Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TIM13

Ainol novo7 aurora aldim birkacun once.
    Bazi romlari yukledim ve birkacinda ekranim calismadi.Ekram calismayan romlar asagida.
    aurora_4.03_feiyu_mod(0405)
    novo7_aurora_firmware_4.0.3
    n7es-rom-v0.9a

Sonrasinda ayni sorunla karsilasan birinin forumdan tavsiyesi ile asagidaki romu yukledim.
    Novo7-Aurora_0322-v02

Ancak bu rom oldukca yavas ve ekran tepki suresi cok uzundu.
    Yine forumlarda Feiyu mod 0405 ile ilgili , ekran calismamasi sorunu icin bir patch buldum ve yukledim. (feiyu_mod_0405_ft5x_patch)

Bu patch ile romlarin hepsinde ekranim calismakta ancak ekranin orta hizzasindan sonra asagiya dogru gidince yukari , yukari gidince ise asagi dogru algiliyor.
    Tekrar duzgun calisan roma (Novo7-Aurora_0322-v02) donus yaptim , ancak patchden sonra bu romdada ayni sekilde calisiyor.

Patch yuklendikten sonra olusan bu sikintiyi giderme konusunda yardimci olursaniz sevirnim, zira padi sadece mouse ile kullanabilmekteyim.

bildiğim kadarı ile live suit le yüklemelerde rom a format da atıldığı için sonradan yüklediğiniz v0.2 de ekran sorunu olmaması gerekir. ama live suit yüklemesinde sorulan formatla ilgili sorlar var onlara yes demediyseniz belki o yüzden ekran sorunu oluşmuştur. bence live suit le farklı romları kurmayı deneyin. ecr v1.0a olabilir..
    birde bu patchin içinde boot.img ve bootloader.img dosyaları var. onları live suitle cihaza yüklediniz değilmi?

• Arkadaşlar Ainol Nova Elf İle Mars arasında kaldım sizce hangisi daha iyi...
  • quote:

Ainol novo7 aurora aldim birkacun once.
    Bazi romlari yukledim ve birkacinda ekranim calismadi.Ekram calismayan romlar asagida.
    aurora_4.03_feiyu_mod(0405)
    novo7_aurora_firmware_4.0.3
    n7es-rom-v0.9a

Sonrasinda ayni sorunla karsilasan birinin forumdan tavsiyesi ile asagidaki romu yukledim.
    Novo7-Aurora_0322-v02

Ancak bu rom oldukca yavas ve ekran tepki suresi cok uzundu.
    Yine forumlarda Feiyu mod 0405 ile ilgili , ekran calismamasi sorunu icin bir patch buldum ve yukledim. (feiyu_mod_0405_ft5x_patch)

Bu patch ile romlarin hepsinde ekranim calismakta ancak ekranin orta hizzasindan sonra asagiya dogru gidince yukari , yukari gidince ise asagi dogru algiliyor.
    Tekrar duzgun calisan roma (Novo7-Aurora_0322-v02) donus yaptim , ancak patchden sonra bu romdada ayni sekilde calisiyor.

Patch yuklendikten sonra olusan bu sikintiyi giderme konusunda yardimci olursaniz sevirnim, zira padi sadece mouse ile kullanabilmekteyim.

sorununuzu aurora bölümüne yazarsanız daha hızlı çözüm bulabilirsiniz
    feiyu 0418 cwm rom'unu yükleyerek sizinle benzer sorunu yaşayan biri için feiyu 2 adet patch yayınladı
    onları yükleyip deneyin bence

• cevap icin tesekkurler.konuyu aurora boulumunede yazacagim.Patchlerden bir tanesini bulup denedim (feiyu_mod_0405_ft5x_patch).
    bahsi gecen patchler ile ilgili bilgi bulamadim.Isim veya download linki verebilirmisiniz.
    Tesekkurler simdiden...
  • quote:

cevap icin tesekkurler.konuyu aurora boulumunede yazacagim.Patchlerden bir tanesini bulup denedim (feiyu_mod_0405_ft5x_patch).
    bahsi gecen patchler ile ilgili bilgi bulamadim.Isim veya download linki verebilirmisiniz.
    Tesekkurler simdiden...

Burdan ulaşabilirsiniz.

http://www.slatedroid.com/topic/29422-all-firmware-novo-aurora-mod-by-feiyu/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali4444

Arkadaşlar Ainol Nova Elf İle Mars arasında kaldım sizce hangisi daha iyi...

bu model ne zaman çıkmış. ainol hızını alamadı.
    özellikleri aynı gibi sanki

• Benim elvish rom var chromede youtubeden falan videoları açmıyor. Flashı silip tekrar yükeldimdeğişen birşey olmadı.
  • Arkadaslar elimde 3g win var model zte mobile mf190 caliştiramadım.
    Çalıştıran arkadaşlar varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.ainol-novo.com/ainol-novo7-elf-ii-7-inch-dual-core-1-5ghz-android-tablet.html

Ainol Novo 7 Elf II Features:

