Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

Orijinalden alıntı: ali4444

quote:

Orijinalden alıntı: sertaga

quote:

Arkdaşlar Aurora ile Elf II arasında büyük fark olur mu ?
    Aurora alacağıma pişman olurmuyum sizce alacaksak güzel bişe alalım diyorum.

aurora zaten yeterince güzel. şu sorunu var o yüzden alma diyebileceğim bir şeyi yok.

Peki aurora da ganstar rio,pes 2012, real football 2012,fifa 2012,gta 3 vb oyunları kasmadan oynamam mümkünmü

auroda oyanınır mı bilemem ama elfte pes 2012, real football 2012,fifa 2012,gta 3 (biraz zor oldu apk dosyasını bulmam) ama sorunsuz oynadım. gta 3 te arada donmalar oldu ama öyle göze batacak bir şey değildi. real football 2012 de geçişlerde bekleme yapıyordu ama oyun hantalmış zaten okuduğum yorumlar itibariyle ama oyun esnasında sıfır sıkıntı. pes 2012 ve fifa 2012 çok rahat oynanıyordu hiç sorun görmedim. AMA TEKRAR SÖYLÜYORUM MALUM BURASI ELF KONUSU OLDUĞU İÇİN BU YORUMLARIM ELF İÇİN GEÇERLİDİR !!!

Elf ile aurora donanımsal olarak aynı zaten.Sağolasın yardımcı olduğun için

• quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

quote:

Orijinalden alıntı: _XaNDeR_

- 4.0.3 ELVISH rom için alternatif link var mıdır acaba ?
    ilk mesajda verilen linkten bir türlü indiremiyorum. 20-30 mb inip kesiliyor.

live suit mi cwm versiyonmu arıyorsunuz
    açtığım konuda linkler mevcut
    http://forum.donanimhaber.com/m_59992910/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59992910

cevap için teşekkür ederim fakat verdiğiniz link ilk sayfadaki ile aynı yere yönlendiriyor.

hotfile, **** vs. gibi sitelerden herhangi birine elvish rom yükleyebilecek biri var mı ??
    ben ırakta yaşıyorum. internetimde yavaş. dolayısıyla indirmem uzun süre alıyor bu tür sitelerden birine (veya herhangi bir alternatif siteye) yükleyebilirseniz durduğu takdirde devam ettirebilirim. 1 haftadır uğraşıyorum bir türlü indiremedim.. ne cwm versiyonunu nede livesuit versiyonunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

quote:

ya bakın karısmayım dedım dedım ama dayanamadım konuda elften cok hersey var bu hangı modelı alayım ıcın cın malları ana konuya sorun ardından buraya gelın elf ın yorumları okuyun sonra aurora oda kesmezse konulardakı tabletle ılgılı soru sorun ama baska tabletlerı baska konularda tartısın lutfen mıllet buradan fıkır almak ıstıyecek ama konu kırlıllıgı yapıyyoruz rıca ederım,
    ve ben 404 kullanıyorum haftasonu vakıt bulursam feıyu ya gecıcem sızede lınk ve anlatım yapmayı dusunuyorum

kralsın vesselam :))

ne amacla dedın anlamadm ama tesekkurler,
    kımseler kalmadı bu konuda sen ve ben bılgılendırme ve rom ısıne el atsak auroracılar ataga gectı bızler oylece kaldık

şu vesile ile söledim tamamen bilgi kirliliği oluyor arkadaşların burada şu tablet mi alınır bu tablet mi alınır muhabbetleri.bu sefer sayfalar şiştiği için insanlar aradıklarını bulamıyorlar.
    ya işim dolayısyla biraz yoğun günler yaşıyorum yeni romları bile deneyemiyorum sıkıntı orada. istanbula gidiyim romları denicem ve paylaşıcam.elwisihi soktunuz hayatımıza başka romlara da elimiz varmaz oldu bu aradada :)

• evet o suc bana aıt elvıshı cok onerdm ama elvısh zamanla stabılıtesını ve hızını kaybettı+bastan berı yavas acılıyor su an 4,0,4 deym daha serı bugun yarın telefonumun cfw tester lıgı yapıyorum o bıtsın feıyu denıyecegım lınkı ve anlatımı sayfaya eklerımde bız ılk mesaj yetkısı alamazmıyız bu bolumun yonetıcısı kımkı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet o suc bana aıt elvıshı cok onerdm ama elvısh zamanla stabılıtesını ve hızını kaybettı+bastan berı yavas acılıyor su an 4,0,4 deym daha serı bugun yarın telefonumun cfw tester lıgı yapıyorum o bıtsın feıyu denıyecegım lınkı ve anlatımı sayfaya eklerımde bız ılk mesaj yetkısı alamazmıyız bu bolumun yonetıcısı kımkı

