Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alfatime

http://forum.donanimhaber.com/m_60838705/mpage_1//tm.htm

270 tl yaptım ihtiyaçtan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 17 Mayıs 2012; 23:02:15 >
  • arkadaslar usb otg kabloya ihtiyacim var. okulda. bir yerde kayboldu :'( . elektronikciye gittim 4 tl ye aldim bir sey ama usb gormedi. galiba pc ile hafiza karti telefon vs. gibi bisey baglamak idin yapmisa...

neyse. bu ara kablosuz ueb otg ariyorum. veya boyle bir sey alan varsa eski kablosunu bagislamak isteyen varsa ya da cuzi bir seyle 5 tl altinda ziraat bankasi ile de gonderevilirim...

Bir de arkadasar ben windows ve android arasinda ag baglantisi gibi bir sey yapmak istiyorum. yani pc deki filmleri bir yer atmadan direk tablette gormek itiyorum. oneregileceginiz bir program var mi

not: teamwiewer kullandim denedim herkese oneririm. powerpoint bile actim. qncak video izlenemiyor kasiyor gibi yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

arkadaslar usb otg kabloya ihtiyacim var. okulda. bir yerde kayboldu :'( . elektronikciye gittim 4 tl ye aldim bir sey ama usb gormedi. galiba pc ile hafiza karti telefon vs. gibi bisey baglamak idin yapmisa...

neyse. bu ara kablosuz ueb otg ariyorum. veya boyle bir sey alan varsa eski kablosunu bagislamak isteyen varsa ya da cuzi bir seyle 5 tl altinda ziraat bankasi ile de gonderevilirim...

Bir de arkadasar ben windows ve android arasinda ag baglantisi gibi bir sey yapmak istiyorum. yani pc deki filmleri bir yer atmadan direk tablette gormek itiyorum. oneregileceginiz bir program var mi

not: teamwiewer kullandim denedim herkese oneririm. powerpoint bile actim. qncak video izlenemiyor kasiyor gibi yapiyor.

airdroid
  • arkadaşlar bilen biri söylesin lütfen tableti tvye takınca film duruyor oynatmıyor ne yapmalıyım elwıhs yüklü bende
  • tablette film açıyorum gayet iyi hdmı ile tvye takınca duruyor neden acaba bir bilen yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugigok

tablette film açıyorum gayet iyi hdmı ile tvye takınca duruyor neden acaba bir bilen yokmu

tablet varda tv yok hocam
  • ARKADAŞLAR USB OTG KABLO ARIYORUM... ELİNDE FAZLA BULUNAN VAR MI???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugigok

tablette film açıyorum gayet iyi hdmı ile tvye takınca duruyor neden acaba bir bilen yokmu

Hocam film haricinde bir sorun var mı? Birde tv ekranına görüntü aktarılıyor mu?
  • görüntü var tvye aktarıyor fakat filmi açtığımda film ilerlemiyor normalde tabletten seyrediyorum ama tvden bakayım dedim olmadı film duruyor takınca altın uclu hdmı kablosu var bir programmı gerekli acaba
  • arkadalar kamera ile hic kare kod veya baska bir sey tarttiniz mi ben denedim anccak gormuyor. sonra yaziya baktm aynadaki yansma gibi bu bugu duzeltebilir miyiz sizce isteyenler bir azida baksn yazila aynadaii gibi gozukuyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_60958401/mpage_1/f_/key_//tm.htm

270 tl yaptım ihtiyaçtan

günceldir arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 17 Mayıs 2012; 23:04:12 >
  • quote:

arkadalar kamera ile hic kare kod veya baska bir sey tarttiniz mi ben denedim anccak gormuyor. sonra yaziya baktm aynadaki yansma gibi bu bugu duzeltebilir miyiz sizce isteyenler bir azida baksn yazila aynadaii gibi gozukuyor...

