Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

işlemcisini tam bilmiyorum ama GPU: Mali 400 X 2 yani normal elf'in iki katı buda oyunlarda daha iyi performans sağlar.

Hocam işlemci eski jenerasyon ve tek çekirdekli ya da 1,5 diyelim biz ona...

Acak ekran kartına gelirsek... 2xmali 400 diyor ancak;

İPAD 2 de a9 kullanıldı tek Gpu
    Iphone 4 45nm a8 tek Gpu power 540
    iphone 4 s cortex a9 üstüne power 543 gpu olması lzm Bu piyasadaki en iyi Gpu ve 4 çekirdeği var... Ancak şu anda hiç bir firmada çift GPU yok... Bu işlemcide de çift Gpu olacağına ihtimal vermiyorum. Ne olur anca bizim aygıt yöneticisinden baktığımız gibi 2 işlemci E5700 @ 3 Ghz filan yazar...

Yani çift Gpu şu anlık bir hayal diyorum... Hele çinli firmalar için... Ancak belki biz yanılıyoruzdur belli olmaz orası... Ama çift Gpu optimize etmeye çalışmak yerine daha iyi gpu koyarlardı diye düşünüyorum... Yine bir pazarlama yalanı... Bizim 1.2 Ghz işlemci veya bazen 1.5 Ghz işlemcinin 1.08 Ghz çıkması gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Arkadaşalr bir konuya açıklık getirelim...
    3D hikayesi 2160 p video playerda bir mod 2 d yi 3 d ye dönüştürüyor galiba(gözlkle nasıl görülür bilmiyorum gözlüksüz sadece görüntüyü bozuor)

İşlemci ise 1080 Mhz dew çalışıyor . 1.2 Ghz veya 1,5 Ghz değil... markette aratın system information diye oradan baktım...

cihzda üç boyut yok yada varda benim mi haberim yok 2160p video çözünürlüğü full hd plus diye geçiyor.

Hocam hiç değecek bir şey değil... Bu pilli gözlüklerden lazım galiba... Ama hiç gerek yok...Zira 20 50 cm den gözlükle baksan nolacak bakmasan nolacak

• quote:

quote:

quote:

3D hikayesi 2160 p video playerda bir mod 2 d yi 3 d ye dönüştürüyor galiba(gözlkle nasıl görülür bilmiyorum gözlüksüz sadece görüntüyü bozuor)

İşlemci ise 1080 Mhz dew çalışıyor . 1.2 Ghz veya 1,5 Ghz değil... markette aratın system information diye oradan baktım...

cihzda üç boyut yok yada varda benim mi haberim yok 2160p video çözünürlüğü full hd plus diye geçiyor.

Hocam hiç değecek bir şey değil... Bu pilli gözlüklerden lazım galiba... Ama hiç gerek yok...Zira 20 50 cm den gözlükle baksan nolacak bakmasan nolacak

bende fpr gozluuk var aktıf gozlukde bulurum denemek ıcın bı vıdeo varmı sızlerı bılgılwnsıreym konu hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bisey soracam 3-4 gun once indirdigim 4 tane oyun ve 2 tane uygulama kendiliginden silinmis. Uygulama yuklu degil diyor.. Ayarlardan uygulamalara girince de sd kartta gozukuyor.. Uygulama yuklu degil gozukuyor.. Bi sorun var anlamadimm. Hic bir ek uygulama yuklemedim sd karta tasima programi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

quote:

quote:

bende fpr gozluuk var aktıf gozlukde bulurum denemek ıcın bı vıdeo varmı sızlerı bılgılwnsıreym konu hakkında

hocam ben rom attigim icin 2169p video ppayer gitti. orjihal romlu arkadasatan denemeniz lzm. bir de soyle diyeyim samsung veya lg veya sinemadaki gozluksuz baktigim seye pekbenzemyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ben rom attigim icin 2169p video ppayer gitti. orjihal romlu arkadasatan denemeniz lzm. bir de soyle diyeyim samsung veya lg veya sinemadaki gozluksuz baktigim seye pekbenzemyor

tamamdir simsi denedm evet kirmizi mavi gozlukle izlenir ama beni olgilendiren kismi direk tvye 3d aktariri gakiba imzamdaki tv ile drek 3d izlersem harika olur onuda yakin zmanda denerm

• onda vi10 elite elf için hazırlanan elvish rom kurabilirymin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Arkadaşlar bisey soracam 3-4 gun once indirdigim 4 tane oyun ve 2 tane uygulama kendiliginden silinmis. Uygulama yuklu degil diyor.. Ayarlardan uygulamalara girince de sd kartta gozukuyor.. Uygulama yuklu degil gozukuyor.. Bi sorun var anlamadimm. Hic bir ek uygulama yuklemedim sd karta tasima programi gibi

Yokmu bilen?