sanmıyorum yetki alınabileceğini.ya yeni bir konudan devam edicez yada bu şekilde devam edeceğiz.
    feiyu yu yabancı sitelerdede çok övmüşler açıkcası bende merak ediyorum ama patch olayını tam kavrayamadım daha doğrusu uzun uzadıya okumadım :)) baybars arkadaş çok güzel konu açmış ama anlatımı biraz sınıfta kalmış. Tsg nın anlatımı muhteşem o konuda en bilmeyen insana bile yönelik.
  • quote:

quote:

evet o suc bana aıt elvıshı cok onerdm ama elvısh zamanla stabılıtesını ve hızını kaybettı+bastan berı yavas acılıyor su an 4,0,4 deym daha serı bugun yarın telefonumun cfw tester lıgı yapıyorum o bıtsın feıyu denıyecegım lınkı ve anlatımı sayfaya eklerımde bız ılk mesaj yetkısı alamazmıyız bu bolumun yonetıcısı kımkı

sanmıyorum yetki alınabileceğini.ya yeni bir konudan devam edicez yada bu şekilde devam edeceğiz.
    feiyu yu yabancı sitelerdede çok övmüşler açıkcası bende merak ediyorum ama patch olayını tam kavrayamadım daha doğrusu uzun uzadıya okumadım :)) baybars arkadaş çok güzel konu açmış ama anlatımı biraz sınıfta kalmış. Tsg nın anlatımı muhteşem o konuda en bilmeyen insana bile yönelik.

haklısın birbirimizi destekleyelim bi konu açalım ozaman böyle olmuyor bu konudan gerekli bilgileri alıp sildirelim baybars danda yardım alarak bir konu açalım feiyu yüklemesi basit ben dener detaylı açıklarım sizlere inşallah.
    gene yardım lazım olan arkadaşlara telden devam ediyorum sırf şu konuya yazmadığımdan dolayı o sayıda baya arttı telefonla anlatmakta tabi zor oluyor.

• be feiyu 429'u elf'e yükledim.
    CWM ile kurulum çok basit ve hızlı
    aşağıdaki blog sayfamdan faydalanabilirsiniz
    http://novo7elf.blogspot.com/2012/05/cwm-clockworkmod-ile-rom-yukleme.html

feiyu aurora için olduğundan galiba ilk açıldığında dokunmatik ekran algılama hatası var sağ alt köşeye basarken sol al köşeye basmışım gibi davranıyor. yani koordinatlar farklı
    bunu da elf yaması ile düzelttim. yama yükleme işlemi aynı CWM ile rom yükleme gibi.
    bu romda ses açma ve kapama simgeleri kaldırılmış. önce elvish kurulu idi. ben hız olarak belirgin bir fark göremedim.

CWM ROM:http://www.mediafire.com/download.php?r4tqz6inqmmpt1r
    ELF yama:http://www.mediafire.com/?6ij5cyehc55jh80

bun bunların ikisini yükledim

• forumdan ben ve birçok kişi elfe kılıf aradık ben buldum ve elimde bolca kılıf oldu standlı olanı orjinal ainol ürünü deri kılıf alış fiyatından vericem benim takipsiz geldi ve 1 ay bekledim sizde beklemeyin ve kaybolma riski olmasın
    ürün bu
    pm le ulaşırsanız sevinirim anında kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihh95 -- 4 Mayıs 2012; 16:49:13 >

• quote:

forumdan ben ve birçok kişi elfe kılıf aradık ben buldum ve elimde bolca kılıf oldu standlı olanı orjinal ainol ürünü deri kılıf alış fiyatından vericem benim takipsiz geldi ve 1 ay bekledim sizde beklemeyin ve kaybolma riski olmasın
    ürün bu

Bu kılıfı kesinlikle tavsiye ederim.

• fiyatı ne?
  • quote:

forumdan ben ve birçok kişi elfe kılıf aradık ben buldum ve elimde bolca kılıf oldu standlı olanı orjinal ainol ürünü deri kılıf alış fiyatından vericem benim takipsiz geldi ve 1 ay bekledim sizde beklemeyin ve kaybolma riski olmasın
    ürün bu

ya sorma bende merimobiles tan verdim siparişi.20 gün oldu ses seda yok.mail attım bu kadar ufak ürünlerde takip numarası vermiyoruz sorun yok ürününüz yolda dediler.sanırım araya kaynadı benim ürün.sende olduğunu bilsem alırdım senden daha önce.az daha bekleyim eğer çıkmazsa bişi alırım senden.

• quote:

quote:

quote:

haklısın birbirimizi destekleyelim bi konu açalım ozaman böyle olmuyor bu konudan gerekli bilgileri alıp sildirelim baybars danda yardım alarak bir konu açalım feiyu yüklemesi basit ben dener detaylı açıklarım sizlere inşallah.
    gene yardım lazım olan arkadaşlara telden devam ediyorum sırf şu konuya yazmadığımdan dolayı o sayıda baya arttı telefonla anlatmakta tabi zor oluyor.

sen konuuyu aç buradan da işe yarar cevapları bilgileri alalım yeni ve daha temiz konu oluşturalım sadece rom yükleme sorunlar ve aksesuar önerileri gibi.

