Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

quote:

Orijinalden alıntı: darK_Ness

quote:

Arkadaşlar kütahyadan rom atabilen var mı ben yine atamadım yardımcı olabilecek var mı

rom atarken karşılaştığın sorunu yazarsan yardımcı olmaya çalışalım.

Hocam rom atacağım... Normal programı açıyorum kalıbı sokuyorum soldan ikinci tuşa basılı tutarak usb takıyorum... Powera basıyom epeyi sonra windows sürücünüzü arıyor diyor. sonra bir şey buluyor iyi kötü... sonra ise bu format atılsın mı filan diye ekran gelmiyor... işletim sistemi win 7 32 bit. Sonra bir daha deneyeyim diyorum kabloyu takınca boş bir iletişim kutusu çıkıyor oradan sonra sıfırdan yine başla...... Hocam musaitseniz pm den cep tel verin oradan daha rahat yardımcı olabilirsiniz... Şu Elvishi kurmam lazım ya :)

telefon numaramı pm attm arayamazsan pm at no yu ben ararm,
    sen elvısh lıvesuıt versıyonunu ındır kalanını hallederz

Valla helal olsun semih.bu forumu senin gibi yardimsever insanlar sevdiriyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

Valla helal olsun semih.bu forumu senin gibi yardimsever insanlar sevdiriyor bana.

Aynen vallahi. Daha ELF almadım ama onu görünce alasım geldi. Adam her şeye yardımcı. :D PM'le de yardım etti sağolsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CroxLine

bu tableti alıp almamakta çok kararsızım
    çin malı olduğu için almak istemiyorum ama yorumları okuyunca herkes memnun kalmış
    tableti almak için öncelikli 3 nedenim var
    1-internete gezmek(facebook,dh ve FİLM sitelerine girip film,video izlemek için(film sitelerine girip HD film izliyebilirmiyim ) )
    2-HDMİ girişi sayesinde 107 ekran hd tv me bağlayarak 1080p filmin tadını çıkartmak
    3-Oyun,uygulama ve e kitap olarak kullanmak

sizce beklentilerimi karşılar mı ? öğrenci olduğum için bütçemede uygun son bi soru usb girişinden usbdeki hdmi filmi izliyebilirmiyim okuduğunuz için teşekkürler.

ısteklerını fazlasıyla karsılar brak usb harıcı dısktekılerı bıle catır catır acar hdmı ıle ızlersın face falan bu alete cerez gelıyor,
    oyun 7ınch te cok acayıp harıka tavsıye eederm

sağolun hocam inş bizimkiler izin verirde alırım tutturdular önünde üniversite var alırsan çalışmassın diye

• Tabletten ders çalışacam de.
  • 4.0.3 ELVISH ROM ICS arkadaşlar bu romu kurduğumda bide root yapmama gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darK_Ness

quote:

Arkadaşlar kütahyadan rom atabilen var mı ben yine atamadım yardımcı olabilecek var mı

rom atarken karşılaştığın sorunu yazarsan yardımcı olmaya çalışalım.

Hocam rom atacağım... Normal programı açıyorum kalıbı sokuyorum soldan ikinci tuşa basılı tutarak usb takıyorum... Powera basıyom epeyi sonra windows sürücünüzü arıyor diyor. sonra bir şey buluyor iyi kötü... sonra ise bu format atılsın mı filan diye ekran gelmiyor... işletim sistemi win 7 32 bit. Sonra bir daha deneyeyim diyorum kabloyu takınca boş bir iletişim kutusu çıkıyor oradan sonra sıfırdan yine başla...... Hocam musaitseniz pm den cep tel verin oradan daha rahat yardımcı olabilirsiniz... Şu Elvishi kurmam lazım ya :)

telefon numaramı pm attm arayamazsan pm at no yu ben ararm,
    sen elvısh lıvesuıt versıyonunu ındır kalanını hallederz

tesekkurler yardimim olursa ne mutlu bana zevk duyarim

• http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=urunlerimiz.detay&ID=25882&b=sarjiniz-Yari-Yolda-Birakmasin:-Acil-Durum-USB-sarj-Cihazi bu ve bunun solar versiyonu gayet başarılı bir şekilde çalışıyor. Samsun'da tablet deneyimi olan arkadaşlardan biri aktif olarak kullandığını "gösterdi". Solar olanından alacağım elf II gelir gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swashbuckler55 -- 28 Nisan 2012; 1:01:27 >
  • Arkadaşlar Bu cihazda benim dikkatimi çekti.Acaba Elf II ye uyarmı.
  • sarj cıhazları ıyı bende tek pıllısı var ama ucu uymuyor,2 pıllıden bırara alayım,
    solara aman deyım 1350mah ve guneste 10 saatte doluyor guneste tabletı 30 saatte sarj anca eder en ıyısı cıft pıllısı veya 4000 mahlık external batterylere bakın bence pıllı daha ıuı pıl bıterse tak 2 pıldaha tekrar fulle bende gp recyko var yenı nesıl 4 tanesı tablatı 2 defadan fazla sarj eder teorık olarak
  • elfim geldi urun cok guzel fakat sarji cabuk bitiyor 45 dakika kurcaladim sarj %75'e indi
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil442

elf ilk sarjda kac saat kalmali?

