Arkadaşlar internette bir şeyin 0.6 sını buldum market de var herhalde içinde 1 yıl filan rom atmayı düşünmüyorum... Livesuit çalıştı ancak neden çalışmadı önceki denemelerde onu anlamadım... Allah'a şükür oldu
Ekleme: Arkadaşlar şu romu kurdum inşallah iyidir diyorum... Rom atmaya pek niyetim yok kısa zamanda
uzun vadede kullanacaksan elvısh yukle uzun sure kullanırsın
quote:
Orijinalden alıntı: 170turgut
Hayır göndermiyorlar.
Çok sağol
elf abartıldığı kadar iyi değilmiş onda vi10 elite aldım elfle birebir beni hayal kırıklığına uğrattı. özellikle oyunlarda çok kötü temple run filan oynayamıyorum. tabletin sensörü hiç iyi değil.
quote:
Orijinalden alıntı: mijovi
elf abartıldığı kadar iyi değilmiş onda vi10 elite aldım elfle birebir beni hayal kırıklığına uğrattı. özellikle oyunlarda çok kötü temple run filan oynayamıyorum. tabletin sensörü hiç iyi değil.
bu elf ın kotu oldugu degıl vi10un kotu oldugu demektır
quote:
Orijinalden alıntı: mijovi
baska bir markaya bakipta nasil elf e kotu diyorsun oda ilginc. onda vi10 elite aldim diyorsun ama elf kotu diyorsun. ilginc kafalar.
Arkadaşlar,elf'i satıp, elf II almaya değer mi sizce? preorder yapsam mı,yapmasam mı diye ikilemde kaldım açıkcası.
quote:
Orijinalden alıntı: hpilgir
Arkadaşlar,elf'i satıp, elf II almaya değer mi sizce? preorder yapsam mı,yapmasam mı diye ikilemde kaldım açıkcası.
aynı seyı dusunuyorum degermıkı
Arkadaşlar bende ELF II almak istiyorum lütfen birisi yardım etsin nereden alabilirim. ELF2'nin fiyatı oldukça uygun geldi bana zaten bütçem en fazla 150$
iki tane satıcı buldum acaba bunlardan alan varmı?
ben elf II için preorder verdim. Bu yıl için son yurtdışı sipariş hakkımı kullanmış oldum bu sayede :)
Elfte yada onda v10 da hangi romu kullaniyorsunuz bilmiyorum ama bende elvish kuruluyken temple run yukluydu sensorler duzgun calisiyordu. Ilk resmi romlarinda sensor sorunu vardi dogrudur ama diger romlarda bu sorun kalkti
Temple run tarzı hızlı tepki gerektiren oyunlar için en iyisi gb 2.3.4, ben hepsini denedim en seri tepkiyi onda aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: maystor
Temple run tarzı hızlı tepki gerektiren oyunlar için en iyisi gb 2.3.4, ben hepsini denedim en seri tepkiyi onda aldım.
hem elvısh hem gb lı bı room vardı aslında en ıyısı ona gecmek dıye dusunuyorum
Arkadaşalr bir konuya açıklık getirelim... 3D hikayesi 2160 p video playerda bir mod 2 d yi 3 d ye dönüştürüyor galiba(gözlkle nasıl görülür bilmiyorum gözlüksüz sadece görüntüyü bozuor)
İşlemci ise 1080 Mhz dew çalışıyor . 1.2 Ghz veya 1,5 Ghz değil... markette aratın system information diye oradan baktım...
Kendi romu var bende hic degistrmedm 4.0.3
quote:
Orijinalden alıntı: semihh95
quote:
Orijinalden alıntı: krumbatu
merhaba elf kullanan ve romları denemiş arkadaşlara bir sorum olacak ;
ecr mi önerirsiniz elvish mi ve bu 2si arasındaki temel farklar nelerdir?
elvish daha stabil sorunsuz ve şarj süresi daha iyi market s2 olarak görüyor. ecr iise a10 olareak görünüyor ve hiçbirşey yüklenmiyor
cavabınız için teşekkürler :)
quote:
Orijinalden alıntı: fatihburak95
Arkadaşalr bir konuya açıklık getirelim... 3D hikayesi 2160 p video playerda bir mod 2 d yi 3 d ye dönüştürüyor galiba(gözlkle nasıl görülür bilmiyorum gözlüksüz sadece görüntüyü bozuor)
İşlemci ise 1080 Mhz dew çalışıyor . 1.2 Ghz veya 1,5 Ghz değil... markette aratın system information diye oradan baktım...
cihzda üç boyut yok yada varda benim mi haberim yok 2160p video çözünürlüğü full hd plus diye geçiyor.
FLASH FLASH FLASH ELF 2 YANİ YENİ ELF GERÇEK ÇİFT ÇEKİRDEK VE BİLDİĞİMİZ İPAD 2 İŞLEMCİSİ DEĞİLMİŞ!!!
Burada taralı kısıma bakın bu işlemcinin 65 nanometre ile üretildiğinden bahsediliyor...
Bu da iki arm nin 2 tane a9 u varmış. burada da gördüğünüz gibi ilk rneği tek çekirdek gibi... Bir nevi hyperthreating.
65 nm olan cismin performansına bakın 2075 Dmıps diyor... A8 e baktığınızda ise 1 Ghz modelinin 2 Dmips olduğunu görürsünüz. bizim tablet 1080 Mhz olduğuna göre(yanlış duymadınız 1080 Mhz) bu da kolaylıkla 2075 Dımps ye ulaşır demektir... YAni yeni elf bir hikaye... Tek çekirdeekli Pentium D 3 Ghz den 1.6 ghz dual core geçmiş gibi(performanslar gerçeği yansıtmamaktadır) Bu çift çekirdekli arkadaşı 1,6+1,6= 3,2 olarak lanse ediyorlar... yuvarlak 1,5 Ghz yani...
Velhasıl kelam; Bu işlemcinin ipad 2 deki işlemciyle yakından alakası yoktur
neden bunu araştırdın??? Çünkü YENİ ipad diye kandırılmaların önüne gemek istiyorum... İlk konuya da eklenirse iyi olur.
FLASH FLASH FLASH ELF 2 YANİ YENİ ELF GERÇEK ÇİFT ÇEKİRDEK VE BİLDİĞİMİZ İPAD 2 İŞLEMCİSİ DEĞİLMİŞ!!!
Burada taralı kısıma bakın bu işlemcinin 65 nanometre ile üretildiğinden bahsediliyor...
Bu da iki arm nin 2 tane a9 u varmış. burada da gördüğünüz gibi ilk rneği tek çekirdek gibi... Bir nevi hyperthreating.
65 nm olan cismin performansına bakın 2075 Dmıps diyor... A8 e baktığınızda ise 1 Ghz modelinin 2 Dmips olduğunu görürsünüz. bizim tablet 1080 Mhz olduğuna göre(yanlış duymadınız 1080 Mhz) bu da kolaylıkla 2075 Dımps ye ulaşır demektir... YAni yeni elf bir hikaye... Tek çekirdeekli Pentium D 3 Ghz den 1.6 ghz dual core geçmiş gibi(performanslar gerçeği yansıtmamaktadır) Bu çift çekirdekli arkadaşı 1,6+1,6= 3,2 olarak lanse ediyorlar... yuvarlak 1,5 Ghz yani...
Velhasıl kelam; Bu işlemcinin ipad 2 deki işlemciyle yakından alakası yoktur
neden bunu araştırdın??? Çünkü YENİ ipad diye kandırılmaların önüne gemek istiyorum... İlk konuya da eklenirse iyi olur.