Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TSG ellerine sağlık. Çok güzel hazırlanmış. Ben de dün gümrükten cihazı aldım. Süper. Süt beyazı renginde adamlar bir de jelatini düzgün taksalarmış on numara olacak. Dosyayı dün indiremedim. Bugün indirip kuracağım.

Cihaz çok şık....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalcelik

TSG ellerine sağlık. Çok güzel hazırlanmış. Ben de dün gümrükten cihazı aldım. Süper. Süt beyazı renginde adamlar bir de jelatini düzgün taksalarmış on numara olacak. Dosyayı dün indiremedim. Bugün indirip kuracağım.

Cihaz çok şık....

hayırlı günlerde kullan, pişman olmayacaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsG

quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Bilgisi olan varmi? Harici hard disk 2.5" calisirken flash disk 2gb, 4gb ve 8gb calismiyo.. Elvish rom.

Flash disk'in formatını seçiyor olabilir: FAT16, FAT32, NTFS, exFAT. Bunlardan biri çalışır heralde. Windows'tan formatlarken değiştirebilirsin...

Harici harddisk ve flash ayni gozukuyo ntsfc yani.. Anlayamadim gitti durumu.. Ayrica marketten strateji oyunu tavsiye edebilir misinz? Big business indirdim ama simcity gibi oyunlar ariyorum.. Blackmarkt apk link verebilir misiniz birde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TsG

quote:

Bilgisi olan varmi? Harici hard disk 2.5" calisirken flash disk 2gb, 4gb ve 8gb calismiyo.. Elvish rom.

Flash disk'in formatını seçiyor olabilir: FAT16, FAT32, NTFS, exFAT. Bunlardan biri çalışır heralde. Windows'tan formatlarken değiştirebilirsin...

Harici harddisk ve flash ayni gozukuyo ntsfc yani.. Anlayamadim gitti durumu.. Ayrica marketten strateji oyunu tavsiye edebilir misinz? Big business indirdim ama simcity gibi oyunlar ariyorum.. Blackmarkt apk link verebilir misiniz birde..

ben koyacaktım ama daha tabletı acmadım aksama eklerım ınsallah

• Arkadaşlar Elf'e uyacak sağlam oyunlar nerden indire bilirim market dışında önere bileceğiniz siteler varmı ?
  • Ya arkadaşlar yokmu bunun bir yolu oyunları harici tabletin kendi hafızası olan 8GB taşıyorum ok güzel ama doldu (: Kendi taktığım MicroSD karta taşımayı bulamadım bilen bir gönüllü anlata bilirmi nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _VolKy_

Arkadaşlar Elf'e uyacak sağlam oyunlar nerden indire bilirim market dışında önere bileceğiniz siteler varmı ?

Şu marketi yükleyip deneyin. Aklıma şuan site gelmedi. Ama muhtemelen işini göreceğini düşünüyorum.

https://hotfile.com/dl/153515783/71f07e0/blackmart_alpha_0.49.93.apk.html
  • quote:

Ya arkadaşlar yokmu bunun bir yolu oyunları harici tabletin kendi hafızası olan 8GB taşıyorum ok güzel ama doldu (: Kendi taktığım MicroSD karta taşımayı bulamadım bilen bir gönüllü anlata bilirmi nasıl oluyor?

Şu programı deneyebilirsiniz. Programı kurmadan önce Apk dosyalarını düzenliyor. Daha sonra çoğu uygulamayı direk hafıza kartına kuruyor. Özellikle oyunlarda işe yarıyor.

https://hotfile.com/dl/153516973/de4c53c/Auto_Patch_APK.exe.html

• quote:

Orijinalden alıntı: 170turgut

quote:

Ya arkadaşlar yokmu bunun bir yolu oyunları harici tabletin kendi hafızası olan 8GB taşıyorum ok güzel ama doldu (: Kendi taktığım MicroSD karta taşımayı bulamadım bilen bir gönüllü anlata bilirmi nasıl oluyor?

Şu programı deneyebilirsiniz. Programı kurmadan önce Apk dosyalarını düzenliyor. Daha sonra çoğu uygulamayı direk hafıza kartına kuruyor. Özellikle oyunlarda işe yarıyor.

Dediğin gibi programı indirdim sonra oyunun apk dosyasını gösterdim Bilgisayarın C: içindeki programın dosyasına düzenlenmiş apk dosyasını attı onu kurdum fakat yine Dahili hafıza olan 8GB a kuruyor oyunu Harici taktığım MicroSD karta değil veya benim yaptığım yöntem yanlış ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VolKy_ -- 20 Nisan 2012; 18:13:39 >

• quote:

quote:

quote:

Dediğin gibi programı indirdim sonra oyunun apk dosyasını gösterdim C: içindeki programın dosyasına düzenlenmiş apk dosyasını attı onu kurdum fakat yine Dahili hafıza olan 8GB a kuruyor oyunu Harici taktığım MicroSD karta değil veya benim yaptığım yöntem yanlış ?

