Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Orijinalden alıntı: chemxxx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maystor

Elf için dual boot çıkmış (elvish 0.3 ıcs ve stock gingerbread 2.3.4)
    http://www.flashmyandroid.com/forum/showthread.php?445-ROM-Novo-7-Elf-dual-boot-ICS-4-0-3-Gingerbread-2-3-4

deneyen varmı en istediğim şeyi yapmış adamlar

Bence de güzel bi şey. Çünkü mesela skype 2.3 te çok sağlıklı çalışıyordu. Görüntülü görüşme mükemmeldi. Ama 4.0 ların hiçbirinde çalıştırmayı başaramadım. böyle bir çözüm benim için çok iyi olur. Tabi önce Aurora'ya uyarlanması gerekiyor kullanabilmem için.

ben elvıshteydı sanırsam sıkıntısız gorustum elf ile.pc arasında

Evet sen görüştüğünü söylüyorsun ama bence sen onu 2.3 te yaptın. Çünkü ne ECR lerde ne de elvish te mümkün olmuyor görüşmek. Ben karşı tarafı görüyorum ama karşı taraf beni göremiyor. Mavi dikine şeritler çıkıyor onun ekranında.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.flashmyandroid.com/forum/showthread.php?445-ROM-Novo-7-Elf-dual-boot-ICS-4-0-3-Gingerbread-2-3-4

deneyen varmı en istediğim şeyi yapmış adamlar

Bence de güzel bi şey. Çünkü mesela skype 2.3 te çok sağlıklı çalışıyordu. Görüntülü görüşme mükemmeldi. Ama 4.0 ların hiçbirinde çalıştırmayı başaramadım. böyle bir çözüm benim için çok iyi olur. Tabi önce Aurora'ya uyarlanması gerekiyor kullanabilmem için.

ben elvıshteydı sanırsam sıkıntısız gorustum elf ile.pc arasında

Evet sen görüştüğünü söylüyorsun ama bence sen onu 2.3 te yaptın. Çünkü ne ECR lerde ne de elvish te mümkün olmuyor görüşmek. Ben karşı tarafı görüyorum ama karşı taraf beni göremiyor. Mavi dikine şeritler çıkıyor onun ekranında.

yok ics ydi emnm gingerbread toplam 1 saat kullandım ics ydi eminim ailemle görüştüm birbirimizi gördk kendmde laptopa bağlandım olmuştu ama linki vodafone smart tab konujdan almıştım bidaha bulamadım o aok yı

• quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

quote:

Orijinalden alıntı: TsG

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

tornado
    spemall da 99 dolar

neden bu kadar ucuz ya
    insanin icine kurt dusuyor resmen.

Tornado MIPS tabanlı bir işlemciye sahip, Paladin modelinin yerine geliyor. Bizim Elf'lerde ise ARM-Cortex A8 tabanlı işlemci var. Uygulamaların çoğu ARM tabanlı cihazlar için geliştiriliyor. Bu nedenle Tornado ve Paladin uygun.
    .
    Çin hükümeti, yerli üreticiyi teşvik edebilmek için yurtdışından parça ithalatını yasaklamış. Hitachi'nin panellerini kullanan Elf ve Aurora da bu nedenle üretim sıkıntısı yaşanmış. Yeni cihazlarda hangi panelin olacağını bilmiyoruz. Ama Ainol'un alışkanlığı birkaç ay içinde tablet portföyünü yenilemek.
    .
    Yeni tabletlerde ARM-Cortex A9 tabanlı bir işlemci olacakmış, diğer özelliklerin değişeceğini zannetmiyorum. A9'un A8'in üzerine çok ciddi birşey koymayacağını düşünüyorum. O yüzden sıkıntı yok.
    .
    Yazılım desteğine gelince, Elf ve Aurora için yazılım yayınlanırken Advanced ve Paladin için de yayınlanıyordu. Yani güncellemeleri almaya devam edeceğiz, sadece üretimi olmayacak.
    .
    Arızalar konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünen arkadaşlara da ownta.com sitesini önerebilirim. Adamlar Elf'in ekranını, dokunmatik panelini ve pilini de satıyorlar.
    .
    Bilginize,

diğer tablet konularından ali diye bi arkadas ve birlikte aldığı 3 kişi elf gelmiş ancak ekranlar ıbozuk çizgiii owntadan uzak durun aliexpress heterojen ama oldukça iyi ve güvenilir.

