Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TsG

quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Şimdi beyler bu cihaz pandawillde yok ownta da var mi ? bide owntadan bu cihazi alan oldu mu kac gunde geldi

İkisinde de yok. Pre-order / Ön sipariş verin diyor iki sitede. Ben Ownta'dan almıştım ve 21 günde geldi.

hocam 21 gün cok değil mi çin tatiline denk gelmiş olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher88

quote:

quote:

Şimdi beyler bu cihaz pandawillde yok ownta da var mi ? bide owntadan bu cihazi alan oldu mu kac gunde geldi

İkisinde de yok. Pre-order / Ön sipariş verin diyor iki sitede. Ben Ownta'dan almıştım ve 21 günde geldi.

Walla çin tatili başlamadan siparişi geçtim, bir hafta sonra Hong Kong'dan çıktı, 2 haftada Türkiye'ye geldi. Genelde bu kadar gecikme olmuyor, bana özel bir durum oldu demekki. 9 günde eline geçen arkadaşlar var...

• Bu arada, Essential Clean ROM, Market uygulamasını cihazımız Samsung Galaxy Tab'miş gibi kandırıyor. Galaxy Tab'in ve cihazımızın ekran çözünürlüğünün farklı olması nedeniyle tüm Market uygulamalarını göremiyorsunuz, çözünürlüğünüze uygun olanları görüyorsunuz. Mesela Asphalt 6, Fifa 2012 gibi oyunlar desteklenmiyor. SGS2 scriptleri denenebilir. Ama benim için mevcut oyunların yeterli olması ve bu ROM'un stabil olması şimdilik yeterli geliyor...
  • quote:

Bu arada, Essential Clean ROM, Market uygulamasını cihazımız Samsung Galaxy Tab'miş gibi kandırıyor. Galaxy Tab'in ve cihazımızın ekran çözünürlüğünün farklı olması nedeniyle tüm Market uygulamalarını göremiyorsunuz, çözünürlüğünüze uygun olanları görüyorsunuz. Mesela Asphalt 6, Fifa 2012 gibi oyunlar desteklenmiyor. SGS2 scriptleri denenebilir. Ama benim için mevcut oyunların yeterli olması ve bu ROM'un stabil olması şimdilik yeterli geliyor...

Asphalt 6 ı yüklü ve oynuyorum sorun olmuyor şu an kullandığım romda anca FİFA 2012 yi çalıştıramadım bir türlü 2 apk denedim 2 sindede yükleme bittikten osnra FİFA 2012 logosu görünüyor ama ileri gitmiyor.PES 2012 indirdim ve oynuyorum onda sorun yok ancak FİFA 2012 çalışmıyor mu bu cihazda bilginiz var mı acab yada yanlış apk larımı indirdim acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

Bu arada, Essential Clean ROM, Market uygulamasını cihazımız Samsung Galaxy Tab'miş gibi kandırıyor. Galaxy Tab'in ve cihazımızın ekran çözünürlüğünün farklı olması nedeniyle tüm Market uygulamalarını göremiyorsunuz, çözünürlüğünüze uygun olanları görüyorsunuz. Mesela Asphalt 6, Fifa 2012 gibi oyunlar desteklenmiyor. SGS2 scriptleri denenebilir. Ama benim için mevcut oyunların yeterli olması ve bu ROM'un stabil olması şimdilik yeterli geliyor...

Asphalt 6 ı yüklü ve oynuyorum sorun olmuyor şu an kullandığım romda anca FİFA 2012 yi çalıştıramadım bir türlü 2 apk denedim 2 sindede yükleme bittikten osnra FİFA 2012 logosu görünüyor ama ileri gitmiyor.PES 2012 indirdim ve oynuyorum onda sorun yok ancak FİFA 2012 çalışmıyor mu bu cihazda bilginiz var mı acab yada yanlış apk larımı indirdim acaba ?

root yapip chainfire prg kurarsan belki calisabilir galaxy s2 de oyle sonucta ayni grafik kartini kullaniyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kolay gelsin,
    Benim ELF 10 günde geldi. ali expres sden siparis etmistim.
    Essential clean room yukledim. cihaz hem yavaşladı hem de pil tüketimi arttı. ayrıca jetmodem le internete girilemiyor direkt hata veriyor. ayrıca ısınmadan dolayı uzun sure wireles kullanamıyorum. başka sorun görmedim. daha iyi bir rom çıkıncaya kadar bu problemler devam edecek gibi görünüyor.
  • Selam,

ELFi 2.3 e downgrade edip kullanan arkadaşımız oldumu acaba? Olduysa izlenimlerini paylaşabilir mi?
  • Dns ayarlarini nasil degistirecegiz? Bilen yapan goren var mi acaba??

• quote:

Dns ayarlarini nasil degistirecegiz? Bilen yapan goren var mi acaba??

ICS de bilmiyorum ama androidlerde kablosuz bağlantılara girip ordan wifi ayarları altıdan sekme açma tuşuna basın orda gelişmiş bölümü çıkacak ordan dns girebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opinion

quote:

Dns ayarlarini nasil degistirecegiz? Bilen yapan goren var mi acaba??

