Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cahilligimi bagislayin, birkac sorum olacak, malum ilk defa tabler kullaniyorum ve alisamadim.

1. Acik olan uygulamalari saga dogru iterek kapatmamiz yeterli midir?

2. USB den veya harddiskten herhangi bir dosyayi aletin kendi hafizasina nasil kopyalariz? (install degil sadece kopyalama)

3. Herhangi bir readerdan USB Stick teki kitaplari okutmak istedigimde USB nin bulundugu directory i bulamiyorum...Nasil yapmak gerekir?

Son olarak ta Android markete ihtiyac duymadan USB den direkt kurmamiza imkan veren apkleri hangi sitelerden bulabilirim? Yardimci olursaniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qsoft

quote:

Kolay gelsin,
    Benim ELF 10 günde geldi. ali expres sden siparis etmistim.
    Essential clean room yukledim. cihaz hem yavaşladı hem de pil tüketimi arttı. ayrıca jetmodem le internete girilemiyor direkt hata veriyor. ayrıca ısınmadan dolayı uzun sure wireles kullanamıyorum. başka sorun görmedim. daha iyi bir rom çıkıncaya kadar bu problemler devam edecek gibi görünüyor.

orjinal rom'a geri dondum modem kısmı calışıyor. bu sefer de *99# yazacağım yeri bulamadım bu yuzden jet modemle bağlanamıyorum.

Bendede aynı sorun...
    2 gün önce elime ulaştı ürün. Ancak bir türlü jet modeme bağlanamıyorum... zte mf 190 modem markası.
    Avea olduğunu felan görüyor, ayarlarınıda yaptırtıyor ama nete girmiyor bir türlü...
    Onca şey denedim sonuç koskoca sıfır.
    Normalde modemi pc ye taktığımızda ışığının rengi sürfekli yeşil olunca bağlantı arıyor, yeşil yanıp sönüncede bağlantıyı tamamlıyor.
    Bunda sürekli yeşil yanıyor.
    Bi eksik var ama bulamadım bir türlü...
    Bu konuda bilgisi olan lütfen yazabilirmi.
    Başıma ağrılar girdi artık...
    Okadar başlık var ama doğru düzgün bunun açıklamasını bulamadım...

• ben elf'ten umudumu kesmek üzereyim
    benzer özellikte onda elite VI10 var . bu ürün stoktamı bilmiyorum ama elf yerine bunu tercih etsem nasıl olur kamerası elf'e göre daha kötü gözüküyor bu çok sorun değil
    http://www.pandawill.com/onda-vi10-elite-version-tablet-pc-android-40-7-inch-hd-screen-8gb-1g-ram-hdmi-camera-p56358.html
  • pandawill de ki onda vi10 modelınde pil olarak 6500mAh yazıyor dogru olma ımkanı varmı kı?
  • quote:

Kolay gelsin,
    Benim ELF 10 günde geldi. ali expres sden siparis etmistim.
    Essential clean room yukledim. cihaz hem yavaşladı hem de pil tüketimi arttı. ayrıca jetmodem le internete girilemiyor direkt hata veriyor. ayrıca ısınmadan dolayı uzun sure wireles kullanamıyorum. başka sorun görmedim. daha iyi bir rom çıkıncaya kadar bu problemler devam edecek gibi görünüyor.

ısınma problemi ne kadar sorun yaratır?? wifi açıkken ful şarj kas saat yetiyor???
  • Sıcak Fırsatlarda paylaştığım bir konuyu buraya da eklemek istedim.

Forumda tablet konularını okuyanlar belki mcbub.com sitesinden bağlantılar veren arkadaşın konusuna denk gelmişlerdir. Kendisinin bir mesajına cevap vermem dolayısıyla bana özelden mesaj attı daha sonra e-postayla falan da yazıştık. İşin özü benden forumda kendi indirimlerini, ürünlerini yayınlamam için indirim kuponları karşılığında yardım istedi. Bende bunda bir sakınca görmediğim için yardımcı olabileceğimi söyledim. Kendisinin bana gönderdiği yazıları Türkçe'ye çevirip forumda yayınlayacağım. Oradan kazandığım indirim kuponlarını da yine sizlerle paylaşırım çünkü hepsiyle alışveriş
    yapacak halim yok :) Ancak şunu da belirtmek isterim ki kendisine kefil olamam daha çok beni tercüman olarak görebilirsiniz ama herhangi bir sorunuz, sorununuz olursa kendisiyle iletişime geçip aracılık yapabilirim.

Şimdi öncelikle kendisi bana mcbub.com sitesinden yapacağınız alışverişlerde kullanmak
    üzere ilk promosyon kodlarını yolladı. Şu aralar yoğun olarak satılan Ainol Novo 7" Elf Android
    tabletin stoklarında siyahı kalmamış ancak beyaz modelinin stoklarda olduğunu belirtti. Dileyen aşağıdaki
    bağlantıdan ürüne ulaşıp sipariş verebilir. Ücretsiz kargo gibi olanakları var diğer Çin sitelerinde olduğu gibi.
    İndirim kuponlarını kullanarak kargo ücretsiz olmak üzere Ainol Elf'e $145 a sahip olabilirsiniz.

