Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Yeni romu biri anlatabilirmi? Cwm mi yoksa livesuitmi? Benim elvish biraz hantallasti cunku yeni rom lazim.. Birde oyunlarda sıkıntı yokken normal kullanimda donmalar basladı.

Son ricam olarak kullanilan ana uygulamalari( task manager, mvideo player gibi) apklerini zipleyip uploadlayabilirmisniz? Her seferinde indir yukle yapiyorum formatlayarak..

404mu feıyumu?

Evet en son o cikmis.. Benim tabletteki elvish iyice sapitti.. Ses tuslari yer degistirdi ses acinca sesi kisiyor..

4,0,4
    mu feıyu mu dedm anlamadn heralde/!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar china post'un resmi sitesini bilenler varmı ?
  • kilif icin forumdan bi abimle anlastik bakalim p.tesi yolluycam insallah
  • cihazdan almak istiyorum benim merak ettiğim asıl olay flash player nasıl?tamamen bilgisayrdaki gibi mi yoksa mobil sürüm gibi mi mesela facebook üzerinden oyun omeglede chat falan yapılablir mi?birde uygulama konusunda nasıl?
  • bu arada kirikkalede olanlara tabletimi inceleyebilir her turlu yardimci olurum.
  • arkadaşlar ben Feiyu 0429 u yükledim ama nedense işletim sistemi olarak hala daha tablette 4.0.3 yazıyor.. nedeni nedir bunun? yanlış bir sürüm mü yükledim acaba ?
  • quote:

bu arada kirikkalede olanlara tabletimi inceleyebilir her turlu yardimci olurum.

bu arada elf 2 mi auro 2 mi diyen arkadaşların gazını alalım. resmi ainol facebook sayfasında yapılan açıklama şu;
    "We are excited to announce that the dual core Ainol Novo 7 Aurora II and Ainol Novo 7 Elf II will be there, later this May, if nothing unexpected stood in the way."
    yani mealen "eğer beklenmedik bir gelişme olmazsa mayısın sonuna doğru çift çekirdekli Ainol Novo 7 Aurora II ve Ainol Novo 7 Elf II burada olacağını anons etmekten heyecan duyarız." yani kısaca fabrikadan anca mayıs sonuna çıkacaklar ve alışveriş sitelerinden gönderilmeleri ne kadar zaman alır varın siz hesaplayın.
  • semih sne kur grubu ben her türlü elimden geleni yazarım.
  • wakıt bulunca ılk ıs acıcam ılk basta bıraz alıntılarla eskı bılgılerı alırız,
    bu arada feıyu yukledm harıka blutut taktım hemen tanıdı harıka bırseymıs ya ama dosya gondermeyı bulamadım 1 2 dk baktım ısım vardı kapadım sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali4444

Arkadaşlar china post'un resmi sitesini bilenler varmı ?

En sağlıklı china post linki
    Ne kadar dili İngilizce de seçsen yine menüler Çince geliyor. :)
    CHINA POST TAKİP

Yerli malı yurdun malı siz yine de PTT yurtdışı takip sitesinden şaşmayın.

PTT YURTDIŞI TAKİP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNeXiEtY -- 5 Mayıs 2012; 0:00:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aNeXiEtY

quote:

Orijinalden alıntı: ali4444

Arkadaşlar china post'un resmi sitesini bilenler varmı ?

En sağlıklı china post linki
    Ne kadar dili İngilizce de seçsen yine menüler Çince geliyor. :)
    CHINA POST TAKİP

Yerli malı yurdun malı siz yine de PTT yurtdışı takip sitesinden şaşmayın.

PTT YURTDIŞI TAKİP

Cok sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

bu arada kirikkalede olanlara tabletimi inceleyebilir her turlu yardimci olurum.

bu arada elf 2 mi auro 2 mi diyen arkadaşların gazını alalım. resmi ainol facebook sayfasında yapılan açıklama şu;
    "We are excited to announce that the dual core Ainol Novo 7 Aurora II and Ainol Novo 7 Elf II will be there, later this May, if nothing unexpected stood in the way."
    yani mealen "eğer beklenmedik bir gelişme olmazsa mayısın sonuna doğru çift çekirdekli Ainol Novo 7 Aurora II ve Ainol Novo 7 Elf II burada olacağını anons etmekten heyecan duyarız." yani kısaca fabrikadan anca mayıs sonuna çıkacaklar ve alışveriş sitelerinden gönderilmeleri ne kadar zaman alır varın siz hesaplayın.

bilgi için teşekkürler dostum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni romu biri anlatabilirmi? Cwm mi yoksa livesuitmi? Benim elvish biraz hantallasti cunku yeni rom lazim.. Birde oyunlarda sıkıntı yokken normal kullanimda donmalar basladı.

Son ricam olarak kullanilan ana uygulamalari( task manager, mvideo player gibi) apklerini zipleyip uploadlayabilirmisniz? Her seferinde indir yukle yapiyorum formatlayarak..

404mu feıyumu?

Evet en son o cikmis.. Benim tabletteki elvish iyice sapitti.. Ses tuslari yer degistirdi ses acinca sesi kisiyor..

4,0,4
    mu feıyu mu dedm anlamadn heralde/!

Semih95 feiyu 4.29dan bahsediyorum.. Yeni rom diye yazmistimda..

• tmm dun yukledım gayet ıyı bugun vakıt bulunca yenı konu acıp orada detaylı anlatacagım,
    yararlandıgım kaynaklarıda alıntılarım oraya

• quote:

tmm dun yukledım gayet ıyı bugun vakıt bulunca yenı konu acıp orada detaylı anlatacagım,

Cok sagol tesekkur ederim.. Apk koleksiyonu olan paylasabilirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyprus_

arkadaşlar ben Feiyu 0429 u yükledim ama nedense işletim sistemi olarak hala daha tablette 4.0.3 yazıyor.. nedeni nedir bunun? yanlış bir sürüm mü yükledim acaba ?

feiyu 0429 zaten 4.0.3
    4.0.4 rom genokolar diye geçiyor
    http://resim.donanimhaber.com/m_59992910/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59992910
  • quote:

tmm dun yukledım gayet ıyı bugun vakıt bulunca yenı konu acıp orada detaylı anlatacagım,

Tamam konuyu ac hemen patlatalim bilgileri.feiyu da anlatirsan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

Tamam konuyu ac hemen patlatalim bilgileri.feiyu da anlatirsan sevinirim.

tmm anlatiriz isim soyle hemen acalim
  • "Ainol Novo Elf Teknik Destek ve Kullanici Kulubu" gibi bisi olabilir diye dusundum.
  • tmmdır guzel ısım bırazdan acıyorum
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.