• quote:

1.5 ghz dual core yazıyor peki nasıl daha kötü oluyor bende bunun mantığını çözemiyorum.Ha bide Mali 400x2 yazıyor.Bura anlatmak istediği iki tane mali 400 gpu olduğumu.Yani uzun lafın kısası Aurora mı elf 2 mi kafam karıştı.Elf 2 siparişi verdim.Adama söylersem aynı fiyata aurora da gönderir sizce ne yapim.

Bakınız

http://forum.donanimhaber.com/m_56546670/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

quote:

1.5 ghz dual core yazıyor peki nasıl daha kötü oluyor bende bunun mantığını çözemiyorum.Ha bide Mali 400x2 yazıyor.Bura anlatmak istediği iki tane mali 400 gpu olduğumu.Yani uzun lafın kısası Aurora mı elf 2 mi kafam karıştı.Elf 2 siparişi verdim.Adama söylersem aynı fiyata aurora da gönderir sizce ne yapim.

Bakınız

http://forum.donanimhaber.com/m_56546670/tm.htm

Ama elf II ler de kullanıla işlemci AMLOGIC8726-M6 (M3) değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

quote:

- 4.0.3 ELVISH rom için alternatif link var mıdır acaba ?
    ilk mesajda verilen linkten bir türlü indiremiyorum. 20-30 mb inip kesiliyor.

live suit mi cwm versiyonmu arıyorsunuz
    açtığım konuda linkler mevcut
    http://forum.donanimhaber.com/m_59992910/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59992910

cevap için teşekkür ederim fakat verdiğiniz link ilk sayfadaki ile aynı yere yönlendiriyor.

hotfile, **** vs. gibi sitelerden herhangi birine elvish rom yükleyebilecek biri var mı ??
    ben ırakta yaşıyorum. internetimde yavaş. dolayısıyla indirmem uzun süre alıyor bu tür sitelerden birine (veya herhangi bir alternatif siteye) yükleyebilirseniz durduğu takdirde devam ettirebilirim. 1 haftadır uğraşıyorum bir türlü indiremedim.. ne cwm versiyonunu nede livesuit versiyonunu...

actığım konuda ilk sayfada alttaki mesajlarda eski romlinkleri var orada cwm versiyonu var

https://giannoug.gr/ainol-novo-7-elf-aurora-files/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 4 Mayıs 2012; 18:53:22 >

• @gazellewısh tamam acalım adı ne olsun elf kullanıcıları gıbı bırsey olsun o zaman
    kılıf ıle ılgılı pm ulasınız anında kargo cok pm var bırınızın ısıne yarasın ısı gorulsun evde yatmasın ınsallah,
  • elvish 03 rom yükledim oyunlarda cok iyi (pes 2012 , shadowgun, gt racing ) fakat kullananlara sormak istiyorum pover tuşu ile tuş kilidi kapatırken sorun yok fakat tuş kilidini açmak için bastıgımda biraz geç açılıyor ekran . sizlerdede böylemi yoksa bir ayarı falan varmıdır ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: thomas1925

elvish 03 rom yükledim oyunlarda cok iyi (pes 2012 , shadowgun, gt racing ) fakat kullananlara sormak istiyorum pover tuşu ile tuş kilidi kapatırken sorun yok fakat tuş kilidini açmak için bastıgımda biraz geç açılıyor ekran . sizlerdede böylemi yoksa bir ayarı falan varmıdır ????

elvısh ıyı hosta gec acılıyor ve bazı acma olaylarına gec tepkı verıyor.ılerıde kasma ve sıkıntıya yol actı elf ve aurorada test ettık
  • @gazellewısh tamam acalım adı ne olsun elf kullanıcıları gıbı bırsey olsun o zaman
    kılıf ıle ılgılı pm ulasınız anında kargo cok pm var bırınızın ısıne yarasın ısı gorulsun evde yatmasın ınsallah,
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Yeni romu biri anlatabilirmi? Cwm mi yoksa livesuitmi? Benim elvish biraz hantallasti cunku yeni rom lazim.. Birde oyunlarda sıkıntı yokken normal kullanimda donmalar basladı.

Son ricam olarak kullanilan ana uygulamalari( task manager, mvideo player gibi) apklerini zipleyip uploadlayabilirmisniz? Her seferinde indir yukle yapiyorum formatlayarak..

404mu feıyumu?

Evet en son o cikmis.. Benim tabletteki elvish iyice sapitti.. Ses tuslari yer degistirdi ses acinca sesi kisiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.