CPU: Amlogic8726-M6 Cortex-A9 Dual Core(1.5Ghz)
    GPU: Mail 400×2
    RAM DDR3 1G
    Storage 8GB/16GB
    Screen: 7 inch Capacitive Touchscreen, 1024*600 High-resolution LCD Screen
    Resolution: 1024*600 Pixels
    Visible Angle: 150°
    Display: LCD
    G-sensor: Yes
    Android Market: Yes

bu modelden ön sipariş verdim, 135 dolara geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _VolKy_

Arkadaslar elimde 3g win var model zte mobile mf190 caliştiramadım.
    Çalıştıran arkadaşlar varmı ?

aşağıdaki konuda bu konuyla ilgili bir kaç bilgi paylaştım(orjinal link te mevcut) ama denemedim
    http://forum.donanimhaber.com/m_59992910/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertlog

Benim elvish rom var chromede youtubeden falan videoları açmıyor. Flashı silip tekrar yükeldimdeğişen birşey olmadı.

elvish içinde flash kurulu geliyor.
    kaldırma ve güncelleme filan yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzerchE

http://www.ainol-novo.com/ainol-novo7-elf-ii-7-inch-dual-core-1-5ghz-android-tablet.html

Ainol Novo 7 Elf II Features:

CPU: Amlogic8726-M6 Cortex-A9 Dual Core(1.5Ghz)
    GPU: Mail 400×2
    RAM DDR3 1G
    Storage 8GB/16GB
    Screen: 7 inch Capacitive Touchscreen, 1024*600 High-resolution LCD Screen
    Resolution: 1024*600 Pixels
    Visible Angle: 150°
    Display: LCD
    G-sensor: Yes
    Android Market: Yes

bu modelden ön sipariş verdim, 135 dolara geldi :)

Kardeş nerden buldun 135 dolara ya ben 2 saatir arıyorum bulamadım. :D

• Arakdaşalr Allah'a şükürer olsun tablet elime geçti... şimdi de rom atıcağım inşallah Gerçekten beklediğimin üstünde geldi...

Ancak iki sey soracağım...

1. si tabletin usb hdmi çıkışlarının olduğu yer sizde de ısınıyor mu???

2. si de anti reflektör filtre bulabilir miyim??? Karanlık sahnelerde sakallarımı seçebiliyorum en düşük parlaklıkta...
  • Arkadaşlar acil bir soru... Elvish rom mu resmi en son güncel rom mu???
  • elvish daha hızlı bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcan

elvish daha hızlı bende

Aynen elvish kesinlikle bende tavsiye ederim. Şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım. Bir tek şarjı eski sürümlere göre daha fazla gidiyor o kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

quote:

Orijinalden alıntı: akcan

elvish daha hızlı bende

Aynen elvish kesinlikle bende tavsiye ederim. Şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım. Bir tek şarjı eski sürümlere göre daha fazla gidiyor o kadar..

elvish ecr den daha stabil ve şarjı ecr ye göre daha uzun kullanabiliyoruzz
  • Arkadaslar su anda bu yazilari tabletten yaziyorum' aNCak su romu bir turlu kuramadim'. Bu da tam bir iskence haline getiriyor. Cince bir seyler fikan cikiyor arada sonra ve en onemisi markete giremitorum ve flash yok. Donanimhaber vldeolarini izleyemiyorum. Arkadslar vin 7 kullaniyorum guncelleme icin programi indirdim sonra ustunde ev tusu olan tusa basili tutup usb yi bagliyorum on offf dugmesine basyorum bos br iletisim kutusu geliyor. Uyari seklinde ve taman diyorum kapaniyor. Arkadaslar yardim edin lutfen su and tsblttten zevk alamiyorum. Google chrome beta kurdum nete giremiyor. Lutfen yardimci olun arkadaslar[simage][/simage]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elf 2, ilk çıkan elf ile neredeyse aynı fiyatta hatta daha düşük bu nasıl oluyor? Bende elf almak istiyodum ama artık elf 2 almak istiyorum.(Tabi bulabilirsem bu konularda bilgim çok az)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Arkadaslar su anda bu yazilari tabletten yaziyorum' aNCak su romu bir turlu kuramadim'. Bu da tam bir iskence haline getiriyor. Cince bir seyler fikan cikiyor arada sonra ve en onemisi markete giremitorum ve flash yok. Donanimhaber vldeolarini izleyemiyorum. Arkadslar vin 7 kullaniyorum guncelleme icin programi indirdim sonra ustunde ev tusu olan tusa basili tutup usb yi bagliyorum on offf dugmesine basyorum bos br iletisim kutusu geliyor. Uyari seklinde ve taman diyorum kapaniyor. Arkadaslar yardim edin lutfen su and tsblttten zevk alamiyorum. Google chrome beta kurdum nete giremiyor. Lutfen yardimci olun arkadaslar[simage][/simage]

arkadaşalr bir türlü rom kuramadım lütfen yaredım edin.... HATA resmi eklendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihburak95 -- 21 Nisan 2012; 18:03:48 >

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.