Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • - 4.0.3 ELVISH rom için alternatif link var mıdır acaba ?
    ilk mesajda verilen linkten bir türlü indiremiyorum. 20-30 mb inip kesiliyor.
  • feiyu0429 u yukledim elvish den asagi kalir yani yok hizinda artis oldu sayfa gecislerinda yeni sekme acarken elvshe alternatif arayanlara kesinlikle oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_mhnds -- 1 Mayıs 2012; 15:28:11 >
  • arkadaşlar spemall dan elf 2 siparişi verdim. sanırım önsipariş ancak sitede ne zaman stoklarda olacağına dair ibare göremedim. burdan sipariş veren oldu mu?
  • arkadaslar her seye ragmen tablete elvish kuramadim su anda ecr 0.6 kullaniyorum ve boyle de kullanmaya devam edecek gibiyim. her aradigimda yardimci olan, her soruma cevap veren semih kardesimize buradan da tesekkur etmek isterim. Kendisi çok değerli bir insan. :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

arkadaslar her seye ragmen tablete elvish kuramadim su anda ecr 0.6 kullaniyorum ve boyle de kullanmaya devam edecek gibiyim. her aradigimda yardimci olan, her soruma cevap veren semih kardesimize buradan da tesekkur etmek isterim. Kendisi çok değerli bir insan. :-)

onemlı degıl fatıhcım hıc sorun degıl ama sorunu cozemedk,
    sana kesın yardımcı olmam lazım yahu delı olacagım,
    404 yuklemeyı deneyelım bırde ıstersen,
    bos vaktmde msnden goruntulu konusalım kesın halledelım
  • Elf 2 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Elf hiçbir sitede yok. Tabletburada.com'dan da kaldırılmış. Destekten mesaj attım. Elf üretiminin durdurulduğunu ve en kısa zamanda Elf 2'nin satışına başlayacaklarını duyurdu.

Elf'i gerek ROMlarından dolayı gerekse kullanıcı sayısının fazla olmasından dolayı çok istemiştim. Tam sipariş verecekken ürünü bulamadım ve aklım Elf 2'ye gitti.

Sadece işlemcisi farklı galiba. Buradaki ROM'lar Elf 2'ye uyar mı sizce?

Saygılar.
  • ben 1 hafta önce elf2 için önsipariş verdim ellerine 27 nisanda bir stok geçmiş ancak hepside sorunluymuş bu yüzden elf2 yollayamayacaklarını söylediler isterseniz aurora gönderelim yada siparişi iptal edip paranızı alabilirsiniz dediler. Bende aurora istedim. Elf2 için 130dolar ödemiştim şimdi o paraya aurora geliyor... Tavsiyem biraz daha bekleyip öyle alın elf2 yi sonuçta ne hatalarının nasıl sorunlarının olduğunu kimse bilmiyor... Sizi bilmem ama ben artık böyle düşünüyorum.
  • A9 Cortex'in Alwinner'a göre bir adım daha geride olduğunu öğrendim. Sanırım bu akşam aliexpress-eternal technology'den ELF 1 sipariş edecem gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

arkadaslar her seye ragmen tablete elvish kuramadim su anda ecr 0.6 kullaniyorum ve boyle de kullanmaya devam edecek gibiyim. her aradigimda yardimci olan, her soruma cevap veren semih kardesimize buradan da tesekkur etmek isterim. Kendisi çok değerli bir insan. :-)

http://novo7elf.blogspot.com/2012/03/livesuit-ile-image-rom-yukleme.html
    bu linkteki bilgilere göre kurmaya çalışın. ben bu şekilde kurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _XaNDeR_

- 4.0.3 ELVISH rom için alternatif link var mıdır acaba ?
    ilk mesajda verilen linkten bir türlü indiremiyorum. 20-30 mb inip kesiliyor.

live suit mi cwm versiyonmu arıyorsunuz
    açtığım konuda linkler mevcut
    http://forum.donanimhaber.com/m_59992910/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59992910
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piaa1

Elf 2 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Elf hiçbir sitede yok. Tabletburada.com'dan da kaldırılmış. Destekten mesaj attım. Elf üretiminin durdurulduğunu ve en kısa zamanda Elf 2'nin satışına başlayacaklarını duyurdu.

