Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşın Elf'i 4.0.3'e yükselttim şu anda gayet iyi alet ama Market yok onu da birazdan yüklicem eğer sorunsuzca halledersem buradan detaylı anlatırım yardımcı olmak için
  • hocam fil izlerken sağ alta dokununca ayarlar geliyor ordan ses ordan ayarlıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanuni34

quote:

Orijinalden alıntı: kanuni34

Teşekkür edrim, ben de mail adresi bulamaadığım için senin linkini verdiğin 4.0.3 versiyonunu yüklüyorum. Güzel bir de haber vereyim, 4.0.1 sürümünün resmi image'ı da yakında yayınlanacakmış.

4.0.3 sürümü yükledim. Ancak bu sürümde android market maalesef yok. Ya 4.0.1 orjinal sürümün imajını bekleyeceğim, ya da bu sürümün android market yüklemesini bulmam gerekecek. Bu konuda bilgisi olan varsa beklerim. ayrıca Novo elf sitesinde yazdığı gibi 5 saat gidiyor. Ancak wifi açılırsa bu süre 3,5 4 saate düşüyor. Bunun dışında Hd film performansı oldukça iyi. Donma kasma yapmıyor. Makinam çince yüklü gelmişti. Onu da Türkçeye çevirdim. Bu konuda sıkıntı çekeler olursa yardımcı olabilirim.

Yardımınıza ihtiyacım var,
    Az önce cihazı kurcalarken daha doğrusu wifi açık olduğu ve bağlı konumdayken internete girmiyordu, baya bi uğraştım ama beceremedim. Bende çok acemice ve cahilce davranarak fabrika ayarına geri aldım ve sonuç hüsran. Herşey gitti oyunlar vs. herşey gitti. dilde çince oldu. Hiç bişey yapamıyorum şu anda, bana yardımcı olurmusunuz acaba?
    Cihaz AİNOL NOVO7 Paladin

• quote:

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

Arkadaşın Elf'i 4.0.3'e yükselttim şu anda gayet iyi alet ama Market yok onu da birazdan yüklicem eğer sorunsuzca halledersem buradan detaylı anlatırım yardımcı olmak için

Lordsbm - Allwinner A10 scriptini mi diyorsun, yoksa farklı bir script mi buldun acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsG

quote:

Arkadaşın Elf'i 4.0.3'e yükselttim şu anda gayet iyi alet ama Market yok onu da birazdan yüklicem eğer sorunsuzca halledersem buradan detaylı anlatırım yardımcı olmak için

Lordsbm - Allwinner A10 scriptini mi diyorsun, yoksa farklı bir script mi buldun acaba?

O script programına editli başka bir build.prob dosyası attım şu anda sorunsuz çalışıyor market vs.
  • quote:

quote:

quote:

O script programına editli başka bir build.prob dosyası attım şu anda sorunsuz çalışıyor market vs.

4.0.3'e build.prob entegre ettiysen güzel gelişme. Dosyayı bir yere upload edersen, 1. mesajda paylaşalım...

• arkadışım formun başında paylaşılan bir dosya var onmu indir
  • pandawill'den mail geldi elf'i haftay göndeceklerini söylemişler gecikme için özürdileyip 10 dolarlık hediye vereceklermiş ayrıca 5 dolarlık çek vereceklermiş
  • Hayırlısıyla gelir inşallah. Benim Elf de sonunda bugün elime geçti, tam 3 hafta olmuştu. Baya bir uyuz olmuştum yani, geldi neyseki.
    .
    Diğer ELF'ler gibi 4.0.1 ile geldi, Türkçe dil desteği var, Market tabiki yok. Biraz kurcalayım, sonra Ar-Ge faaliyetlerine geçerim...
  • quote:

Hayırlısıyla gelir inşallah. Benim Elf de sonunda bugün elime geçti, tam 3 hafta olmuştu. Baya bir uyuz olmuştum yani, geldi neyseki.
    .
    Diğer ELF'ler gibi 4.0.1 ile geldi, Türkçe dil desteği var, Market tabiki yok. Biraz kurcalayım, sonra Ar-Ge faaliyetlerine geçerim...

hayırlı olsun inceleme bekliyoruz
  • quote:

Hayırlısıyla gelir inşallah. Benim Elf de sonunda bugün elime geçti, tam 3 hafta olmuştu. Baya bir uyuz olmuştum yani, geldi neyseki.
    .

