Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ali4444

quote:

Arkdaşlar şu moneybookersa üye olmayı beceremedim tam bir baş belası Kredi kartıylan alsam bir problem olurmu acaba.Gerçi havuz sistemi var diyorlar ama

Arkadaşlar hiçmi kredi kartıyla bu siteden alışveriş yapan olmadı.

3 defa yaptım. Sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hpilgir

quote:

quote:

Arkdaşlar şu moneybookersa üye olmayı beceremedim tam bir baş belası Kredi kartıylan alsam bir problem olurmu acaba.Gerçi havuz sistemi var diyorlar ama

Abi tekrar tekrar sağol her saruma cevap veriyon allah razı olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne demek :)

• türkiyede en ucuz nereden temin edebiliriz?
  • Gelen novo 7 yi birkaç saat inceleme fırsatım oldu. sonrasında Elvish ve uyumlu skype kurup cihazı sattım. Güzel cihaz. tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNeXiEtY -- 29 Nisan 2012; 19:17:28 >
  • elf tablette program kullanmadan ekran görüntüsü(printscreen) alma imkanı var mı? nasıl?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Elf2 için Türkiye'den 3 kişi var, galiba üçümüz ön sipariş vermişiz :)

• konu oldu yahu
    @tsg
    ıslerden dolayı gıremıyor,
    @kaan0101 elf ı sattı,
    bı bız kaldık yahu yokmu elf ı olan kımse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

konu oldu yahu
    @tsg
    @kaan0101 elf ı sattı,

dün elf'im turkiye'ye giris yapti 3-4 gune elimde olur sanirim. ilk zamanlar sorularimla sizi bunaltabilirim ona göre :)

• quote:

Orijinalden alıntı: halil442

quote:

konu oldu yahu
    @tsg
    @kaan0101 elf ı sattı,

dün elf'im turkiye'ye giris yapti 3-4 gune elimde olur sanirim. ilk zamanlar sorularimla sizi bunaltabilirim ona göre :)

ne demek her turlu telde dahi yardimci olurum sikinti yok.
  • elf i temin edebileceğim tr de yer yok mu ? yada önerebileceğiniz çin sitesi
  • bende dün yükledim yanlız film sitelerini açamıyorum neden acaba flash player var birde market uygulamasına nasıl giriyoruz bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CroxLine

elf i temin edebileceğim tr de yer yok mu ? yada önerebileceğiniz çin sitesi

yukarıda bir arkadaş 340 demiş istersen bi pm at arkadaşa. türkiye de satış anca gittgidiyor,sanalpazar,sahibindende olabilir. resmi satışı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugigok

bende dün yükledim yanlız film sitelerini açamıyorum neden acaba flash player var birde market uygulamasına nasıl giriyoruz bulamadım

ne yüklediniz??elvish rom mu? film sitelerinde sorun olmaması gerekir ama sorun varsa şu şekilde deneyin birde. ayarlardan uygulamalara girip flash player i kaldırın ardında google play store (google android market 2 aydır bu ismi aldı) dan flash player diye aratarak bulup tekrar yükleyin. bunun yanında tarayıcı olarak dolphin hd yi yüklemenizi önerim.
  • quote:

konu oldu yahu
    @tsg
    @kaan0101 elf ı sattı,

yeni romlar yok mu @semih95??bir ara yetişemiyorduk rom hızına ama şu aralar duruldu mu?? hayır nerede yayınladıklarını bilsem bakıcam ama yayınlanan yerleride bilmiyorum sadece buradan takip ediyordum. auro ya 4.04 çıkmış diye okudum onlara çıktıysa bizde de olmalı diye düşünmekteyim gerçi elwish romdan çok memnunum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurowision

quote:

quote:

quote:

quote:

Elf2 için Türkiye'den 3 kişi var, galiba üçümüz ön sipariş vermişiz :)

Görünüş o :)
    custom rom'u yükleyen arkadaş kaçtı forumdan :D paylaşım,bilgi alış-verişi kalmadı :D
    yeniler aldıkça değerlenir buralar =D

• quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

konu oldu yahu
    @tsg
    @kaan0101 elf ı sattı,

yeni romlar yok mu @semih95??bir ara yetişemiyorduk rom hızına ama şu aralar duruldu mu?? hayır nerede yayınladıklarını bilsem bakıcam ama yayınlanan yerleride bilmiyorum sadece buradan takip ediyordum. auro ya 4.04 çıkmış diye okudum onlara çıktıysa bizde de olmalı diye düşünmekteyim gerçi elwish romdan çok memnunum ama.

4.0.4 sanırım elf'tede çalışıyor ama wi-fi sorunu varmış sanırım o yüzden yükleyip denemedim. Yeni olarak başka bir rom yok şu anda ama ilgilenirsen elvish 0.3 + ubuntu dual boot rom var linkini yollayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: darK_Ness

quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

konu oldu yahu
    @tsg
    @kaan0101 elf ı sattı,

4.0.4 sanırım elf'tede çalışıyor ama wi-fi sorunu varmış sanırım o yüzden yükleyip denemedim. Yeni olarak başka bir rom yok şu anda ama ilgilenirsen elvish 0.3 + ubuntu dual boot rom var linkini yollayabilirim.

onun olayı nedir ubuntu tabanlı mı rom?? pek ubuntu ( linux) tabanından anlamıyorumda. yok elwish ten genel olarak memnunum ancak burada güzel paylaşımlar oluyordu. nerede yayınlandıklarını bilsem arada kontrol edicem. ingilizce olması bir sorun teşkil etmiyor benim için. ben denemesem bile burada ki arkadaşlar için güzel paylaşım olur bulduklarımız.sonuçta elimizdeki cihaz gayet güzel ve bu konu ölsün istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazellewish -- 26 Nisan 2012; 17:41:47 >

• arkadaşlar elf tabletinizde class olarak kaçlık sd kartlar kullanıyorsunuz ?
  • class 4 kullanıyorum ama 6 yada 10 a gecerm ınsallah,
    elvıshe devam rom ıcın slateraıd ve flashandroıd sıtelerıne bakın gb ve elvısh dual boot da cıktı ama denemedm elvısh yetyor fırsat bulrsam yuklerm ama smartphone aldım artık sıra elf e gelmıyor sıfır gıbı ekstra hedıyelerıylre sorunsuz elf satmayıda hafıften dusunuyorum,

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.