Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben aurora aldım siz almayın.Keşke bunu alsaydım ama artık çok geç kargoya verildi.Elf II yi beklemek istemiyenler için aynı özellikte Ramos W17 Pro tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali4444 -- 8 Mayıs 2012; 16:40:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali4444

Arkadaşlar ben aurora aldım siz almayın.Keşke bunu alsaydım ama artık çok geç kargoya verildi.Elf II yi beklemek istemiyenler için aynı özellikte Ramos W17 Pro tercih edilebilir.

bende gunlerdır ainol novo 7 mars için beklıyordum,fakat sizin gonderdıgınız lınkı gorunce kararım degıstı,ainol un yenı urunlerı stoklara ne zaman gırecek bellı degıl ve yolladıgınız lınkledekı tablet pc fazlasıyla ıs gorur ve fıyatını rahatlıkla hakeden bı tablet oldugunu dusunuyorum

• elfte 3g modem deneyen varmi huwei zte 190 deneyen varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhank52

quote:

Arkadaşlar ben aurora aldım siz almayın.Keşke bunu alsaydım ama artık çok geç kargoya verildi.Elf II yi beklemek istemiyenler için aynı özellikte Ramos W17 Pro tercih edilebilir.

bende gunlerdır ainol novo 7 mars için beklıyordum,fakat sizin gonderdıgınız lınkı gorunce kararım degıstı,ainol un yenı urunlerı stoklara ne zaman gırecek bellı degıl ve yolladıgınız lınkledekı tablet pc fazlasıyla ıs gorur ve fıyatını rahatlıkla hakeden bı tablet oldugunu dusunuyorum

Elf II den farkı yok zaten birtek kötü yanı tipi elf II ye göre kötü :D

• Selam arkadaşlar. bende elf sahibiyim. Mini hdmi kablo ile tv den görüntü alamadım.Kablo sağlam acaba bi ayarımı var.Yardımcı olursanız sevinirim
  • AliExpress'den 46$ a Eif, 68$ Aurora vs. için ön sipariş veren arkadaşların dikkatine...

Jacky Lin nickname'li sözde satıcı'nın dükkanı kapandı. Sipariş bedelleri işlem süresi dolduğunda otomatik olarak geri iade edileceği ve bu arada paralar aliexpress'in havuzunda blokeli olduğu için adama dolandırıcı demek mümkün değil. Bu nedenle adamı ya beceriksiz ya da manyak olarak nitelemek gerekiyor.

Processing time dolmadan paralarını geri almak isteyen arkadaşlar siparişlerini cancel ettikten sonra çözüm merkezini devreye sokmak için ekrana otomatik gelen küçük pencerede Yes kutucuğunu işaretlemeleri gerekiyor. Aksi takdirde satıcının cancel işlemini kabul etmesi bekleniyor. Hoş çözüm merkezi de devreye girse iadenin hızlanacağına ihtimal vermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: testereci

AliExpress'den 46$ a Eif, 68$ Aurora vs. için ön sipariş veren arkadaşların dikkatine...

Jacky Lin nickname'li sözde satıcı'nın dükkanı kapandı. Sipariş bedelleri işlem süresi dolduğunda otomatik olarak geri iade edileceği ve bu arada paralar aliexpress'in havuzunda blokeli olduğu için adama dolandırıcı demek mümkün değil. Bu nedenle adamı ya beceriksiz ya da manyak olarak nitelemek gerekiyor.

Processing time dolmadan paralarını geri almak isteyen arkadaşlar siparişlerini cancel ettikten sonra çözüm merkezini devreye sokmak için ekrana otomatik gelen küçük pencerede Yes kutucuğunu işaretlemeleri gerekiyor. Aksi takdirde satıcının cancel işlemini kabul etmesi bekleniyor. Hoş çözüm merkezi de devreye girse iadenin hızlanacağına ihtimal vermiyorum.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 26 Ekim 2020; 22:55:12 >

• quote:

quote:

Ramos W17 Pronun fiyatınatını yükseltmiş. Dün ücretsiz kargoydu bugün ücret istiyor.

• quote:

quote:

quote:

Ramos W17 Pronun fiyatınatını yükseltmiş. Dün ücretsiz kargoydu bugün ücret istiyor.

evet hocam bende farkettım,bu seklıyle almak da mantıksız olmus oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

quote:

Orijinalden alıntı: testereci

Sipariş iptali isteyenlere Tracking numarası veriyormuş
    http://resources.alibaba.com/topic/801125757/Cheating_Aliexpress_Store_511580_ET_CYBER_STORE.htm

İade olursa ben bunu sipariş vermeyi düşünüyorum,
    http://www.aliexpress.com/store/103919/211508906-506053654/7-android-4-0-tablet-pc-Allwinner-A10-1GHz-1GB-8GB-HDMI-Capacitive-multi-touch.html

EMS ile 109$
    CPAM ile 92$'a geliyor.

kendi custom rom testlerim için kullanmayı düşünüyorum, elimdeki elf'e yazık olmasın.