Hadi gözün aydın hocam. Darısı benim başıma. Bıktım yahu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

4.0.3'e build.prob entegre ettiysen güzel gelişme. Dosyayı bir yere upload edersen, 1. mesajda paylaşalım...

build.prob dosyasının linki:http://www.wupload.com/file/2661890962/build.rar
    Bu dosyayı lordsbm script program klasöründe ICS klasöründeki b2 klasörüne atacaksınız daha sonra programda çıkan tabletinizin ekran boyutunu seçin kısmında 2. kısmı (1024x768) seçeceksiniz. İşlemler bitince bazılarına google hesabına girememe sorunu oluyor onun çözümü olarak da Ayarlar > Yedekle ve sıfırla > Fabrika verilerine sıfırla yapın. Alet yeniden başladıktan sonra size 2 seçenek sunacak bunlardan Setup Wizard seçin ve oradan Google hesabına giriş yapın.
    Not: Bunları yaparken etrafta tableti bağlayacak bir internetiniz olmalı.

• Arkadaşlar bu cihazda ethernet kablosu kullanarak internete bağlanabilirmiyim.
    Bunun için hangi aparatı almam lazım?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu dosyayı lordsbm script program klasöründe ICS klasöründeki b2 klasörüne atacaksınız daha sonra programda çıkan tabletinizin ekran boyutunu seçin kısmında 2. kısmı (1024x768) seçeceksiniz. İşlemler bitince bazılarına google hesabına girememe sorunu oluyor onun çözümü olarak da Ayarlar > Yedekle ve sıfırla > Fabrika verilerine sıfırla yapın. Alet yeniden başladıktan sonra size 2 seçenek sunacak bunlardan Setup Wizard seçin ve oradan Google hesabına giriş yapın.

4.0.3'e güncelleyince tepkiler daha seri oldu mu? Çünkü 4.0.1 biraz kasılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4.0.3'e güncelleyince tepkiler daha seri oldu mu? Çünkü 4.0.1 biraz kasılıyor.

Gayet akıcı oldu zaten bu build.prob dosyası kullanıcı arayüzünü yazılımsal olarak değil de donanımsal olarak (GPU) ile çalışmasını sağlıyor.

• Arkadaslar elf elime gecti.o3 ozan arkadasimiz vasitasiyla sagolsun cok ilgilendi.neyse gelelim tablet hakkindaki ilk izlenimlerime ,acikcasi cok anlamadigim icin cok spesifik yorumlar yapmicam.ekranla ilgili olarak goruntu cok tatmin edici,dokunmatik ekran gayet iyi beklentilerimin cok ustunde cikti.menu gecislerinde rahatsiz edici bir yavaslik yok gerci o3 arkadsimiz 4.03 e yukseltmis versiyonu market falan kurmus sagolsun o yuzden normal geldigi hali nasil bilmiyorum,ama su anki hali gayet tatmin edici.bazi arkadaslar internetten dizi ve film izleniyormu diye sormustu daha once cevaplandi mi bilmiyorum ama evet izleniyor.oyunlara gelince de asphalt oynadim acilista loading de biraz bekliyor ama oyun gayet akici hic sikinti yok.samurai,angry birds,last defender falan cok akici hic sorum yok.kisacasi bu fiyata cok memnun kaldim aletten.
  • 4.0.1'in tepkilerinim yavaş olduğunu söyleyebilirim. 4.0.3 yükleyecektim ama 64bit win7 driverları tanımadı. 32bit pc de deneyeceğim.
  • 4.03 te market yuklu olmasina ragmen tepkimeler gayet iyi.
  • arkadaslar cihazi bilgisayara nasil tanitacagiz bilen varsa yardim lutfen.bilgisayar gormuyor cihazi.
    Edit: Cihaz şarjdayken usb bağlantısı yapmıştım bilgisayara önce görmedi ardından şarjı çıkartınca gördü.ikisi bir anda olmuyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazellewish -- 13 Şubat 2012; 10:05:16 >
  • ownta'dan elf siparişi verdim bakalım ne zaman kargoya verilip ne zaman elime ulaşacak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.