Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Crystal (ANA KONU, İNCELEME & DESTEK ) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
7
Favori
36.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ekran mva değil İPS.Cihaz elf 2 den daha canli görüntü veriyor.İlk elime geçtiğinde ekran biraz kirmizi gibi geliyordu ama öyle değil.Elf 2 de mc3 oyununda güneşe baktiğinizda sari-kirmizi parlaklik oluşuyor.ama cyrstalde mc3 oyununda güneşe bakinca parlakligin cevresi rengarek.Ciddi anlamda elf 2 ile arasinda ekran farki var.Tabiki aurora 2 nin ekraniyla arasinda fark olacak.LG üretimi ekran aurora 2 de.İkisi de İps ekran ise neden fark var diyenlere ise cevabim,ainol ile samsungu karsilastirmak gibi oluyor ekranlari karsilastirmak.Bikac olumsuz yani var,stock romda durum cubugunu otomatik gizle senegi yok + cpu ayarlama secenegi yok + mc3 te direk oyuna girilmiyor ve oyun uyumsuzluğu problemi mevcut.TR offic rom cikarsa hiç bir sorunu kalmaz kanimca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

quote:

Orijinalden alıntı: ParadoxL

quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

quote:

Orijinalden alıntı: ParadoxL

Arkadaşlar Eklemeler Yapayım :

Tablet'i Aldım Yaklaşık 1 Hafta Oldu Oyun Performans'ı Olarak Mükemmel Diyebilirim Yüklediğim Bütün OYunları Kasma Olmadan Oynayabiliyorum NFS Most Wanted Dahil.
    Markette Uyumsuz olan uygulamalar tabiki var bunlar Custom Rom İle Düzelecek 1 2 Haftaya Onun Dışında
    HD Video'larda En Ufak Bir Kasma Görmedim Oda Gayet Mükemmel
    Arada Uykuda Reset Atıyor Yazılımsal Bir Sorun Dert Edilecek Birşey Değil 1 Haftada 1 Kez Felan Oluyor Oda Yakında Rom ile düzeltilebilir bir çözüm rapor ettim onuda.
    Sesi Gayet Tatmin Edici
    Klavye Mouse Flash Bellek Bağladım Hepside Çalıştı Gayet Stabil
    Ekran'da Hafif Bir Işık Sızması var oda dert edilecek büyüklükde değil her cihazda olmuyor benim şansıma böyle geldi.
    Garanti'si Gayet Güzel Gittim Bütün Sorunlarımı Yanıtladılar Işık Sızması Var Dedim Verin İsterseniz yenisi verelim dediler teşekkür ettim aynı tableti kullanıyorum.
    350 TL'ye Aldım Gayet Stabil ve güzel bir cihaz herkeze öneririm aklınıza takılan denememi istediğiniz bir şey varsa deneyebilirim test sonuçlarını atabilirim

ekranı yatık olarak kullanabiliyor musunuz?

Apex Launcher Yükledim sorunsuz 4 Yönlü olarak kullanabiliyorum

4.0 ICS için değil mi o uygulama? Jelibon da sıkıntı olmuyor mu ?

Hayır Gayet Stabil Kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mali400

Merhaba ekran mva değil İPS.Cihaz elf 2 den daha canli görüntü veriyor.İlk elime geçtiğinde ekran biraz kirmizi gibi geliyordu ama öyle değil.Elf 2 de mc3 oyununda güneşe baktiğinizda sari-kirmizi parlaklik oluşuyor.ama cyrstalde mc3 oyununda güneşe bakinca parlakligin cevresi rengarek.Ciddi anlamda elf 2 ile arasinda ekran farki var.Tabiki aurora 2 nin ekraniyla arasinda fark olacak.LG üretimi ekran aurora 2 de.İkisi de İps ekran ise neden fark var diyenlere ise cevabim,ainol ile samsungu karsilastirmak gibi oluyor ekranlari karsilastirmak.Bikac olumsuz yani var,stock romda durum cubugunu otomatik gizle senegi yok + cpu ayarlama secenegi yok + mc3 te direk oyuna girilmiyor ve oyun uyumsuzluğu problemi mevcut.TR offic rom cikarsa hiç bir sorunu kalmaz kanimca.

Mva ekranlar da elf 2 deki tn ekrandan çok daha iyi görüntü verir. Satıcılar da bu nedenle yanılgıya düşüp ürün açıklamalarına IPS'i yerleştiriyor bence. Bir bakıma işlerine de geliyor. Bakıyorlar açılı da gözüküyor ekran. Siyahlar düzgün, kontrast da yüksek demekki IPS diyorlar. Videolarda aurora 2 ve flame'e göre renkler ve parlaklık yetersiz geldi bana ama kameralardan da olabilir belki. Gelince görücez artık. Birde sağ alt ve üst köşeden bakıldığında kırmızı ve mavi'ye dönük bir renk değişimi oluyor. IPS'te böyle birşey görmedim mesela. Birde normalde IPS olan tabletlerde kutuda IPS yazıyor. Crystal'a Full View gibi birşey yazmışlar. Mva ihtimali yüksek.

• Olabilir.Ancak MVA ekraninda ips ten pek farki yok yeterli kanimca.

