Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Şimdiye kadar denediğim oyunları sıralıyorum.

sorunsuz çalışanlar, Dungeon Hunter 3, Temple Run, Cs Portable, John Nes Emulator, Angry Birds Rio, Fruit Ninja, Angry Birds Space

Çalışmayan Oyunlar, Dungeon Hunter 2, Gta 3, Aspahlt 6 çalışıyor ama renkler birbirine girmiş durumda..

denemelerim devam ediyor.. 4.0.3 Elvish 0.3 rom yüklü.

gta3 calısan apkk vardı bende?
    Dıgerlernn apk sı varsa paylasırmmmıısım

Temple Run, Cs Portable, John Nes Emulator bu uygulamaları play store'den ücretsiz indirdim diğelerini de paylaşamıyorum hocam crackli olduğu için sanırım yasak. Dungeon Hunter 3 de ücretsizwww.gameloft.com adresinen ulaşabilirsiniz..

-----

Bu arada ShadowGun HD oyunuda yükledim sorunsuz çalışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Boy -- 18 Nisan 2012; 19:59:39 >

• Hazir oyunlardan konusulurken bende tenten hd elvish te calismadi. calisan apk si olan varsa rica edeyim 1.5 gb ye yakin veri indirdim yazik olacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Şimdiye kadar denediğim oyunları sıralıyorum.

sorunsuz çalışanlar, Dungeon Hunter 3, Temple Run, Cs Portable, John Nes Emulator, Angry Birds Rio, Fruit Ninja, Angry Birds Space

Çalışmayan Oyunlar, Dungeon Hunter 2, Gta 3, Aspahlt 6 çalışıyor ama renkler birbirine girmiş durumda..

denemelerim devam ediyor.. 4.0.3 Elvish 0.3 rom yüklü.

gta3 calısan apkk vardı bende?
    Dıgerlernn apk sı varsa paylasırmmmıısım

Temple Run, Cs Portable, John Nes Emulator bu uygulamaları play store'den ücretsiz indirdim diğelerini de paylaşamıyorum hocam crackli olduğu için sanırım yasak. Dungeon Hunter 3 de ücretsizwww.gameloft.com adresinen ulaşabilirsiniz..

-----

Bu arada ShadowGun HD oyunuda yükledim sorunsuz çalışıyor..

pm alabılırmıyım

• ainol novo 7 elf II için pre-order verdim. takip.
  • Pm gönderdim. Bu arada Gangstar Rio Hd ve Pes 2012 oyunlarıda sorunsuz bir şekilde çalıştı.. Ancak Gangstar Rio Hd oyununda ilk oyuna girdiğiniz de çok nadir bir takılma oluyor. 1-2dk sonra geçiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Boy -- 18 Nisan 2012; 21:04:35 >
  • aurora ya 4,0,4 cıkmıs bbızede cıktımı acaba,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ervenko

arkadaslar 1 adet merimobilesdan 1 adet pandawill den ayın 1inde elf siparisi gectim daha hala gondermediler, ne yapmam gerek lutfen yardımcı olun

20 gün geçtikten sonra, çözüm araman da tuhaf. sipariş verdikten birkaç gün sonra kargo takip numaram gelmezse siparişi anında iptal ederim.
    Mail at, cevap al ona göre hareket et. Bu kadarını yapmışssındır umarım.
    Durumun vahim dostum. Siparişi hemen iptal etmeni tavsiye ederim.
  • bana tableti elimden düşürtmeyecek kaliteli oyun önerebilir misiniz? örneğin World of goo...
  • Ben shadowngun I zevkle oynadim ama sever misiniz bilmem. Yazdiginiz oyunun turune bakamiyorum cepte oldugum.icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

Ben shadowngun I zevkle oynadim ama sever misiniz bilmem. Yazdiginiz oyunun turune bakamiyorum cepte oldugum.icin

Hayir hocsm pek sevmiyorum o tarz oyunları. Dediğim oyunu kesin dene bağımlısı olursun...

• Arkadaşalr REsim burada... Elf im gelmedi ama türkiyeye geldiğinden bugün yarın bekliyorum... Buradaki linklerden hangisi Elfe göre??? Elf sonuçta terga değil... Power VR de değil hangisine daha iyi optimize edilmiş???

Lütfen deneyebilirmisiniz??? Ya da bilginiz varsa paylaşır mısınız???

Not: Mesela NFS shift apk yazdım google dan bir şey çıktı ondan sonra bunu nasıl tablete kuracağım???

Not: Galaxy tab 10,1 de adam terga ile oynuyor ben de oynamassam olmazzzzzzzzz :)f]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihburak95 -- 19 Nisan 2012; 17:01:09 >

• Bilgisi olan varmi? Harici hard disk 2.5" calisirken flash disk 2gb, 4gb ve 8gb calismiyo.. Elvish rom.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Bilgisi olan varmi? Harici hard disk 2.5" calisirken flash disk 2gb, 4gb ve 8gb calismiyo.. Elvish rom.

