Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teacher88

quote:

Orijinalden alıntı: h22a4usdm

fiyat ne? nerede satılır. nasıl ulaşılır. detaylı deneme bilgileri...

Dün; 22:14:06

Hocam sağ salim ulaşması dileğiyle Ben birşey alacağım zaman hep bu forumdan yararlanıyorum ama hiçbirşey yazmadığımı farkettim Bir adette ben NOVO 7 elf sipariş ettim ownta.com dan 5 $ indirim kuponuyla 144.9 $ a geldi.Almak isteyen arkadaş olursa ownta coupon yazsın google da çıkıyor çekler.

Ayni sekilde yapmayi planliyorum stoktan çıkmış yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 15 Şubat 2012; 16:59:14 >
  • arkadaşlar acaba aramızda pandawill'den elf siparişi için case açıp refund alan varmı
  • Elf amma sıkıntı çikartmis..Haalada sıkıntı cikarmaya dewam ediyoe sanirim.Geri donusler hic olumlu degil.Peki auro ile sadece ekran farki oluyor deniliyodu auro alanlarda da ayni sorunlar olmus mu haberi olan oldu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Elf amma sıkıntı çikartmis..Haalada sıkıntı cikarmaya dewam ediyoe sanirim.Geri donusler hic olumlu degil.Peki auro ile sadece ekran farki oluyor deniliyodu auro alanlarda da ayni sorunlar olmus mu haberi olan oldu mu

sıkıntı yok hocam, üzerinde gelen yazılımla yetinmek istemeyenler sorun yaşıyor. O da ürün yeni olduğu ve henüz tutarlı bir Rom olmadığı içindi düne kadar. İlk mesajda paylaştığım rom'dan çok memnunum. Farklı bi cihaz var sanki elimde...
  • arkadaslar biri essential clean rom 4.0.3 teki marketi upload edebilir mi galaxy tab olarak gozukmesi icin

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

arkadaslar biri essential clean rom 4.0.3 teki marketi upload edebilir mi galaxy tab olarak gozukmesi icin

Essential clean ROM'u Slatedroid forumundan android-kun isimli kullanıcı oluşturmuş, ben de oradan linklemiştim. Oraya sorarsan belki yardımcı olurlar;

http://www.slatedroid.com/topic/29392-rom-novo-7-essential-clean-rom-v02-for-elf-from-android-kun/
  • quote:

Elf amma sıkıntı çikartmis..Haalada sıkıntı cikarmaya dewam ediyoe sanirim.Geri donusler hic olumlu degil.Peki auro ile sadece ekran farki oluyor deniliyodu auro alanlarda da ayni sorunlar olmus mu haberi olan oldu mu

Bu kanıya nereden vardınız bilmiyorum ama ürün cidden bu fiyata süper.3 4 gündür elimden düşürmedim. pes 2012,Fifa 2012,asphalt 6,samurai,last defender,ice age bu oyunlar yüklediğim yüksek çözünürlüklü oyunlar ve herhangi bir sıkıntı yaşmadım canavar gibi açıyor.ısınma yapıyor ama ipad 2 var arkadaşımda çok kasan oyunlar açtığında o bile ısınma yapıyor dedi bana.yani sorun yok benim için.
  • ips ekranı aratıyormu ona göre elf siparişi vereceğim

• Ne bileyim arkadaslar hep yazılımsal sorunlardan bahsetmişler.Memnunsanız sahsen bende alacağım.

Benim için önemli olan flash olması 3g turkcell Wınn olayı ve HD film olayı var mı yorum yapabilecek arkadaslar

Teşekkürler
  • quote:

Ne bileyim arkadaslar hep yazılımsal sorunlardan bahsetmişler.Memnunsanız sahsen bende alacağım.

Benim için önemli olan flash olması 3g turkcell Wınn olayı ve HD film olayı var mı yorum yapabilecek arkadaslar

Teşekkürler

Cihaz 2160p video oynatabiliyor yani, full HD 1080p'den daha kaliteli videoları oynatabiliyor. Üzerindeki HDMI çıkışı ve kutudan gelen kablosu ile TV'nize aktarabiliyorsunuz.
    Desteklenen USB modemlerin listesini de birinci mesajdan paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

quote:

Orijinalden alıntı: teacher88

quote:

Orijinalden alıntı: h22a4usdm

fiyat ne? nerede satılır. nasıl ulaşılır. detaylı deneme bilgileri...