yukarıda aliexpress güvenilir diyen "drfettah" arkadaşa ondavi40 yerine boncuk göndermişler :)) hocam takılıyorum kızmasın inşallah. Umarım paranı eksiksiz bir şekilde alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

quote:

quote:

quote:

tornado
    spemall da 99 dolar

neden bu kadar ucuz ya

Tornado MIPS tabanlı bir işlemciye sahip, Paladin modelinin yerine geliyor. Bizim Elf'lerde ise ARM-Cortex A8 tabanlı işlemci var. Uygulamaların çoğu ARM tabanlı cihazlar için geliştiriliyor. Bu nedenle Tornado ve Paladin uygun.
    .
    Çin hükümeti, yerli üreticiyi teşvik edebilmek için yurtdışından parça ithalatını yasaklamış. Hitachi'nin panellerini kullanan Elf ve Aurora da bu nedenle üretim sıkıntısı yaşanmış. Yeni cihazlarda hangi panelin olacağını bilmiyoruz. Ama Ainol'un alışkanlığı birkaç ay içinde tablet portföyünü yenilemek.
    .
    Yeni tabletlerde ARM-Cortex A9 tabanlı bir işlemci olacakmış, diğer özelliklerin değişeceğini zannetmiyorum. A9'un A8'in üzerine çok ciddi birşey koymayacağını düşünüyorum. O yüzden sıkıntı yok.
    .
    Yazılım desteğine gelince, Elf ve Aurora için yazılım yayınlanırken Advanced ve Paladin için de yayınlanıyordu. Yani güncellemeleri almaya devam edeceğiz, sadece üretimi olmayacak.
    .
    Arızalar konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünen arkadaşlara da ownta.com sitesini önerebilirim. Adamlar Elf'in ekranını, dokunmatik panelini ve pilini de satıyorlar.
    .
    Bilginize,

diğer tablet konularından ali diye bi arkadas ve birlikte aldığı 3 kişi elf gelmiş ancak ekranlar ıbozuk çizgiii owntadan uzak durun aliexpress heterojen ama oldukça iyi ve güvenilir.

yukarıda aliexpress güvenilir diyen "drfettah" arkadaşa ondavi40 yerine boncuk göndermişler :)) hocam takılıyorum kızmasın inşallah. Umarım paranı eksiksiz bir şekilde alırsın

baba ne desen haklisin kizamayacagim sana meslektassin parayi kurtarirsak iyi

• quote:

quote:

quote:

quote:

tornado
    spemall da 99 dolar

neden bu kadar ucuz ya

.
    .
    .
    .
    .
    Bilginize,

kurtarırsın umarım...paypal ile bize ulaşın kısmından direkt iletişimde kurabilirsin. Türkçe bilen elemanları var ve 1 gün içinde cevap veriyorlar. Durumu anlat iyice...

• Dispute_ sikayet acma sureniz gecti mi sikayet acarsaniz kesin cozumdur
  • Arkadaşlar yardım lütfen. Bu tableti alacam ama nasıl bilmiyorum. Paypalım ve kredi kartım yok.(bi arkadaşta visa kart var, bi keresinde dealextreme den 3d secure ile ödeme yaptık) 3d secure olan güvenilir bir site varmı? Pandawill fos çıktı heralde. Stoğunda olan Nereyi önerirsiniz. Gümrüğe takılmaması için ne yapmalıyım. Bir de elfin kronik sorunu varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

elvish ve ecr den farkı ne ? anlayamadım dual her ikisi anlamına geliyor yani açılışta bu mu bu mu diye soracak doğru mu tahmin ediyorum ?

Normal açınca ics açılıyormuş, recovery açar gibi açınca gb açılıyormuş, birde uyarı var son parti elfin gb ile ses ve parlaklık sorıunı var diye.
    şu anda deneyecem bakalım olacak mı.

Denedim çalışıyor her iki versiyon da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maystor -- 16 Nisan 2012; 21:09:13 >

• Arkadaslar, aliexpressten siparis verip ödemesini yaptigim elf'i satici ayarlayamamis üzerine 20 dolar daha odeyip auroraya cevirdim. Saticiya da sordum ama aklima takildi. Satici ekrani icin LG dedi. LG ekranlı auroralar üretilmeye başlandı mi? Bir de anladığım kadarıyla elf'e rom desteği sağlam. Aurora için de elf kadar rom desteği var mi? Ya da elf için tasarlanan romlari Aurora'ya uygun olur mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

elvish ve ecr den farkı ne ? anlayamadım dual her ikisi anlamına geliyor yani açılışta bu mu bu mu diye soracak doğru mu tahmin ediyorum ?

Normal açınca ics açılıyormuş, recovery açar gibi açınca gb açılıyormuş, birde uyarı var son parti elfin gb ile ses ve parlaklık sorıunı var diye.
    şu anda deneyecem bakalım olacak mı.

Denedim çalışıyor her iki versiyon da.

nasıl guzelmı memnunmusun,?

