Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Flame(Fire) Gold - Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyisiyle kötüsüyle hoş f/p oranı yüksek bi cihaz sizinde yazdıklarınızı göz önüne alıp 21-11-2012 tarihinde sipariş ettim. Eğer alacaklar varsa ayın 26sinda stoklara geliyor golda :)
    arkadaşlar gold bilgisayarda gördüm 429 TL web'e özel uzun süredir takip ediyorum sizi ve bu ürün dikkatımi çekiyordu fiyat pahalı geliyordu sizce şuan alayım mı? Veya crystal düşünüyorum genel amaç film,oyun,internet gezgini olacak sizin görüşlerinizi almak isterim.
    şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrhmb -- 23 Kasım 2012; 19:11:06 >

• ustadlar lütfen yardımcı olun sizden başka danışabileceğim kimse yok bilgilerinize fazlasıyla ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb benimde dikkatimi çekti ürün çok güzel acaba bu linkteki ile aynımıdırhttp://www.pandawill.com/ainol-novo-7-flame-android-404-tablet-pc-ips-hd-screen-7-inch-16gb-bluetooth-dual-camera-5000mah-battery-black-p66026.html dediğiniz tablet ?
  • mobilden girdiğim için bakamiyorum ama kendi başlığıni okudum az önce ürünün çıt pıt ses çok sanırım crystal düşünüyorum

• evet arkadaşlar saat yaklaşık 21.00 itibarıyle sipariş verdim gold bilgisayardan 3 iş günü içinde gönderili dediler bakalim sonuç ne

• kardeş hangi modelı sipariş verdin.?crystal mı ?
  • yok flame verdim dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tablet elime geçtiğinde neler yapayım benim ilk tabletin olacakta bilgilendirme yapar misiniz rica etsem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.