Elf'i gerek ROMlarından dolayı gerekse kullanıcı sayısının fazla olmasından dolayı çok istemiştim. Tam sipariş verecekken ürünü bulamadım ve aklım Elf 2'ye gitti.

Sadece işlemcisi farklı galiba. Buradaki ROM'lar Elf 2'ye uyar mı sizce?

Saygılar.

Tablet a8rafa dan en son elf ben aldım galiba üç kazık fiyata 335 liraya. Elf 1 de 1 GIZ A8 elf 2 de ise dikkat et buraya eski jenerasyon a9 kullanılmıştır. Bu işlemcinin performansı şu anda kullanılan ile aynıdır. Ve multi core desteklemeyen oyunlarda daha kötü performans verir. Ancak her ikisini de aldığında pişman olmas diye düşünüyorum. :)

• 1.5 ghz dual core yazıyor peki nasıl daha kötü oluyor bende bunun mantığını çözemiyorum.Ha bide Mali 400x2 yazıyor.Bura anlatmak istediği iki tane mali 400 gpu olduğumu.Yani uzun lafın kısası Aurora mı elf 2 mi kafam karıştı.Elf 2 siparişi verdim.Adama söylersem aynı fiyata aurora da gönderir sizce ne yapim.
  • ROM güncelleme sonrası ekranı çalışmayan tablete yama dosyası nasıl atılır?
  • cwm ile rom yükler gibi yüklenir. yama dosya adını update.zip olarak değiştiriniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcan

cwm ile rom yükler gibi yüklenir. yama dosya adını update.zip olarak değiştiriniz

cwm den yüklemeyi biliyorum ama dosyanın kendisini nasıl sd card içine atıcam sorun bu.dokunmatik hiç çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerose

quote:

Orijinalden alıntı: akcan

cwm ile rom yükler gibi yüklenir. yama dosya adını update.zip olarak değiştiriniz

cwm den yüklemeyi biliyorum ama dosyanın kendisini nasıl sd card içine atıcam sorun bu.dokunmatik hiç çalışmıyor

diğer konuda da yazmıştım ama buraya da yazayım
    pc den sd card adptörüyle yada kopyalayıp sonra tablete sd kartı takın
  • wifi agımı gordugu halde baglanamıyor bazen?neden olabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali4444

1.5 ghz dual core yazıyor peki nasıl daha kötü oluyor bende bunun mantığını çözemiyorum.Ha bide Mali 400x2 yazıyor.Bura anlatmak istediği iki tane mali 400 gpu olduğumu.Yani uzun lafın kısası Aurora mı elf 2 mi kafam karıştı.Elf 2 siparişi verdim.Adama söylersem aynı fiyata aurora da gönderir sizce ne yapim.

Bu konu hakkında bir allah kulunun bilgisi yokmu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmrkartal

wifi agımı gordugu halde baglanamıyor bazen?neden olabılır

Oyle durumlarda cihazin kablosuz baglantisini kapayip aciyorum direk baglaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

quote:

Orijinalden alıntı: hmrkartal

wifi agımı gordugu halde baglanamıyor bazen?neden olabılır

Oyle durumlarda cihazin kablosuz baglantisini kapayip aciyorum direk baglaniyor

bır romda banada oldu aynen kapatıp acmıstım ,
    bu arrada bu konu oldu tsg de yok ortalıkta kaan cıhazı sattı kaldık bızbıze ılk mesajı edıtleyemıyoruz rom anlatımı ve yenı rom paylasacam ama ılk mesajdakı butunluk olması lazım arada paylasmayada gonlum el vermıyor o kadar ugrasacam saatlerce ama arada kalacak ne yapsakkı?
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.