Ben şahsen ilk 1,5-2 saat kaldı sonra bitirdim o gece sabaha kadar kaldı şimdi stabil yaklaşık5-6 saat kullanıyorum yani :)
  • Beyler CWm yapayım diyorum neyse yapıyoruz sonra reboot oluyor bi tane yerde yatan anroid karnı açık karnından bir tane kırmızı ünlem var bu normal mi?? bekledim öyle 20-30 sn filan sonra yeniden başlattım tableti...

düzeltme: resim eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihburak95 -- 28 Nisan 2012; 12:18:58 >
  • quote:

Beyler CWm yapayım diyorum neyse yapıyoruz sonra reboot oluyor bi tane yerde yatan anroid karnı açık karnından bir tane kırmızı ünlem var bu normal mi?? bekledim öyle 20-30 sn filan sonra yeniden başlattım tableti...

düzeltme: resim eklendi

Bende ayni sey oldugunda root u bastan attim.0.6 yuklemeden yani root yetkisi olmadan yapmistim ben ondan olmustu saniri.daha sonra 0.6 yi bastan yukledim ardinda da istedigim roomlari attim.belki sendeki sorunda aynidir.en bastan 0.6 ilk sayfadaki yonergeleri takip ederek bi yukle istersen'

• Arkadaşlar ben de 1 ay önce ainol elf almıştım aliexpressten ama kullanılmış ürün yolladıkları için geri iade ettim paramı geri aldım. Alırken bir tane de kılıf aldım. kılıf elf için hazırlanmış bir kılıf ancak sağolsun arkadaşın birisi kenarını hafiften yırttı.. yırtık yer ufak bir kısım, ben iğne iplikle tamir ettim. gayet kullanılabiliyor şu anda.. diyeceğim o ki ben daha elf falan almam elimi bile sürmem çin malı tabletlere kılıf da yırtıldığı için geri yollamadım şu anda boş boş duruyor.. almak isteyen varsa sadece kargo ücretini ödemek şartıyla vereceğim.. yoksa çöpe gidecek.. isteyen varsa pmden ulaşsın bana...
  • beyler elf'e ELVISH ROM yükleyeceğim burada arkadaş ayrıntılı biçimde anlatmış:http://novo7elf.blogspot.com/2012/03/livesuit-ile-image-rom-yukleme.html#more bu anlatılanlar dışında ayriyeten bir şey yapmak gerekmiyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufat

Arkadaşlar ben de 1 ay önce ainol elf almıştım aliexpressten ama kullanılmış ürün yolladıkları için geri iade ettim paramı geri aldım. Alırken bir tane de kılıf aldım. kılıf elf için hazırlanmış bir kılıf ancak sağolsun arkadaşın birisi kenarını hafiften yırttı.. yırtık yer ufak bir kısım, ben iğne iplikle tamir ettim. gayet kullanılabiliyor şu anda.. diyeceğim o ki ben daha elf falan almam elimi bile sürmem çin malı tabletlere kılıf da yırtıldığı için geri yollamadım şu anda boş boş duruyor.. almak isteyen varsa sadece kargo ücretini ödemek şartıyla vereceğim.. yoksa çöpe gidecek.. isteyen varsa pmden ulaşsın bana...

resım varmı ben talıbım

• elvish room yükledim ama ara ara kendiliğinden kapanıyor falan eski haline nasıl döndüre bilirim?
  • bugun aldım elf :) suan sarja koydum arkası beyaz ...

iphone4 kullanıyorum androıde bayagı yabancıyım gercı esımde galaxy var ama yınede yabancıyım..

besıktas dergısı androıd versıyonu yukleyeyı dedım googleplay'den uyumsuz dedı..

ttnet muzık bulamadım

fizy bulamadım:)

ılk ızlenımlerım

dokunmatık gercekten cok cok ıyı..malzeme kalıtesı ıyı dıyebılırım..tablet dusunenlere 1 saatlık ızlenım sonucu onerebılırım ..
  • http://www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/221-ainol-novo-7-elf-tablet-bilgisayar.html

Arkadaşlar burdan arkadaşa almayı düşünüyoruz daha önce bu siteden alışveriş yapmış olan var mı? Bu siteyi önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil442

elvish room yükledim ama ara ara kendiliğinden kapanıyor falan eski haline nasıl döndüre bilirim?

ilk sayfada diğer romlar var
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.