ön kameralarda genelde aynı durum oluyor. Düzeltilebileceğini sanmıyorum.
  • quote:

quote:

arkadalar kamera ile hic kare kod veya baska bir sey tarttiniz mi ben denedim anccak gormuyor. sonra yaziya baktm aynadaki yansma gibi bu bugu duzeltebilir miyiz sizce isteyenler bir azida baksn yazila aynadaii gibi gozukuyor...

ön kameralarda genelde aynı durum oluyor. Düzeltilebileceğini sanmıyorum.

4gunluk ımza banım kalktı .
    Eevet tum tablet konularını ınceledm on kamera ıle barkod okutamazmısız.

• Herşey iyi güzel oyunlar mükemmel ama gel gelelim şarj süresi ekran ışığı kısıkta uçak moduna aldım ama yinede şarj çabuk bitiyor Elvish 0.3 kullanıyorum max 4-5 saati geçmiyor ışık kısıklığı yüzünden oyunlarında zevki tam çıkmıyor görüntü kalitesinden ne olacak böyle bilmiyorum (:

Prizle yapışık yaşıyorum tableti kullandığımda (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: _VolKy_

Herşey iyi güzel oyunlar mükemmel ama gel gelelim şarj süresi ekran ışığı kısıkta uçak moduna aldım ama yinede şarj çabuk bitiyor Elvish 0.3 kullanıyorum max 4-5 saati geçmiyor ışık kısıklığı yüzünden oyunlarında zevki tam çıkmıyor görüntü kalitesinden ne olacak böyle bilmiyorum (:

bı yanlıslık olmalı 6saat kesntsz wıfı acık ekran kısık kullanabılıyoruz.
    Bırde zaten 5 saatde yeterlı sonucta ıpad degul pıyasadakı dıger tabletlere bakıyorum 2 saat gıdıyor.
    Gecen hafta s2 vardı bende sabah 8de sarjddan cektm ssaat 12ceyrekte sarjım bıttı.yanı ona gore degerlendır

• quote:

Herşey iyi güzel oyunlar mükemmel ama gel gelelim şarj süresi ekran ışığı kısıkta uçak moduna aldım ama yinede şarj çabuk bitiyor Elvish 0.3 kullanıyorum max 4-5 saati geçmiyor ışık kısıklığı yüzünden oyunlarında zevki tam çıkmıyor görüntü kalitesinden ne olacak böyle bilmiyorum (:

samsung galaxy s de çif batarya geziyorum çift batarya bile çoğu zaman akşamı çıkartamıyor
  • quote:

quote:

samsung galaxy s de çif batarya geziyorum çift batarya bile çoğu zaman akşamı çıkartamıyor

aynen ust mesajdada yazdm androıd sarj somuruyo 4.3luk s2 3batarya aksamı cıkarır.
    Elf ıse normal kullanmda 1gun kesn gıdıyor.
    Ben 2gun kullanırsam anca cogu zaman haftada bır

• quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Bırde zaten 5 saatde yeterlı sonucta ıpad degul pıyasadakı dıger tabletlere bakıyorum 2 saat gıdıyor.
    Gecen hafta s2 vardı bende sabah 8de sarjddan cektm ssaat 12ceyrekte sarjım bıttı.yanı ona gore degerlendır

Ben genelde oyun oynuyorum pek interneti kullanmıyorum diğerlerine göre daha iyi fakındayım bunada şükür diyelim.
    Tablet gayet başarılı ve iyi hiç bir sıkıntım yok kullandıkça ekranın küçük olduğunuda fark ettim 9.7 olsaymış iyiymiş ama (:
    Sanırım bunu satıp Onda Vi40 alıcam gibi bir his var içimde hayırlısı bu arada dostum sen halen Elvish 0.3 mü kullanıyorsun bayadır giremedim foruma yeni keşfettiğin daha stabil daha rahat bir rom?

• 0429 bluetooth desteklı guzel 4.0.4 gayet stabıl elvısh bıraz yavas kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Benim tablet 3.5 saat zor gidiyor. Benim tablete sorun var heralde.

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.