neyse bu konuyu kapatalim cunku cemkirmek falan denmis hitap sekilleri cirkinlesmeye basladi. Tarayici olarak Maxthon u denemenizi tavsiye ederim arkadaslar benim hosuma gitti. Birde sol altta gorunen masaustunu goster tuslari kayboldu bende nasil geri getirebilirim acaba? Tesekkurler
hanngı rom acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: miyankizu
Adaptorun ustunde degerlere gore alirsan sorun cikmaz. hatta adaptoru de yanina al giris kisminda sorun yasamamak icin elektrikcilerde bulursun en kotu varsa tekzen bauhaus praktiker oralarda da vardir.
Bi bakıcam dediğiniz yerlere. Cevap için teşekkür...
quote:
Orijinalden alıntı: CroxLine
arkadaşlar forumda bi arkadaştan 320 tl ye almayı planlıyorum çin sitelerinde fiyatlar ne kadar öğrenciyim ne kadar ucuza alırsam benim için o kadar iyi son bi soru olarak bu rom olayı ne oluyor?
Ben tabletburada dan aldım 340 a bakalım bekliyorum. Pandawill den alırsanız daha ucuzdu ama stok yok. Benim dediğim yerde cumartesi sipariş çektim pazartesi yola çıkmış. Haftaya da eline gelse oh be diyeceğim :)
Arkadaşlar bende o3 nickli arkadaştan aldım tableti 10 güne elimde olur sanırım.Cihaz geldiğinde ilk olarak neler yapmam gerektiğini yazabilirmisiniz.Yani hangi romu kurmalıyım hangi yazılımları kurmalıyım en stabil olanları yazarsanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: turknur
Arkadaşlar nerdeyse elf alalı 2 ay oldu ve buradan bu ürünü almak isteyen arkadaşlara sesleniyorum : Almayın! İnternete girmek insana zevk veren bir iştir, inanın bu elfle internete girmek zulüm! Laptopum bozuldu bazen internette işim oluyor vallahi geriliyorum bu cihazla internete gireceğim diye. Kulanıcı adı, şifre girilecek yerleri algılamaz, algılamadı diye bi daha basarsınız bu sefer ekran kayar, alakasız bi linke tıklarsınız, sayfa yüklenmesi falan zaten hak getire. Açın bi sayfayı yemek yiyip gelin anca açmış olur. İstediğiniz yere basamazsınız gider başka yere girer. Bi de oradan dönecem diye uğraşırsınız. Bakacağınız 2 dakikalık bir şeyse yarım saatte anca girebilirsiniz, sinirden duvara çarpmazsanız tabii. Vallahi duvara çarpmama ramak kaldı kaç defalar. 2 yaşındaki oğlumun oyuncağı konumunda şu anda, çünkü başka bir işe yaramıyor. Ucuz mu, tamam ucuz ama kullanamadıktan sonra ne yapayım ucuzsa.. Yok şunu kur, yok bunu yükle , yok bu daha stabil... kanmayın hiçbirine , hem 9a yı hem 9b yi hemde 1.1a yı yükledim hiçbir farkı yok. Çünkü alet yetersiz, versiyon değiştirsen ne olur? yok opera iyi dediler yükledim aynı. Yavaşlığı aynı olduğu gibi birde Çince. Maxthon yükledim, onu yaptım bunu değiştirdim boş. Bu alete verilecek para maximum 50 lira. O bile çok. Videosu desen flu flu çekiyor, görüntü kayıyor, netlik yok. Fotograf makinası gibi kullanayım desen casio f91 kol saati bundan daha iyi fotograf çeker. Fotoğraflara falan bakarım böyle dokanmatik , kaydıra kaydıra derseniz onu bilemem. O işe yarayabilir. Arkadaşlar kimse babamın oğlu değil, bu ürünü kötülemem için hiçbir sebep yok inanın. Paranız cebinizde kalsın diye üşenmedim yazdım. Gidin bilindik markalardan para biriktirip alın. Aynı işi görüyor nasıl olsa deyip almayın. Dikkat edin zaten daha 1 ay olmamış adamlar satmaya çalışıyor, neden acaba. Dediğim gibi oğlumun oyuncağı oldu, cocugunuz varsa alın oynasın, pahalı bir oyuncak olur anca.
