Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halil442

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Orijinalden alıntı: _VolKy_

Herşey iyi güzel oyunlar mükemmel ama gel gelelim şarj süresi ekran ışığı kısıkta uçak moduna aldım ama yinede şarj çabuk bitiyor Elvish 0.3 kullanıyorum max 4-5 saati geçmiyor ışık kısıklığı yüzünden oyunlarında zevki tam çıkmıyor görüntü kalitesinden ne olacak böyle bilmiyorum (:

Prizle yapışık yaşıyorum tableti kullandığımda (:

bı yanlıslık olmalı 6saat kesntsz wıfı acık ekran kısık kullanabılıyoruz.
    Bırde zaten 5 saatde yeterlı sonucta ıpad degul pıyasadakı dıger tabletlere bakıyorum 2 saat gıdıyor.
    Gecen hafta s2 vardı bende sabah 8de sarjddan cektm ssaat 12ceyrekte sarjım bıttı.yanı ona gore degerlendır

Benim tablet 3.5 saat zor gidiyor. Benim tablete sorun var heralde.

genelde bu tip cihazlar da 2 batarya olur bence sizin bir tanesi çalışmıyor. çünkü rakamlarda yarı yarıya düşüş var.

belki işe yarar tableti kapatıp gece 12den gündüz 12ye kadar şarj et belki ipad3deki gibi %100 gösterip %100 olmuyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

quote:

quote:

Herşey iyi güzel oyunlar mükemmel ama gel gelelim şarj süresi ekran ışığı kısıkta uçak moduna aldım ama yinede şarj çabuk bitiyor Elvish 0.3 kullanıyorum max 4-5 saati geçmiyor ışık kısıklığı yüzünden oyunlarında zevki tam çıkmıyor görüntü kalitesinden ne olacak böyle bilmiyorum (:

Bırde zaten 5 saatde yeterlı sonucta ıpad degul pıyasadakı dıger tabletlere bakıyorum 2 saat gıdıyor.
    Gecen hafta s2 vardı bende sabah 8de sarjddan cektm ssaat 12ceyrekte sarjım bıttı.yanı ona gore degerlendır

genelde bu tip cihazlar da 2 batarya olur bence sizin bir tanesi çalışmıyor. çünkü rakamlarda yarı yarıya düşüş var.

belki işe yarar tableti kapatıp gece 12den gündüz 12ye kadar şarj et belki ipad3deki gibi %100 gösterip %100 olmuyordur

deniyeceğim sağol

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

deniyeceğim sağol

bende de orta parlaklıkta, wifi açık, ful kullanımla maximum 5 saat gitti...arkadaşlar herhalde cpu ile oynuyor kullandığı işleme göre...

• quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_60838705/mpage_1//tm.htm

270 tl yaptım ihtiyaçtan

satamazsın herhalde dostum...bende satmaya kalktığımda aynı sorunla karşılaştım...millet çinden getirtebiliyor çok rahat...sıfır ise çinden aldığın fiyata; kullanılmışsa ona göre fiyatı indirerek tekrar satışa çıkar...yada kullan :)
  • quote:

0429 bluetooth desteklı guzel 4.0.4 gayet stabıl elvısh bıraz yavas kalıyor

semih hocam iyisindir inşallah...cwm ile 4.0.4 yükleyeyim dedim recovery mod da dosyayı görmedi...daha öncede aynı sorunu yaşamıştım...live suit ile yükleme dosyası var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

quote:

quote:

270 tl yaptım ihtiyaçtan

satamazsın herhalde dostum...bende satmaya kalktığımda aynı sorunla karşılaştım...millet çinden getirtebiliyor çok rahat...sıfır ise çinden aldığın fiyata; kullanılmışsa ona göre fiyatı indirerek tekrar satışa çıkar...yada kullan :)

en fazla 265 tl + site komisyonu veren oldu ama havale ile satacam sanlpazar falan uğraşmak istemiyorum. Zaten satmam için bir nedende kalmadı
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/mikado-td-9988-kablosuz-kulaklik-td-9988-49619204
    satıp böyle iki tane kablosuz kulaklık veya fotoğraf makinesi alacaktım, kablosuz kulaklıkların 2 tanesi 250 tl tutuyordu sahibindenden 80 tlye buldum ikinci el fotoğraf makinesinede param yetmiyor anlayacağınız tablet dursun kullanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

quote:

quote:

270 tl yaptım ihtiyaçtan

evet vardı su an mobılım sana zahmet baybarsın konudan baksana lıve suıt versıyonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 500-600(ikinci el dahil) fiyat biçilse, bundan daha iyi tablet var mıdır? Varsa hangisidir? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inv21

Arkadaşlar 500-600(ikinci el dahil) fiyat biçilse, bundan daha iyi tablet var mıdır? Varsa hangisidir? Yardımlarınızı bekliyorum.