Bir ihtimal usb belleklerin formatlamasi hdd den farkli olabilir o yuzden tanimiyordur.
  • quote:

Bilgisi olan varmi? Harici hard disk 2.5" calisirken flash disk 2gb, 4gb ve 8gb calismiyo.. Elvish rom.

Flash disk'in formatını seçiyor olabilir: FAT16, FAT32, NTFS, exFAT. Bunlardan biri çalışır heralde. Windows'tan formatlarken değiştirebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsG -- 19 Nisan 2012; 17:56:05 >
  • arkadaşlar yaklaşık 3-4 aydır forumdaki cin malı tablet konuları hergün düzenli takip ediyorum, aslında kararımı vermiştim ve bir adet ainol novo 7 elf alacaktım,ki alan cogu arkadas da memnun olduklarını söylüyorlardı,fakat maddi durum beklediğim gibi gelişmedi ve elf alacak kadar durumum kalmadı malum öğrencilik:D ainol un yeni çıkardığı ürünlerden novo 7 tornado adlı ürünü almayı düşünüyorum maddi olarak beni yıpratmayacağa benziyor, a9 amlogic işlemci var(a10 a göre biraz daha kötüymüş galiba) ve gpu olarak da mali 400 var ,üründe 1gb ram 8 gb hdd var,ekran cozunurlugu 800x480 düsük oldugunu biliyorum ama dedim ya maddiyat:( bide bu seride hdmı cıkısı yokmus sımdılık cok lazım degıl zaten bana, amacım bu tabletı alıp en azından meragımın gıtmesını saglamak,belkı ilerde daha üst modelleri alırım
    tablet yaklasık 160-170tl civarına gelıyo, heralde performans olarak cok kotu degıldır degıl mı?cevaplarınız için simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: TsG

quote:

Flash disk'in formatını seçiyor olabilir: FAT16, FAT32, NTFS, exFAT. Bunlardan biri çalışır heralde. Windows'tan formatlarken değiştirebilirsin...

yeni versiyon varmı acaba 4.0.4 rom gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

quote:

Ben shadowngun I zevkle oynadim ama sever misiniz bilmem. Yazdiginiz oyunun turune bakamiyorum cepte oldugum.icin

Hayir hocsm pek sevmiyorum o tarz oyunları. Dediğim oyunu kesin dene bağımlısı olursun...

indiriyorum şimdi deniycem tavsiyeni. draw something var boş vakit için güzel geldi bana online oynanıyor. bişeyler çizip rakibine soruyorsun o da sana aynı şekilde. online olunca çok sarıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

quote:

indiriyorum şimdi deniycem tavsiyeni. draw something var boş vakit için güzel geldi bana online oynanıyor. bişeyler çizip rakibine soruyorsun o da sana aynı şekilde. online olunca çok sarıyor

tamam hocam bakarım ona. Tower defence oyunu seviyorsan fieldrunners ı dene. Bu arada real racing 2 yi indirdim ama Titanyum backup açılmadı. Kök hücre sorunu falan yazdı. Root yapmak sorunu çözüyormus ama bende v1.1 yüklü. Sorun ne anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhank52

arkadaşlar yaklaşık 3-4 aydır forumdaki cin malı tablet konuları hergün düzenli takip ediyorum, aslında kararımı vermiştim ve bir adet ainol novo 7 elf alacaktım,ki alan cogu arkadas da memnun olduklarını söylüyorlardı,fakat maddi durum beklediğim gibi gelişmedi ve elf alacak kadar durumum kalmadı malum öğrencilik:D ainol un yeni çıkardığı ürünlerden novo 7 tornado adlı ürünü almayı düşünüyorum maddi olarak beni yıpratmayacağa benziyor, a9 amlogic işlemci var(a10 a göre biraz daha kötüymüş galiba) ve gpu olarak da mali 400 var ,üründe 1gb ram 8 gb hdd var,ekran cozunurlugu 800x480 düsük oldugunu biliyorum ama dedim ya maddiyat:( bide bu seride hdmı cıkısı yokmus sımdılık cok lazım degıl zaten bana, amacım bu tabletı alıp en azından meragımın gıtmesını saglamak,belkı ilerde daha üst modelleri alırım
    tablet yaklasık 160-170tl civarına gelıyo, heralde performans olarak cok kotu degıldır degıl mı?cevaplarınız için simdiden tesekkurler

o bütçeye göre bence normal. ama haziran temmuz gibi tablet fiyatları biraz düşecektir diye düşünüyorum. gerçi beklemenin anlamı yok. siz beğendiğinizi alın. yazdığınız özellikteki tablet bence işinizi görecektir.

• İnternette gezinirken ayrı sekmede müzik dinlemenin bir yolu var mıdır. Genellikle online müzik dinlerim. Böyle olunca ,mecburen tablete müzik yüklemem gerekecek...
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.