ICS de bilmiyorum ama androidlerde kablosuz bağlantılara girip ordan wifi ayarları altıdan sekme açma tuşuna basın orda gelişmiş bölümü çıkacak ordan dns girebilirsiniz.

Iste bunda cikmiyor en azindan bende yuklu olan rom da cikmiyor o menu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teacher88

quote:

quote:

Walla çin tatili başlamadan siparişi geçtim, bir hafta sonra Hong Kong'dan çıktı, 2 haftada Türkiye'ye geldi. Genelde bu kadar gecikme olmuyor, bana özel bir durum oldu demekki. 9 günde eline geçen arkadaşlar var...

peki üstad son soru sen takip edebildin mi kargoyu bende takip koduyla baktıgımda Hong Kong dan cıktıgı yazıyor TR ye girdikten sonra ptt için farklı kod mu veriyorlar.Mesele şu ki okulum acılcak gelsin öyle gideyim diyorum

• Küfür mü edeyim ne söyleyeyim bilemedim artık :S hong kong post sitesinden kargo mu takip etmek için girdim. 17.02.2012 tarihinde en sonunda işleme almışlar. Ben bir kaç güne kadar elime geçmesini beklerken daha dün hong kong kargo firmasında ürünüm yeni işleme girmiş. Demekki tabletburada.com almış olduğum ürünü daha yeni kargoya vermiş. Yazıklar olsun Başka birşey demiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevilen25

quote:

quote:

root yapip chainfire prg kurarsan belki calisabilir galaxy s2 de oyle sonucta ayni grafik kartini kullaniyorlar

ben yanlış yazmışım, hata bende. 'açılmıyor' yerine 'uyumlu değil' yazmalıydım. Uygulamayı indiremiyorsun bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: qsoft

Kolay gelsin,
    Benim ELF 10 günde geldi. ali expres sden siparis etmistim.
    Essential clean room yukledim. cihaz hem yavaşladı hem de pil tüketimi arttı. ayrıca jetmodem le internete girilemiyor direkt hata veriyor. ayrıca ısınmadan dolayı uzun sure wireles kullanamıyorum. başka sorun görmedim. daha iyi bir rom çıkıncaya kadar bu problemler devam edecek gibi görünüyor.

orjinal rom'a geri dondum modem kısmı calışıyor. bu sefer de *99# yazacağım yeri bulamadım bu yuzden jet modemle bağlanamıyorum.
  • Bütün sürümleri denedim 2.3 sürümü en iyisi özellikle ad hoc bağlantı kullanmak isteyenler mutlaka 2.3 yüklesin çünkü diğer sürümler ad hoc bağlantı desteklemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronurer

Bütün sürümleri denedim 2.3 sürümü en iyisi özellikle ad hoc bağlantı kullanmak isteyenler mutlaka 2.3 yüklesin çünkü diğer sürümler ad hoc bağlantı desteklemiyor.

2.3 un 4.03 den farki nedir??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ronurer

Bütün sürümleri denedim 2.3 sürümü en iyisi özellikle ad hoc bağlantı kullanmak isteyenler mutlaka 2.3 yüklesin çünkü diğer sürümler ad hoc bağlantı desteklemiyor.

2.3 un 4.03 den farki nedir??

2.3 eski sürümü ama daha stabil çalıştığı söyleniyor. 4.03 ise en son çıkan sürüm bu sürümde de beta olduğu için tam oturmadığı sıkıntılar olduğu söyleniyor. ics stabil hale gelene kadar 2.3 de kalmak en mantıklısı.
  • Aliexpress'ten alinir mi bu cihaz? Birde market sorunu filan yok dimi kullananlar.

• Denemek için ben de 2.3.4'ü yükledim, karşılaştırmak gerekirse, essential clean ROM 4.0.3 'ün avantajlarını kullanıyordu, görsel ve pratik kullanım olarak geliştirmeler vardı. Ancak, bataryayı resmen sömürüyordu ve cihazın arada bir geç tepki verdiğini hissedebiliyordunuz. 2.3.4 ise çok daha akıcı, anında tepki veriyor. Görsellik ve pratiklik açısından 4.0.3'ün gerisinde ancak bataryayı minimum seviyede kullanıyor. Hem 2.3.4'te hem de essential clean ROM'da Market yüklü geliyor...

İlk mesaja global android kullanım oranlarını ve yazılım versiyonları konusundaki tecrubelerimizi ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsG -- 20 Şubat 2012; 9:18:43 >
  • pandawill'deki elf siparişimi muhtemelen bugün iptal edeceğim. sırf axess kampanyası için bekledim ama sabrında sonu var 20 gündür sürekli oyalanıyoruz. diğer sitelerde stokta aynı ürün mevcut.
    pandawill'e mail attım bu hafta çarşambaya kadar göndermeyeceklerse iptal etmek istediğimi söyledim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.