• arkadaşlar bu crystal'a vınn(içinde cepnet olan telefon hattım var) tanıtmanın yolunu bilen var mı,beceremedim,ayrıntılı bir anlatım verebilecek biri varmı,?(bu arada sormadan söyliyim vınn'ın pin kodunu kaldırdım zaten.,vodafone hattımın kendiside pin'siz,yardım ltf....
  • Bende BİC den Crystal siparişi verdim. 15 Kasımda Honkong dan postaya vermişler. 10-15 güne sorunsuz gelir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Bende BİC den Crystal siparişi verdim. 15 Kasımda Honkong dan postaya vermişler. 10-15 güne sorunsuz gelir umarım.

benimkinide 16 sında postaya vermişler elinize geçince haber verir misiniz.
  • Türkiye de daha uygun nerede bulabilirm?...Mars modeli bütçeme göre kullanan varmı acaba bu ikisi arasında kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3301

Türkiye de daha uygun nerede bulabilirm?...Mars modeli bütçeme göre kullanan varmı acaba bu ikisi arasında kaldım.

Zaten o model bitti artık. Tek tük bulabilirsen alırsın. En son Gold'da satılıyordu gecen hafta kampanyada ama su an ne durumda bilmiyorum
  • BIC'den verdiğim sipariş 15 Kasım'da Hongkong'dan postaya verildi ibaresi var fakat takip no bu şekilde ''RA623653165CN'' sonunda CN var Çin postası ile gönderilmiş galiba.
    5 gün olmasına rağmen takip edemiyorum. (Çin, HK ve PTT) sitelerinde çıkmıyor.
  • crystal benim de dikkatimi çekiyor fakat aklıma takılan bir konu var.bu model fazla tutulmadı mı?yani aurora ve flame konuları almış başını gitmiş durumda ama bu konu sadece 3 sayfa.çok fazla kullanan yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaanna -- 21 Kasım 2012; 16:13:02 >
  • bu tabletin aurora'dan tek eksiği ekranı mva olması. bende almayı düşünüyorum ama benimde bu ekran kafamı karıştırıyorum.
  • Bu sitede özellikle elf 2 ile olan ekran karşılaştırmasını görebilirsiniz.

http://www.slatedroid.com/topic/38581-ainol-novo-7-crystal-review/
  • Bugün 327 Liradan siparişi verdim. Stoktan aynı gün kargo vardı. Sanırım yarın bana ulaşır.
  • ürünü aldım kullanıyorum. beklediğimden çok iyi çıktı. ekranında sıkıntı yok mva ekran çok güzel kontrast ayarına sahip. üründen cıt pat pıt sesleri gelmedi daha. haporlör stereo değil ama ses kaliyesi iyi. wifi'si biraz zayıf gibi geldi tek eksik olarak onu söyleyebilirim
    F/P oranında daha iyi bir tablet yok.
  • Boşuna fazla para verip Türkiye garantili almayın.
    root ve rom yükleme garantiyi bozmaz sözüne de inanmayın. elden götürürseniz nasıl olur bilmiyorum ama kargoyla gönderdiğinizde donanım kaynaklı bir sorunu bile "bu yazılım kaynaklı, rom yüklemişsiniz ondan olmuş" şeklinde değerlendiriyor Macrosim. Ayrıca "bu seferlik orijinal yazılımı yükleyip gönderiyoruz, yine aynı durum olursa garanti kapsamına almayacağız" şeklinde azarlar bir tavırla davranıyorlar.
    Yani root yaparken ve rom yüklerken önce orijinal yazılımın yedeğini alın, garantiye yollarken sıfır hale getirip yollayın.

Ama ürün çok güzel, oldukça kaliteli, hızlı ve stabil. Ana yazılımla Play markette sorun çıkarıyor ama root işleminden sonra build.prop dosyası düzenlenerek bu sorun aşılıyor. Hareket algılayıcısı falan sorunsuz, her şeyiyle başarılı bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpertoo -- 23 Kasım 2012; 20:19:50 >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Ben daha yeni aldım cihazı ve cihaz gayet başarılı şuana kadarki tek problemim google play store da bazı uygulamaları açamıyorum ...

Cihazınız bu sürüme uygun değil yazıyor bunun nedeni hakkında beni bilgilendiren biri olursa çok sevinirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermbin

Merhaba Arkadaşlar,

Ben daha yeni aldım cihazı ve cihaz gayet başarılı şuana kadarki tek problemim google play store da bazı uygulamaları açamıyorum ...

Cihazınız bu sürüme uygun değil yazıyor bunun nedeni hakkında beni bilgilendiren biri olursa çok sevinirim....

Cihazın kutu içeriği nedir ve üzerinde ekran koruyucu varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ermbin

Merhaba Arkadaşlar,

Cihazın kutu içeriği nedir ve üzerinde ekran koruyucu varmı.

• evet ekran koruyucusu var içerik olarak ; Şarj cihazı , Kulaklık , usb kablo 2 adet yeterli bence...

Ama şu google play olayını çözemedim daha onu da halledersem çok güzel olucak bu konuda bilginiz var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.