KRM7GN31 $100 ve üstü alışverişlerde $5 indirim sağlar
    VV5WDO7N $50 ve üstü alışverişlerde $2 indirim sağlar
    A5JKPC6K $200 ve üstü alışverişlerde $12 indirim sağlar

"Aionol Elf"

Ayrıca kendilerinin yaptığı Aionol Elf incelemesinin resimlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Ainol Elf Resimli İnceleme

Herkese iyi forumlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 21 Şubat 2012; 16:22:03 >

• elfin fiyat güzel gibi de

ondanın fiyatı çok yüksek :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan -- 21 Şubat 2012; 15:59:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

Sıcak Fırsatlarda paylaştığım bir konuyu buraya da eklemek istedim.

Forumda tablet konularını okuyanlar belki mcbub.com sitesinden bağlantılar veren arkadaşın konusuna denk gelmişlerdir. Kendisinin bir mesajına cevap vermem dolayısıyla bana özelden mesaj attı daha sonra e-postayla falan da yazıştık. İşin özü benden forumda kendi indirimlerini, ürünlerini yayınlamam için indirim kuponları karşılığında yardım istedi. Bende bunda bir sakınca görmediğim için yardımcı olabileceğimi söyledim. Kendisinin bana gönderdiği yazıları Türkçe'ye çevirip forumda yayınlayacağım. Oradan kazandığım indirim kuponlarını da yine sizlerle paylaşırım çünkü hepsiyle alışveriş
    yapacak halim yok :) Ancak şunu da belirtmek isterim ki kendisine kefil olamam daha çok beni tercüman olarak görebilirsiniz ama herhangi bir sorunuz, sorununuz olursa kendisiyle iletişime geçip aracılık yapabilirim.

Şimdi öncelikle kendisi bana mcbub.com sitesinden yapacağınız alışverişlerde kullanmak
    üzere ilk promosyon kodlarını yolladı. Şu aralar yoğun olarak satılan Ainol Novo 7" Elf Android
    tabletin stoklarında siyahı kalmamış ancak beyaz modelinin stoklarda olduğunu belirtti. Dileyen aşağıdaki
    bağlantıdan ürüne ulaşıp sipariş verebilir. Ücretsiz kargo gibi olanakları var diğer Çin sitelerinde olduğu gibi.
    İndirim kuponlarını kullanarak kargo ücretsiz olmak üzere Ainol Elf'e $145 a sahip olabilirsiniz.

KRM7GN31 $100 ve üstü alışverişlerde $5 indirim sağlar
    VV5WDO7N $50 ve üstü alışverişlerde $2 indirim sağlar
    A5JKPC6K $200 ve üstü alışverişlerde $12 indirim sağlar

"Aionol Elf"

Ayrıca kendilerinin yaptığı Aionol Elf incelemesinin resimlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Ainol Elf Resimli İnceleme

Herkese iyi forumlar dilerim

Bilgiler için teşekkürler.

Şuan HDMI kablo da dahil orjinal aksesuarlar ile birlikte Hongkong Post kargo dahil 143$'a alınabiliyor zaten. adamların indirim yapmış hali bile yüksek. DHL yada UPS kargo bu fiyata dahilse güzel.

• rica ederim siz dedikten sonra baktım da standart gönderiyle 145$ denk geliyor. DHL gönderisiyle $163 oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selotus5

Ustadlar,

Cahilligimi bagislayin, birkac sorum olacak, malum ilk defa tabler kullaniyorum ve alisamadim.

1. Acik olan uygulamalari saga dogru iterek kapatmamiz yeterli midir?

2. USB den veya harddiskten herhangi bir dosyayi aletin kendi hafizasina nasil kopyalariz? (install degil sadece kopyalama)

3. Herhangi bir readerdan USB Stick teki kitaplari okutmak istedigimde USB nin bulundugu directory i bulamiyorum...Nasil yapmak gerekir?

Son olarak ta Android markete ihtiyac duymadan USB den direkt kurmamiza imkan veren apkleri hangi sitelerden bulabilirim? Yardimci olursaniz sevinirim.