teknoloji herkese farkli hitap ediyor.benim babamda ayni seyleri laptop icin soyluyor.sonuc itibariyle siz kullanamadiniz diye alet kotu demek degildir.daha once bir android tecrubeniz oldu mu bilmiyorum ama sonucta ipad biel alsaniz o bahsettiginiz sorunlarin cogunu yasayacaksiniz en azindan siz yasarsiniz anladigim kadariyla.ben bu bahsettiginiz sorunlardan hic birini yasamadim.cince operayi nereden buldunuz oda ayri bir basaru tabi:))fotograf konusunda haklisiniz ki zaten megapixeline bakinca fotograf olayinin iyi olmayacagini almadan anlamaliydiniz.sonucta elinizdeki alet bugunun kuruyla 245-260 tl araliginda bir alet.sonuc itibariyle alin aldirin ama teknoloji ozurlulere aldirmayin.onlar gitsin 1400 lirayi ipad e bayilsin.
quote:
Orijinalden alıntı: semihh95
quote:
Peki soruyorum size ekranı büyüttüğünüzde önce ekran bulanıkken sonra netleşmiyor mu? Ekran büyüyor ama bulanık, 2 saniye sonra netleşiyor. Six guns oyununu bende yükledim, bölüm geçişlerinde yarım dakika bekliyorsun donuyor orada. Video çektiniz mi hiç? Çektiğiniz videoyu seyrettiniz mi ya da? Hareketli sahnelerde bulanık gösteriyor. Kullanıcı adı gireceğim yere basıyorum, 2 saniye sonra geliyor klavye. Bu sorunlar hangi versiyonu yüklersem yükleyeyim geçmedi. Zaten versiyon yükleme işinide bıraktım, birbirinden farklı değiller bence performans olarak. Sizin için bu ve buna benzer sorunlar önemli değilse bilemem. Ama ben memnun değilim.
hıcbırı olmadı sana elf degıl via 8650 256 ramli cihaz verdıler galıba
@semihh95 via 8650 256 ramli cihaz nedir??
quote:
Orijinalden alıntı: gazellewish
quote:
Orijinalden alıntı: semihh95
quote:
Peki soruyorum size ekranı büyüttüğünüzde önce ekran bulanıkken sonra netleşmiyor mu? Ekran büyüyor ama bulanık, 2 saniye sonra netleşiyor. Six guns oyununu bende yükledim, bölüm geçişlerinde yarım dakika bekliyorsun donuyor orada. Video çektiniz mi hiç? Çektiğiniz videoyu seyrettiniz mi ya da? Hareketli sahnelerde bulanık gösteriyor. Kullanıcı adı gireceğim yere basıyorum, 2 saniye sonra geliyor klavye. Bu sorunlar hangi versiyonu yüklersem yükleyeyim geçmedi. Zaten versiyon yükleme işinide bıraktım, birbirinden farklı değiller bence performans olarak. Sizin için bu ve buna benzer sorunlar önemli değilse bilemem. Ama ben memnun değilim.
hıcbırı olmadı sana elf degıl via 8650 256 ramli cihaz verdıler galıba
@semihh95 via 8650 256 ramli cihaz nedir??
çok eski sistem basmatik yavaş hesap makinesi gibi alet tablettlerin atası diyebiliriz
quote:
neyse bu konuyu kapatalim cunku cemkirmek falan denmis hitap sekilleri cirkinlesmeye basladi. Tarayici olarak Maxthon u denemenizi tavsiye ederim arkadaslar benim hosuma gitti. Birde sol altta gorunen masaustunu goster tuslari kayboldu bende nasil geri getirebilirim acaba? Tesekkurler
İthamimdan dolayi kirildiysaniz ozur dilerim.. Demek istedigim bes kurusa on kofte beklemeyin cihazin inceligi icine koyulan sistemi inceleyin.. Kucucuk islemciyle o performansi yakalamis sonucta.. Ben cihazimdan cok memnunum cunku cihazimin ederini biliyorum ondan daha fazla is yapiyor. Belkide semih95in dedigi gibi oem bi urun verdiler..
