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

quote:

Sesi Gayet Tatmin Edici

Apex Launcher Yükledim sorunsuz 4 Yönlü olarak kullanabiliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

quote:

Sesi Gayet Tatmin Edici

Apex Launcher Yükledim sorunsuz 4 Yönlü olarak kullanabiliyorum

4.0 ICS için değil mi o uygulama? Jelibon da sıkıntı olmuyor mu ?

• quote:

quote:

quote:

hocam fırenın f-p ozellıklerıne bakarak benım yukardakı cıhazı karsılastırırsanız dusuncenız nedır acaba... yanı sız olsanız hangısını tercıh edersınız.. dedıgınız gıbı bır 7 bırı 10 ınc sızın fıkrınız nedır acaba..

Cihaz her ne kadar 10" boyunda olsa da Fire'nin işlemcisi bunu döver

Ayrıca ben markası ve popüleritesinden ötürü her zaman Ainol derim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.