Dün; 22:14:06

Hocam sağ salim ulaşması dileğiyle Ben birşey alacağım zaman hep bu forumdan yararlanıyorum ama hiçbirşey yazmadığımı farkettim Bir adette ben NOVO 7 elf sipariş ettim ownta.com dan 5 $ indirim kuponuyla 144.9 $ a geldi.Almak isteyen arkadaş olursa ownta coupon yazsın google da çıkıyor çekler.

Ayni sekilde yapmayi planliyorum ama dusuk fatura olayini ayarliyorlar mi ?

evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher88 -- 15 Şubat 2012; 13:17:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

ips ekranı aratıyormu ona göre elf siparişi vereceğim

ips ekranı benim için aratmıyor açıkçası ekran kalitesi gayet iyi bunun yanında yabancı sitelerde auro nın ips ekranı yüzünden elfe oranla ciddi anlamda şarj problemi olduğunu yazmışlar.auro nın ips ekranın şarjı çok kullandığından bahsetmişler ama denemediğim için bilmiyorum.ama elf in ekranı cidden iyi benim nazarımda.
  • @teacher88 o zaman iyimiş parayı ayarlayıp sipariş vereyim. gerçi stoktan düşmüş bugünlük görünmüyor. büyük ihtimale 16gb lık versiyon satılsın diye yapmışlardır
  • Arkadaşlar,

Konunun 2. mesajında yazmıştım ama tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum: Bir önceki Elf konumuz "yasa dışı olarak gümrükten ürün geçişi" konuları konuşulduğu ve tartışıldığı için kapatıldı. Paylaştığımız bunca bilginin boşa gitmemesi için bu konuları yazışmıyoruz, eğer zorunlu olarak soracaksanız PM ile haberleşelim lütfen. Ziyaretçileri yanlış yönlendirmeyelim.

Lütfen bunu gözönünde bulundurarak bilgilerimizi paylaşalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsG -- 15 Şubat 2012; 12:27:23 >
  • kusura bakmayın haklısınız dikkatli olmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsG

Arkadaşlar,

Konunun 2. mesajında yazmıştım ama tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum: Bir önceki Elf konumuz "yasa dışı olarak gümrükten ürün geçişi" konuları konuşulduğu ve tartışıldığı için kapatıldı. Paylaştığımız bunca bilginin boşa gitmemesi için bu konuları yazışmıyoruz, eğer zorunlu olarak soracaksanız PM ile haberleşelim lütfen. Ziyaretçileri yanlış yönlendirmeyelim.

Lütfen bunu gözönünde bulundurarak bilgilerimizi paylaşalım...

hocam hallettim kusura bakmayın böyle bir durum olduğunu bilmiyordum.sildim
  • bu elfe usb çoklayıcı bağlayıp birden fazla usb cihaz kullanılabilir mi?
  • pandawilde elf varmıdır?

• quote:

pandawilde elf varmıdır?

yani aurora gibi beklemeyiz değilmi?

• quote:

quote:

pandawilde elf varmıdır?

yani aurora gibi beklemeyiz değilmi?

Ben 1 şubatta elf, 2 şubatta da aurora siparişi verdim ayrı ayrı pandawill'den. Bekle bekle ses seda yok. Haftaya göndericez. 5 gün içinde göndericez. Hep aynı hikaye. Pandawill bence bu yükü kaldıramadı. Bana kalırsa hiiç bulaşmayın pandawill'e. Dün geceyarısı 01:30 da Ownta.com'dan Elf siparişi verdim. Bugün saat 17:00 civari ürünü kargoladılar. Sabahta pandawill'den siparişlerimi iptal ettim. Pandawill delikanlı gibi ürün stoktamı değilmi belirtmiyor. İnsanlar da güvenip alışveriş yapıyo ama sonuç hüsran. Bugün ayın 15i. Tam 15 gün bekledim pandawill'den elf siparişimi. Owntada ise ellerinde varsa "in stock", yoksa "pre-order" yazıyolar. Owntadan verseydim siparişimi şimdiye elimdeydi alet.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.