Tabletburada.com da 300 tl ye düşmüş. aurora ise 335 tl ben ise elfe 335 vemiştim
Ama olsun sonuçta para peder beyden çıkacak ekstra 35 tl nedir ki 3-4 günlük sigara parası...
Alacakalara duyurulur...
quote:
Laptop performansı beklemek konusunda haklı olabilirsiniz. Ben başka tablet kullanmadım sonuçta kıyas yapma imkanım yok. Bu haliyle kabul edilebilirse hoş güzel ,ama her kullanışımda sinirlendiriyor beni. Dediğiniz gibi laptop kullandıktan sonra bunu kullanınca hoşnut kalmamış olabilirim. Mesela 2-3 tane sekme açmışsınız birinden diğerine geçerken sekmeyi açıyosunuz bomboş beyaz sayfa ( halbuki site açılmış önceden) 2 saniye bekliyosun sonra geliyor ekran. Ya bunları sizde yaşıyorsunuz bence ama önemsemiyorsunuz galiba. Ben yaptığım etkiye anında tepki göremeyince sinirleniyorum. Neyse biraz daha kullanalım bakalım, birde elvishi yukleyelim yine yorum yaparız
dediğin bekleme sürelerine katılıyorum.. elvish yükleyince de aynısı olacak ama yine dediğin gibi biz önemsemiyoruz diye takmıyoruz.. sen anında tepki vermesini istiyorsun ama 1-2 saniye beklemek zorundasın aynen elfte.. fakat bu fiyata ben bu tabletten memnunum..ayrıca hiçbir tabletin bir bilgisayardaki gibi internet deneyimi sunacağını da kişisel fikrim olarak düşünmüyorum..samsung galaxy tabı da ipadi de denedim..denedim derken benim değillerdi :) ama internet olayına özellikle baktım.. evet tepki konusunda daha iyiler ama yine de bir bilgisayarda yaşayacağın deneyimi asla ama asla bekleme.. benim fikrim böyle ;)
arkadaşlar bir sorum var... bende elvish rom yüklü ancak six guns gibi gameloft oyunlarını açmıyor..netten oyun dosyalarını yüklüyor ama açmıyor.. bi de sizin elvishin kernel numarası nedir? bendekş elvish cwm ile uyumlu olan elvish.. bir de livesuit için olanı vardı...ama ben cwm olanı yüklemiştim.. bir fark mı var acaba... elvish 0.3 diye geçiyor...elvish 0.3 hiç güncelleme aldımı yani..bunu merak ediyorum..
Merhaba. Elfimi alalı 1 haftayı geçti haliyle bir sürü apps yükledim ve kaldırdım. Şu anda yüklü programları baya azalttım ama diskte 3 gb boş yer var. İşe yaramayan yada kaldırdığım programların silinmeyen dosyalarını nasıl temizleyebilirim?
Merhaba. Elfimi alalı 1 haftayı geçti haliyle bir sürü apps yükledim ve kaldırdım. Şu anda yüklü programları baya azalttım ama diskte 3 gb boş yer var. İşe yaramayan yada kaldırdığım programların silinmeyen dosyalarını nasıl temizleyebilirim?
Şöyle bir şey işe yarayabilir. Ben denemedim ama bu iş için olduğu yazıyor.
Bence de güzel bi şey. Çünkü mesela skype 2.3 te çok sağlıklı çalışıyordu. Görüntülü görüşme mükemmeldi. Ama 4.0 ların hiçbirinde çalıştırmayı başaramadım. böyle bir çözüm benim için çok iyi olur. Tabi önce Aurora'ya uyarlanması gerekiyor kullanabilmem için.
Bence de güzel bi şey. Çünkü mesela skype 2.3 te çok sağlıklı çalışıyordu. Görüntülü görüşme mükemmeldi. Ama 4.0 ların hiçbirinde çalıştırmayı başaramadım. böyle bir çözüm benim için çok iyi olur. Tabi önce Aurora'ya uyarlanması gerekiyor kullanabilmem için.
ben elvıshteydı sanırsam sıkıntısız gorustum elf ile.pc arasında