Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atkadaşlar ben yükledim geldi gayet iyi ama ilk hızını kaybetti
  • quote:

Orijinalden alıntı: albay911

atkadaşlar ben yükledim geldi gayet iyi ama ilk hızını kaybetti

inceleme bekliyoruz.
  • sakın arkadaşlaryüklemeyin çok kötü oldu ben şimdi geri nasıl yükleyeceğimi bulmaya çalışıyorum
  • quote:

atkadaşlar ben yükledim geldi gayet iyi ama ilk hızını kaybetti

takip++ inceleme lütfen :D
  • arkadaşlar andrid market yüklemeden önce çok hızlıydı yavaşladı ve sonra hafiten donmaya başladı
  • hoam bunu nasıl eski haline çeviririz bilen varsa bana mutlaka yazsın
  • cihaz türkçe dil desteği var arkadaşlar için de 3 oyun ile geliyor hızı çok güzeldi taki android market yüklemeye kalkana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsG

ilk mesaja market kurulumunu ekledim...

şimdi arkadaşın yükelmesinden anlaşılan android marketle beraber cihaz çok yavaşlıyor.size bir sorum olacak üstad şimdi android marketten başka uygulama oyun indirebileceğim bir yöntem yok mu?bu android market bu kadar şartmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

Orijinalden alıntı: TsG

ilk mesaja market kurulumunu ekledim...

şimdi arkadaşın yükelmesinden anlaşılan android marketle beraber cihaz çok yavaşlıyor.size bir sorum olacak üstad şimdi android marketten başka uygulama oyun indirebileceğim bir yöntem yok mu?bu android market bu kadar şartmıdır?

Android konusunda uzman değilim ama araştırdığım kadarıyla 4.0.3 yazılımıyla daha da tutarsız çalışıyor bu market yaması. Bir de bu yamalar dışardan kullanıcıların geliştirdiği yamalar. PAylaşığım yama slatedroid forumundan lordsbm isimli arkadaşın yamasıydı ve kullananlar onaylıyordu.
    .
    Elf kullanıcılarının bir kısmı da daha önceki ve tutarlı versiyon olan 2.3.4 Ginderbread'i tercih ediyor, bu versiyonda market yüklü geliyormuş.
    .
    Şu an müsait değilim ama ilk fırsatta linkleri paylaşmaya çalışacağım.
    .
    Ayrıca, merimobiles forumundaki paylaşılan bilgilere göre, Ainol firması daha tutarlı ve muhtemelen market'i de içeren yeni bir 4.0.3 versiyonunu yayına hazırlıyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsG -- 3 Şubat 2012; 17:51:19 >

• bende elf almayı düşünüyorum mesajım olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismace -- 4 Şubat 2012; 13:36:30 >
  • hocam tableti gelen bir arkdaşa yedekleme kurma diye bir şey var içinde yedekleme kutrup onuda winrar şeklinde bu forma atabilir mi
  • quote:

hocam tableti gelen bir arkdaşa yedekleme kurma diye bir şey var içinde yedekleme kutrup onuda winrar şeklinde bu forma atabilir mi

ürenle ilgili incelemelerini bekliyoruz.son durum nedir ??
  • Başka eline Elf geçen yok mu arkadaşlar?
  • Benim ürün bugün kargoya verilmiş. Ptt kargodan takip edeceğim artık..
  • Arkadaşlar elimde 3 gündür elf cihaz mevcut forumda sonerboom nickli arkadaştan aldım.Sağolsun çok güzel alışveriş oldu.Sormak istedikleriniz varsa elimden geldiği kadar cevaplayabilirim.
  • 1080p video performansı hdmidan tvye bağladnmı?
    şarj süresi nasıl?
    Harici disk
    Usb modem performansı nasıl wifi perfor,ansı nasıl acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctrlaltdelPiero

Arkadaşlar elimde 3 gündür elf cihaz mevcut forumda sonerboom nickli arkadaştan aldım.Sağolsun çok güzel alışveriş oldu.Sormak istedikleriniz varsa elimden geldiği kadar cevaplayabilirim.

Cihazda türkçe dil desteği mevcut mu? Üzerinde Go Market yazılımı kurulu mu? İnternet ve oyun performansı nasıl? Menü geçişlerin de kasma-takılma var mı? tşkler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

1080p video performansı hdmidan tvye bağladnmı?
    şarj süresi nasıl?
    Harici disk
    Usb modem performansı nasıl wifi perfor,ansı nasıl acaba?

1080 tv bağlayarak denemedim fakat tablet üstünde güzel ve akıcı.
    şarj süresini tam anlamıyla deneyemedim.
    Harici disk 120 gb taktım .Direk gördü kopyalamalarım oldu .
    usb modem kullanmıyorum fakat, wireless kısmında fena değil.hp laptopım kadar iyi değil.(hp dv 6000)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrlaltdelPiero -- 6 Şubat 2012; 17:36:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

quote:

Arkadaşlar elimde 3 gündür elf cihaz mevcut forumda sonerboom nickli arkadaştan aldım.Sağolsun çok güzel alışveriş oldu.Sormak istedikleriniz varsa elimden geldiği kadar cevaplayabilirim.

Cihazda türkçe dil desteği mevcut mu? Üzerinde Go Market yazılımı kurulu mu? İnternet ve oyun performansı nasıl? Menü geçişlerin de kasma-takılma var mı? tşkler..

*Türkçe dil benim aldığımda yüklüydü fakat 4.0'a market fixlenmiş olarak geldiği için böyle yüklenmiş olabilir.
    *Üzerinde sadece android market kurulu geldi.
    *Oyun performansları genel anlamda iyi fakar marketten indirdiğim oyunların yuzde 40ında problem yasıyorum.ekran kararması veya hata verip kapatması vs bunu programlardada yaşadığım oldu ics beta olmasına bağladım .
    *Menu geçişlerinde hafif kasılmalar oluyor ama market fixlemesinde yavaşlama olduğundan ilk haliyle kıyaslama şansım olmadı fakat dediğim gibi market fixli halinde kasılmalar oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

quote:

*Türkçe dil benim aldığımda yüklüydü fakat 4.0'a market fixlenmiş olarak geldiği için böyle yüklenmiş olabilir.
    *Üzerinde sadece android market kurulu geldi.
    *Oyun performansları genel anlamda iyi fakar marketten indirdiğim oyunların yuzde 40ında problem yasıyorum.ekran kararması veya hata verip kapatması vs bunu programlardada yaşadığım oldu ics beta olmasına bağladım .
    *Menu geçişlerinde hafif kasılmalar oluyor ama market fixlemesinde yavaşlama olduğundan ilk haliyle kıyaslama şansım olmadı fakat dediğim gibi market fixli halinde kasılmalar oluyor.

İlginize teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.