Yaptığınız işlemde bi hata yok anladığım kadarı ile hangi oyunda denediniz. Ben bir çok oyunda denedim. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Oyunu söylerseniz bende denemek isterim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dediğin gibi programı indirdim sonra oyunun apk dosyasını gösterdim C: içindeki programın dosyasına düzenlenmiş apk dosyasını attı onu kurdum fakat yine Dahili hafıza olan 8GB a kuruyor oyunu Harici taktığım MicroSD karta değil veya benim yaptığım yöntem yanlış ?

Yaptığınız işlemde bi hata yok anladığım kadarı ile hangi oyunda denediniz. Ben bir çok oyunda denedim. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Oyunu söylerseniz bende denemek isterim.

BIA2 Oyununda denedim Gameloft'un oyunu kurduğumda 250 300MB arası güncelleme yapıyor ama o güncellemeler direk 8GB olan hafızaya yükleniyor :S

Programla Patch yaptığımda bu dosya ismine çeviriyor BIA2 Free+ HD.apk (Patched by Duero) bunu Harici MicroSD karta atıp kuruyorum tablete..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VolKy_ -- 20 Nisan 2012; 18:41:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

BIA2 Oyununda denedim Gameloft'un oyunu kurduğumda 250 300MB arası güncelleme yapıyor ama o güncellemeler direk 8GB olan hafızaya yükleniyor :S

Programla Patch yaptığımda bu dosya ismine çeviriyor BIA2 Free+ HD.apk (Patched by Duero) bunu Harici MicroSD karta atıp kuruyorum tablete..

Hocam sorun yok. Dosyayı hafıza kartına download ediyor. Hafıza kartında Gl diye bir klasör oluşturuyor. Onun altında da bia2 diye bir klasör açıyor ve oraya download ediyor.

• Arkadaşlar bugnü dağıtıma geçmiş ama işyerine gelecek ve ben evdeyim... Muhtemelen yetişmemiştir... c.tesi de kapalıymış artık salı alacaım tableti...

Bir de hayrına şu yüksek kaliteli oyunları bir linke toplayıp upload yaapr mısınz???
  • Nes emulatörünü kesinlikle yükleyin arkadaşlar. Nes uzantılı ateri oyunlarının hepsini tam ekranda rahat bir şekilde oynanmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Nes emulatörünü kesinlikle yükleyin arkadaşlar. Nes uzantılı ateri oyunlarının hepsini tam ekranda rahat bir şekilde oynanmaktadır.

emülatör ve oyunlarını nerreden bulabiliriz pm alabilirmiyim?
  • elvish te çalısan skype apk şimdi deneyeceğim ama çalışan buydu galiba

http://www.mediafire.com/?5sbz3w6bdici1ae
  • benimkide bugün geldi elvish rom yükledim şu ana kadar sorun yok ama ayarlardan baktığımda kullanılabilir 750 mb. kullanılan 250 mb. yazıyor 1 gb mi tablet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertlog

benimkide bugün geldi elvish rom yükledim şu ana kadar sorun yok ama ayarlardan baktığımda kullanılabilir 750 mb. kullanılan 250 mb. yazıyor 1 gb mi tablet.

c ve d gibi ikidisk var birine room kuruiuyor diğeri sana kalıyor
  • Ainol novo7 aurora aldim birkacun once.
    Bazi romlari yukledim ve birkacinda ekranim calismadi.Ekram calismayan romlar asagida.
    aurora_4.03_feiyu_mod(0405)
    novo7_aurora_firmware_4.0.3
    n7es-rom-v0.9a

Sonrasinda ayni sorunla karsilasan birinin forumdan tavsiyesi ile asagidaki romu yukledim.
    Novo7-Aurora_0322-v02

Ancak bu rom oldukca yavas ve ekran tepki suresi cok uzundu.
    Yine forumlarda Feiyu mod 0405 ile ilgili , ekran calismamasi sorunu icin bir patch buldum ve yukledim. (feiyu_mod_0405_ft5x_patch)

Bu patch ile romlarin hepsinde ekranim calismakta ancak ekranin orta hizzasindan sonra asagiya dogru gidince yukari , yukari gidince ise asagi dogru algiliyor.
    Tekrar duzgun calisan roma (Novo7-Aurora_0322-v02) donus yaptim , ancak patchden sonra bu romdada ayni sekilde calisiyor.

Patch yuklendikten sonra olusan bu sikintiyi giderme konusunda yardimci olursaniz sevirnim, zira padi sadece mouse ile kullanabilmekteyim.

• novo tools tan kuruyorsanız livesuitle kurup tamamen formatlanmış olarak bir deneyim. rom üstüne rom yüklüyorsanız karışabiliyor. zira bende elvish i 0.9 üzerine yüklemiştim elvish modda aşağıda bulunan dokunmatik ses butonları bende çıkmıyordu. feiyu rom u da kullandım. ancak patch yükledikten sonra ekran düzeliyordu.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.