1-Bence uygulamaları kapatmak için task killer programı ideal indirip kurduktan sonra o program yardımıyla rahatlıkla uygulamaları kapatabilirsin.Benim bildiğin uygulamayı kapatmış olsan bile arka planda çalıştığı yönünde ama 2.2 üstü sürümlerde bu durum kalktı diyorlardı ama ben genede task killer programını kullanıyorum.
    2-Bu daha önce tartışıldı cevabı aynen kopyalıyorum tabi öncelikle EsFile Explorer programının olması lazım tablette bu cevap o program kullanırak yapılması için verilmiştii. "buldum nasıl olduğunu es file explorer için yazıyorum. programı açtığımızda menü tuşuna basıp ayaralara giriyoruz. Home Directory (ana klasör) seçeneğinde /sdcard yazar üzerine tıklayıp sdcard kısmını "silip" geri çıkıyoruz. programın ana sayfasına döndüğümüzde /sdcard klasöründe kalmış olabilir ya kapayıp tekrar açın yada geri tuşuna basın bir kaç kere telefonun klasörlerinin bulunduğu ana menüye çıkarsınız oradan dediğim gibi mnt klasörü daha sonra usb1 klasörü. daha sonra da artık kopyalamak istediğiniz klasörleri hariciden tablete kopyalarsınız.

düzenleme : tırnak içindeki kelime eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 16 Şubat 2012; 10:53:55 > "
    3-2.sorunun cevabını uyguladığında zaten usb yada harici harddiskinin içindeki bilgileri görebildiğin için direk üstüne dokunarak açabilirsin tabi kitap okuma programı yüklendikten sonra.

• Ainol novo elf eline ulaşan arkadaşlar.
    Android Market'i nasıl yüklediniz bilgi verebilirmisiniz.
    İnternette video var denedim ama olmadı :((
  • @Dr.Ali

Ben Elf' i pandawill' den sipariş vermiştim. Dün iptal istedim, Paypal' a yapmışlar ödemeyi Banka da bir kaç günde görünür iadeniz dedi.

chinagrabber' a mesaj attım dün ürün var ama sınırlı dediler ve 5-10 dakika sonra siparişi verdim. Bugün ne oldu diye sorduğumda bana saçma bir cevap verdiler. IPS ekranda sorun var o yüzden bekliyoruz diye bir sallama yaptılar ama Elf' te IPS ekran yok. Mail attım dün almadan önce 5 dakika içinde cevap veriyolardı ama şimdi dönen yok

Pandawill ve Chinagrabber sitelerinde şimdilik yok.

Spemall,Mcbub,Bestmid ellerinde olduğunu söylüyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
  • Sonunda almış olduğum elf modeli istanbula giriş yapmış. Hele şükür..
  • Hayırlı olsun, Darısı bizim başımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabirsiz

Hayırlı olsun, Darısı bizim başımıza

Sağolasın. inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Sonunda almış olduğum elf modeli istanbula giriş yapmış. Hele şükür..

nerden aldın? ne zaman? ben nereden alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabirsiz

@Dr.Ali

Ben Elf' i pandawill' den sipariş vermiştim. Dün iptal istedim, Paypal' a yapmışlar ödemeyi Banka da bir kaç günde görünür iadeniz dedi.

chinagrabber' a mesaj attım dün ürün var ama sınırlı dediler ve 5-10 dakika sonra siparişi verdim. Bugün ne oldu diye sorduğumda bana saçma bir cevap verdiler. IPS ekranda sorun var o yüzden bekliyoruz diye bir sallama yaptılar ama Elf' te IPS ekran yok. Mail attım dün almadan önce 5 dakika içinde cevap veriyolardı ama şimdi dönen yok

Pandawill ve Chinagrabber sitelerinde şimdilik yok.

Spemall,Mcbub,Bestmid ellerinde olduğunu söylüyorlar ne kadar doğru bilmiyorum

sen olsan spemall dan sipariş verir miydin? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

quote:

tabletburada.com üzerinden geçen ayın 20'sinde sipariş vermiştim. Ancak Çin bayramına denk geldiği için kargolama işlemi 2 -3 şubat gibi yapılmıştı sözde. Bugün kargo bilgilerimi kontrol ettiğimde ürünüm istanbula giriş yapmış. Kısa sürede elime geçer diye tahmin ediyorum artık.. tabletburada.com güvenilir bir yer müşteri ile ilişkileri gayet iyi ancak çok geç geliyor tek sorun o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Boy -- 21 Şubat 2012; 20:54:42 >
  • quote:

quote:

quote:

tabletburada.com üzerinden geçen ayın 20'sinde sipariş vermiştim. Ancak Çin bayramına denk geldiği için kargolama işlemi 2 -3 şubat gibi yapılmıştı sözde. Bugün kargo bilgilerimi kontrol ettiğimde ürünüm istanbula giriş yapmış. Kısa sürede elime geçer diye tahmin ediyorum artık.. tabletburada.com güvenilir bir yer müşteri ile ilişkileri gayet iyi ancak çok geç geliyor tek sorun o.

Zaten dananın kuyruğu İstanbul'a düştükten sonra kopuyor. Şimdi gümrükten geçer mi geçmez mi diye meraklan dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkancandan

quote:

quote:

quote:

Zaten dananın kuyruğu İstanbul'a düştükten sonra kopuyor. Şimdi gümrükten geçer mi geçmez mi diye meraklan dur.

1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    21/02/2012 11:02:13 bu şekilde yazıyor ama ilk defa yurtdışından alışveriş yaptığım için nasıl işliyor bilmiyorum. :) Ürün merkezden alındı diyor. Herhalde geçmiş oluyor. :D

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.