500-600 derken
  • Sıfırı ya da ikinci el 500-600 TL
  • quote:

Sıfırı ya da ikinci el 500-600 TL

bu ürünü en fazla 330tl civarı bir fiyata bulursunuz. aurora var 370 ekranı ips (çok daha kaliteli),
    ikinci elde 500-600dediniz mi 3g falan devreye girer galaxy tap p1000lere bakın
    ha 3g ile işim olmaz dersenizde 500-600 lira çin malı tabletler için çok fazla gelir. çin malı tablet almak için bence bütcenizi azaltın. (pişman olursunuz)
    çünkü ne kadar kalitelide olsalar 3g olmadan 500 lira etmezler.(android malasef çok sorunlu) kaliteli tablet arıyosanızda bütçe arttırıp ipad2 3 falan bakın
  • quote:

quote:

bu ürünü en fazla 330tl civarı bir fiyata bulursunuz. aurora var 370 ekranı ips (çok daha kaliteli),
    ha 3g ile işim olmaz dersenizde 500-600 lira çin malı tabletler için çok fazla gelir. çin malı tablet almak için bence bütcenizi azaltın. (pişman olursunuz)
    çünkü ne kadar kalitelide olsalar 3g olmadan 500 lira etmezler.(android malasef çok sorunlu) kaliteli tablet arıyosanızda bütçe arttırıp ipad2 3 falan bakın

Peki Ainol'u ne kadar önerirsin, neleri öne çıkıyor, eksileri neler sence?

• quote:

quote:

quote:

300lira fiyat için bence süper alet.
    uzun uzun yazmak gerekirse
    elfde gün ışığında ekran soluk. (soluk dedimse genel olarak tüm tabletlerde var ips ekranlar da drurum biraz daha iyi)
    androidde windows gibi sorunları var atıyorum win xp ve win 7 gibi düşünün birinin tasarım süper diğerinin performansı win7 kullanmaya başlayınca win xp kötü geliyor xpye dönemiyorsuuz ama win7de ram yetmiyor bunun gibi bir durum var,

Oyun olarak gta var mesala çoğu alet açamıyor (samsung galaxy s de açamıyor) elf ve aurorada roomlar var birisi takır takır açıyor diğeri açamyor.Ama bana göre açamayan daha stabil çalışıyor. bunun gibi sorunları var. ama şunu söylemek lazım iphone 3gs le iphone 4s oyununu oynaya biliyor musunuz? hayır. androidde de durum böyle aslında ama androidde iphone 3gs donanımı ile 4s oyunu açma yolu var işte bu da dediğim gibi stabil olmayan rooma geçmek.
    tabi on bin tane oyun var gta peşinde koşmak neden onuda anlamış değilim

elf aurora için bu roomları geliştiren 2-3 arkadaş var her geçen gün daha da gelişiyor (büyük oranda gelişti de) ama atıyorum bilmem ne marka tablet alırsanız room geliştiren kimse olmayacağından gta oyununu oynama gibi bir şansınız olmayacak.
    Bu nedenle çok satan tabletler daha uzun ömürlü olacak geliştirici sayısı ile alakalı samsung galaxy s tab aldığınızda geliştiren adam sayısı 20 olacak elf tablette 5 kişi olacak mobee net 7 tab da 1 kişi olacak. yani bir tabletin kalitesini aslında room sayısı belirliyor...

ayrıca ekranıda 1024*600 bu da elf ve aurorayı Türkiyedeki en iyi tabletler arasına sokuyor (bence)

• quote:

quote:

quote:

quote:

300lira fiyat için bence süper alet.
    uzun uzun yazmak gerekirse
    elfde gün ışığında ekran soluk. (soluk dedimse genel olarak tüm tabletlerde var ips ekranlar da drurum biraz daha iyi)
    androidde windows gibi sorunları var atıyorum win xp ve win 7 gibi düşünün birinin tasarım süper diğerinin performansı win7 kullanmaya başlayınca win xp kötü geliyor xpye dönemiyorsuuz ama win7de ram yetmiyor bunun gibi bir durum var,

Oyun olarak gta var mesala çoğu alet açamıyor (samsung galaxy s de açamıyor) elf ve aurorada roomlar var birisi takır takır açıyor diğeri açamyor.Ama bana göre açamayan daha stabil çalışıyor. bunun gibi sorunları var. ama şunu söylemek lazım iphone 3gs le iphone 4s oyununu oynaya biliyor musunuz? hayır. androidde de durum böyle aslında ama androidde iphone 3gs donanımı ile 4s oyunu açma yolu var işte bu da dediğim gibi stabil olmayan rooma geçmek.
    tabi on bin tane oyun var gta peşinde koşmak neden onuda anlamış değilim

elf aurora için bu roomları geliştiren 2-3 arkadaş var her geçen gün daha da gelişiyor (büyük oranda gelişti de) ama atıyorum bilmem ne marka tablet alırsanız room geliştiren kimse olmayacağından gta oyununu oynama gibi bir şansınız olmayacak.
    Bu nedenle çok satan tabletler daha uzun ömürlü olacak geliştirici sayısı ile alakalı samsung galaxy s tab aldığınızda geliştiren adam sayısı 20 olacak elf tablette 5 kişi olacak mobee net 7 tab da 1 kişi olacak. yani bir tabletin kalitesini aslında room sayısı belirliyor...

ayrıca ekranıda 1024*600 bu da elf ve aurorayı Türkiyedeki en iyi tabletler arasına sokuyor (bence)

Gps yok mu? Aurora'da var mı Gps?

• aurora ve elfte gps yok
  • quote:

aurora ve elfte gps yok

Önemli bir eksik.. Teşekkür ederim yorumların için.
  • gıngerbread'e nasıl gerı donerım ..elvısh yuklu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmrkartal

gıngerbread'e nasıl gerı donerım ..elvısh yuklu

live suitle dönülüyor yani en azından cwm versiyonuna ben rastlamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagol ''SEMIH''kardesım ..cok faydanız dokunuyor herkese :)

2.3.4 attım fakat market yuklu degıl..

elvısh rom lu 2.3.4 varmıdır ben bulamadım
  • Bu Ainol tableti nerden bulabiliriz? Türkiye'de bu tableti satın alabileceğim bi yer yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.