92 dolara ıyıymıs c5900 var trde 300tl es ozellıkte

• Orijinalden alıntı: MaRQuE

Sipariş iptali isteyenlere Tracking numarası veriyormuş
    http://resources.alibaba.com/topic/801125757/Cheating_Aliexpress_Store_511580_ET_CYBER_STORE.htm

Ben çözüm merkezini devreye sokmadan siparişi dün iptal ettim. Haliyle satıcıdan herhangibir cevap gelmedi. Tracking number gönderirse sevinirim. Sadece Alibaba'dan güvenilir satıcılara işaret eden reklam içerikli bir e-mail aldım. (Sepetime eklediğim ekstrem ürünleri otomatik olsa dahi silmekten bıktılar galiba )

Bu sipariş gelse de gelmese de alacağım tablet belli.http://www.aliexpress.com/product-gs/549931990-Free-shipping-8-capacitive-screen-CUBE-U10GT-Rockchip-2918-Android-4-0-cube-Tablet-PC-wholesalers.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ka_za

cihazdan almak istiyorum benim merak ettiğim asıl olay flash player nasıl?tamamen bilgisayrdaki gibi mi yoksa mobil sürüm gibi mi mesela facebook üzerinden oyun omeglede chat falan yapılablir mi?birde uygulama konusunda nasıl?

Dostum facebookla işim olmaz ama senin için girip baktım. Flash player bilgisayardaki gibi youtube falan sorunsuz fakat facebookta alttaki kutu çıkmadı tablette sonuçta birisi sana mesaj yazdığında sen online isen zaten mesajlarında görünüyo o yüzden o mesaj kısmının flash player ile alakası yok, uygulama konusunda sıkıntı olmadığı manidar kesinlikle işe yarayan ücretsiz uygulamalar ve oyunların yanı sıra ücretileri saymıyorum bile bence verilen parayı hak eden bir cihaz pantolon cebine eşofman cebine her yere sığıyo :D
  • elvısh rom yuklu benım elf'ede ama gercekten sıkıyor bu alet ..normal tarayıcı bıle donuyor sureklı..
    nette rahat rahat donmadan gezecek dogru duzgun bır tarayıcı yokmudur.dolphın surkelı cokuyor bırkez bıle acamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmrkartal

elvısh rom yuklu benım elf'ede ama gercekten sıkıyor bu alet ..normal tarayıcı bıle donuyor sureklı..
    nette rahat rahat donmadan gezecek dogru duzgun bır tarayıcı yokmudur.dolphın surkelı cokuyor bırkez bıle acamadım

opera mobile
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmrkartal

elvısh rom yuklu benım elf'ede ama gercekten sıkıyor bu alet ..normal tarayıcı bıle donuyor sureklı..

opera mobile
  • Arkadaşlar ne yaptınız yav önceki sayfada elf 2'yi aurora ile karşılaştırmışsınız hatta neredeyse fark yok demişsiniz yapmayın etmeyin .Amlogic AML8726-MX işlemcisinin tegra 2'yi geçtim ipad 3'tekinden bile iyi olduğu söylenirken mali 400x2 çift çekirdekli grafik kartı varken ve elf 2 fiyatı 149 $ iken cortex a8 işlemcili tek çekirdek grafik kartlı aurora ile nasıl karşılaştırırsınız????Elf kullanmadım birebir ama youtube videolarında izlediğim kadarıyla takılıyor zaten tablet menü geçişlerinde falan ayrıca cortex a8'lerin güç tüketimi fazla performansı da düşük.Kesinlikle bekleyin bence ips isteyenler aurora 2'yi beklesin.Amlogic'in samsung'un exynos,nvidia'nın tegra ve apple'ın a5 işlemcisinden (sadece bu linkte gördüğüm kadarıyla) daha iyi olduğunu gösteren tablo:http://www.cnx-software.com/2012/04/11/amlogic-announces-aml8726-mx-dual-core-cortex-a9-processor/ mayıs ayı içinde çıkacak tabletler elf 2 149$ aurora 2 190$.7 inch'lik ekranlar için ppi değeri 170(ki şu an bu mesajı yazdığım monster notebook'ta 1920x1080 çözünürlük ve 15.6 inch'teki değer daha düşük).Pili vs. gayet yeterli,sadece sürücü sorunu olabilir diyorlar.Ama yine de bence bu fiyatlara asus transformer,motorola xoom,samsung galaxy tab,sony tablet s,ipad 2 vs. tabletlerden daha iyi tabletlere sahip olacağız inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: krumbatu

elfte 3g modem deneyen varmi huwei zte 190 deneyen varmi?

Gec oldu ama konuya girmemistim uzun zamandir bende var 1.1 feiyu gingerbread de denedim calismadi. Belki modemin dosya sistemini kapayamadim. Cunku modemi takinca kart girisi olarak goruyor. Modemin kart okuma ozelligini iptal edebilsem olacak. Sirf bu yuzden garantili modemi takas yapmayi dusunuyorum
  • ttnet 'in huawei e173 modeli ile sorunsuz baglandim. hat avea bu arada.
  • http://resim.donanimhaber.com/m_60726634/mpage_1/f_/key_//tm.htm 290tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 12 Mayıs 2012; 14:37:07 >
  • 4.0.4 genekolar onu kurun ben çok memnunum. Çalışmayan oyunlarda çalıştı. Tarayıcı daha hızlı fakat sesli arama çalışmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.