• Fazla deneyemedim, ama elvish aynı zaten, gb de market bir iki program kurduktan sonra market açılmamaya başladı. daha fazla uğraşmadım.
  • quote:

Fazla deneyemedim, ama elvish aynı zaten, gb de market bir iki program kurduktan sonra market açılmamaya başladı. daha fazla uğraşmadım.

hafıza ve ram kullanımı nasıl durumda
  • quote:

quote:

Fazla deneyemedim, ama elvish aynı zaten, gb de market bir iki program kurduktan sonra market açılmamaya başladı. daha fazla uğraşmadım.

hafıza ve ram kullanımı nasıl durumda

Hafıza derken dahili sd kartta sadece 4 gb boş yer kalıyor yüklemeden sonra, ram kullanımına dikkat etmedim ama hız olarak bir fark göremedim
  • arkadaşlar bir şey soracağım

elfe usb çoğaltıcı ile mouse ve klavye birlikte takılabiliyor mu? Otg ==> Usb çoklayıcı ==> Mouse + Klavye şeklinde ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestiggge -- 17 Nisan 2012; 2:56:06 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tornado
    spemall da 99 dolar

neden bu kadar ucuz ya

.
    .
    .
    .
    .
    Bilginize,

arkadaş aliexpress eskrow yerine paypal'la almış bir nevi aliexpress devreden çıkmış.
    aliexpress'de de bir sürü dolandırıcı var ama satıcıyı iyi seçerseniz(A+ logolu ve yüksek feedback'li) sorun olmuyor hatta A+ satıcıda diğerlerinden farklı olarak aldığımız günden 15 gün sonraya kadar üründe sorun çıkarsa kargo ücreti ödemeden geri gönderme imkanınız var.

• Arkadaşlar önemli bir soru soracağım...

Bu mesela gamelofttaki oyunları nasıl yükleyeceğiz??? Telefon no soruyor. Bir de yeni ürün kaydını google playe nasıl yapacağız???
    Get the game diyince

http://www.gameloft.com/android-tablet-games/brothers-in-arms-2-global-front-free/?adid=101966#

Tel no vs. soruyor. Bir de Elf listede yok Buradan galaxy s 2 fingerprintli rom yükleyüice galiba galaxy s2 seçeceğiz...

Bu arada Kargo sonunda çinden çıkmış öyle diyo kargo takip :)

BİR de unutmadan BU OYUNLARINI AŞIRI İNDİRİMLİ TEMİN EDEBİLECEĞİMİZ BİR SİTE BİLİYOR MUSUNUZ HANİ ŞU FREE TARZINDA OLANLARDAN DİYORUM BİR DE BÖYLE SİTE TAVSİYESİ VERİR MİSİNİZ???

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Arkadaşlar önemli bir soru soracağım...

Bu mesela gamelofttaki oyunları nasıl yükleyeceğiz??? Telefon no soruyor. Bir de yeni ürün kaydını google playe nasıl yapacağız???
    Get the game diyince

http://www.gameloft.com/android-tablet-games/brothers-in-arms-2-global-front-free/?adid=101966#

Tel no vs. soruyor. Bir de Elf listede yok Buradan galaxy s 2 fingerprintli rom yükleyüice galiba galaxy s2 seçeceğiz...

Bu arada Kargo sonunda çinden çıkmış öyle diyo kargo takip :)

BİR de unutmadan BU OYUNLARINI AŞIRI İNDİRİMLİ TEMİN EDEBİLECEĞİMİZ BİR SİTE BİLİYOR MUSUNUZ HANİ ŞU FREE TARZINDA OLANLARDAN DİYORUM BİR DE BÖYLE SİTE TAVSİYESİ VERİR MİSİNİZ???

blackmart apk indir hepsi free

• Bilmiyorum daha once basina gelen varmi ama tablete 8 tane program-oyun indirdm suan sadece 3 tanesi calisiyo.. Digerlerine tablet ayarlar-uygulamalara girince sd kart simgeli.. Tablete tasi diyince uygulama yok diyor.. İndirirken mi sorun cikti acaba?

birde biri bi liste verebilirmi acaba google playden baska oyun-uygulama indirebilecegimiz? Market tarzinda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Bilmiyorum daha once basina gelen varmi ama tablete 8 tane program-oyun indirdm suan sadece 3 tanesi calisiyo.. Digerlerine tablet ayarlar-uygulamalara girince sd kart simgeli.. Tablete tasi diyince uygulama yok diyor.. İndirirken mi sorun cikti acaba?

birde biri bi liste verebilirmi acaba google playden baska oyun-uygulama indirebilecegimiz? Market tarzinda..

blackmart apk diye arat market hepsi free
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Bilmiyorum daha once basina gelen varmi ama tablete 8 tane program-oyun indirdm suan sadece 3 tanesi calisiyo.. Digerlerine tablet ayarlar-uygulamalara girince sd kart simgeli.. Tablete tasi diyince uygulama yok diyor.. İndirirken mi sorun cikti acaba?

blackmart apk diye arat market hepsi free

Peki diger sorun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.