• quote:

quote:

Arkadaşlar bisey soracam 3-4 gun once indirdigim 4 tane oyun ve 2 tane uygulama kendiliginden silinmis. Uygulama yuklu degil diyor.. Ayarlardan uygulamalara girince de sd kartta gozukuyor.. Uygulama yuklu degil gozukuyor.. Bi sorun var anlamadimm. Hic bir ek uygulama yuklemedim sd karta tasima programi gibi

Yokmu bilen?

hıc basıma gelmedı her romu denedm ama hıc rastlamadm ben
  • six guns oynayan var mi ? Ben indirdim ilk açtım kartı ikinci kez açarken hata verdi açmadı. Siz oynayabildin mi ? Bir de geliştiri seçenekleri ayarlardan gpu kullanmaya zorla var o sizde işaretli mi ? Bir de tablet geldiğinde yüklü olan taskkiller neydi ya da ona benzer tek tuşla silen program önerir misiniz ?

• quote:

six guns oynayan var mi ? Ben indirdim ilk açtım kartı ikinci kez açarken hata verdi açmadı. Siz oynayabildin mi ? Bir de geliştiri seçenekleri ayarlardan gpu kullanmaya zorla var o sizde işaretli mi ? Bir de tablet geldiğinde yüklü olan taskkiller neydi ya da ona benzer tek tuşla silen program önerir misiniz ?

six guns sikintisiz oynadim gpu zorla isaretli deil adenced task killer yukle ekrqna widget koy tek tusla kapat herseyi birde ayarlankendide belli surede kapatsin tmmdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

Orijinalden alıntı: mijovi

elf abartıldığı kadar iyi değilmiş onda vi10 elite aldım elfle birebir beni hayal kırıklığına uğrattı. özellikle oyunlarda çok kötü temple run filan oynayamıyorum. tabletin sensörü hiç iyi değil.

baska bir markaya bakipta nasil elf e kotu diyorsun oda ilginc. onda vi10 elite aldim diyorsun ama elf kotu diyorsun. ilginc kafalar.

2 sinin özellikleri hemen hemen aynı hatta şunu diyebilirim ki sadece isimleri değişik.
  • Ben(2012-04-21 02:33:26) 
    Do you write the bill of 70 dollars
    Jessie Zhao(2012-04-21 06:50:26)
    we will sign low value on the package
    Ben(2012-04-24 01:17:10)
    Can you write on the invoice price low
    Jessie Zhao(2012-04-24 01:17:17)
    yeah
    Jessie Zhao(2012-04-24 01:17:18)
    we can
    Jessie Zhao(2012-04-24 01:18:58)
    yeah
    Jessie Zhao(2012-04-24 01:18:59)
    we can
    Jessie Zhao(2012-04-24 01:19:04)
    there?
    Ben(2012-04-24 01:24:37)
    calm down (google translate)
    Jessie Zhao(2012-04-24 01:25:20)
    hehe ]
    Jessie Zhao(2012-04-24 01:25:22)
    okay

Arkadaşlar birisiyle konuştum ama burda ne diyor anladım google translate ten bişeyler yazdık ama anlamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali4444

Ben(2012-04-21 02:33:26) 
    yeah
    we can
    yeah
    we can
    there?
    hehe ]
    okay

Arkadaşlar birisiyle konuştum ama burda ne diyor anladım google translate ten bişeyler yazdık ama anlamadı

Jessie iyidir. Yazarız demiş,sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: hpilgir

quote:

Ben(2012-04-21 02:33:26) 
    yeah
    we can
    yeah
    we can
    there?
    hehe ]
    okay

Jessie iyidir. Yazarız demiş,sıkıntı yok.

Sağol abi ya

• Arkadaşlar 10 dolardan yüksek bildiğiniz bir kupon varmı ...
  • Arkdaşlar şu moneybookersa üye olmayı beceremedim tam bir baş belası Kredi kartıylan alsam bir problem olurmu acaba.Gerçi havuz sistemi var diyorlar ama
  • quote:

quote:

six guns oynayan var mi ? Ben indirdim ilk açtım kartı ikinci kez açarken hata verdi açmadı. Siz oynayabildin mi ? Bir de geliştiri seçenekleri ayarlardan gpu kullanmaya zorla var o sizde işaretli mi ? Bir de tablet geldiğinde yüklü olan taskkiller neydi ya da ona benzer tek tuşla silen program önerir misiniz ?

six guns sikintisiz oynadim gpu zorla isaretli deil adenced task killer yukle ekrqna widget koy tek tusla kapat herseyi birde ayarlankendide belli surede kapatsin tmmdir

hocam kasma filan oldu mu ben de ya kast ya da acamadi, hangi surumu kullaniyorsunuz androidin ?
  • quote:

quote:

quote:

hocam kasma filan oldu mu ben de ya kast ya da acamadi, hangi surumu kullaniyorsunuz androidin ?

ics elvish kullanıyorum çok hafifi birkaç kere kastı

• quote:

Arkdaşlar şu moneybookersa üye olmayı beceremedim tam bir baş belası Kredi kartıylan alsam bir problem olurmu acaba.Gerçi havuz sistemi var diyorlar ama

Arkadaşlar hiçmi kredi kartıyla bu siteden alışveriş yapan olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali4444 -- 24 Nisan 2012; 21:33:53 >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.