Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Tornados Güncel Rom'lar,Yükleme,Sorunlar&Çözümleri (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.069
Cevap
8
Favori
41.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 619 Rom'u yükledim... 619 gerçekten en sorunsuzuymuş benim tornados tablet için.. G sensör çalıştı.. Kendi kendine hayalet tıklama olayı bitti.. şarj süresi doğru gösteriyor.. tablet daha stabil hale geldi.. oh be.. çok şükür..
  • Heroes of Order And Chaos'u sorunsuz çalıştırabilen varmı?
    Basılan yerin daha altını algılıyor yani yazılımsal bir kalibrasyon problemi var gibi.
  • Ainol novo 7 Tornados tabletimin dokunmatik ekranı kilitlendi.Buradan okudugum bilgiler doğrultusunda Bir sürü rom yükledim dokunmatigi çalışmıyor .Rom yüklerken upgrade stepp2 dont power off hatası geliyor romu sd karttan yüklüyorum acaba nerde hata yapıyorum lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun şimdiden teşekkürler.

not:tabletimin şarzı fulken bu hatayı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GBL -- 9 Aralık 2012; 14:59:09 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F64S600 -- 19 Kasım 2020; 0:54:32 >
  • acer a110 tegra3 tablet kullanıyorum şu an, tornadostan herhalde bi 10 kat daha iyi her şeyiyle :D
  • Beyler AnTuTu Benchmark ile Tornados tabletinizi test edip yayınlarsanız sevinirim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antutu.ABenchMark&hl=tr

Benim Ainol Tornados yerine Ainol Legend gönderildi.

Tornados da A9 işlemci var. Ainol Legend A13 kodlu işlemci.

Aldığım puan 3538
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 19 Kasım 2020; 9:34:6 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenowaren

NOVO7 TORNADOS - SAMOCEV ROM

Orijinal Tornados romları 518, 619 ve custom Feiyu_Mod romlarının birleişimi ile oluşturduğum Samocev_Mod romunu sizlerle paylaşmak istiyorum.
    Her defasında patch yapmaktan sıkıldığım için patch dosyalarını rom'a entegre ettim ve 1-2 ufak değişiklik yaptım. Zaten yükleyenler farkedecektir.
    Kullanmadığım bazı uygulamaları da kaldırdım ve 2-3 ekstra uygulama ekledim. Bilinen sorunları çözmek gibi bir iddası yok romun.

İki farklı sürüm mevcut.

SA518 [FİNAL] - Orijinal Tornados 518 romu stabil çalışan cihazlar için.http://www.mediafire.com/?qilaomfq4b4zsbz

SA916 [FİNAL] - Orijinal Tornados 619 romu stabil çalışan cihazlar için.http://www.mediafire.com/?tphlaslcac9le8a

Kurulum:

samocev_XXX.zip isimli dosyayı hafıza kartınızın ana dizinine atın.
    Cihazı kapatın. Ses azaltma tuşuna basılı tutarak cihazı recovery modunda açın.

Recovery Modunda
    . Wipe işlemlerini yapın. (3 tane)
    . "Apply Update From SDCard" seçeneğini seçin.
    . Hafıza kartınıza attığınız samocev_XXX.zip isimli dosyayı seçin.

Yükleme başlayacak işlem 3-4 dk sürecektir. Yükleme işlemi bittikten sonra
    "Reboot Device Now" seçeneğini seçin.

Not: Rom'u yükledikten sonra tekrar Wipe işlemlerini YAPMAYIN.Gömülü uygulamalar silinir.

Gömülü Uygulamalar:
    Flash Player
    Solid Explorer
    Google Play Store
    QuickPic
    Google Talk

Kaldırılan Uygulamalar:
    Takvim, Eposta, Exchange, Browser, File Browser, Galeri (Hareketli Duvarkağıtları), Müzik Çalar, Wifi.apk,
    Video çalar vs.

Bu işlemlerden dolayı telefonunuzda meydana gelecek herhangibir arızadan dolayı ne şahsım (zenowaren) nede Donanımhaber.com yönetimi, kurucusu vb. kesinlikle sorumlu tutulamaz bu işlemlerden sadece siz sorumlusunuz!

Bu işlemleri yapanlar otomatikman yukarıdaki kuralları kabul etmiş sayılır

Çok teşekkürler ben takip ediyorum çünkü halen sorunsuz sürüm bulamadım.Sanırım ainol dan soğudum 0 yazılım desteği.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:11:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@zenoware merhaba. Özel mesaj kabul etmediğin için buradan yazıyorum.

daha önce blogunda paylaştığın Tornado'yu bilgisayara bağlamak ile ilgili yazıyı bir daha yayınlayabilir misin ? şimdi gördüm blogun kapanmış, üzüldüm açıkçası.

ben cihazı bilgisayara bağlamayamıyorum bir türlü.tablet bilgisayarı görüyor, usb depolama birimini açıyorum ama bilgisayar tabletin sürücülerini göstermiyor bir türlü.
    işletim sistemim windows7 64bit.

teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemilakkaya

quote:

Orijinalden alıntı: orhank52

Hayırlı olsun hocam,beni ürün de yolda umarım en kısa zamanda ulaşır herkese,ürün özelliklerinde webcam 2mp yazıyo 0.3mp olacak bir de hdmı cıkısı yazıyo,malesef hdmı cıkısı yok urunde

evet direkt olarak bir hdmi çıkışı yok şarj çıkışından ara kablo ile görüntü alıyorz sorun değil kablo satılıyor "istanbul / karaköy 'de" aynı anda uzatma hdmi çıkışı ve şarjz aletini takabiliyoruz gönül isterdi direk çıkış olsun :)

"HDMI çıkışı yok dersek yanlış anlaşılır"

hocam şarj çıkışı dediğin normal usb (mini usb) girişi mi? kablo hakkında biraz daha bilgi verebilirmisin. nette satan bi yer var mı? ainol mars aldım çinden memnunum ama hdmi olayını denemek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nodex
    quote:

daha önce blogunda paylaştığın Tornado'yu bilgisayara bağlamak ile ilgili yazıyı bir daha yayınlayabilir misin ? şimdi gördüm blogun kapanmış, üzüldüm açıkçası.

ben cihazı bilgisayara bağlamayamıyorum bir türlü.tablet bilgisayarı görüyor, usb depolama birimini açıyorum ama bilgisayar tabletin sürücülerini göstermiyor bir türlü.

teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar bilgisi olan yok mu acaba ?

Tableti bilgisayara bağlayamıyorum, görmüyor bilgisayar tableti.

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler şimdiden.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:11:42 >

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler şimdiden.

Wipe işlemi ile sorunun çözülebilir. Önemli verileri yedekleyip deneyebilirisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

quote:

Orijinalden alıntı: inocence

arkadaşlar sorunu çözdüm.Usb hata ayıklamasını pasifize edince sıkıntı olmuyor.Hata ayıklaması aktif olunca habire kasılıyor tablet, donuyor.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:11:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz kastırdım yabancı forumlarda vs 4.0.4 kurdum.
    gelişme var oyun ve arayüzde hoş !

flash player 11.X kurdum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

biraz kastırdım yabancı forumlarda vs 4.0.4 kurdum.

4.0.4 için adres verebilir misin @ibraxi ?

Arkadaşlar rom yüklemeden önce program yedeklerini alan bir program var mı tavsiye edebileceğiniz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

biraz kastırdım yabancı forumlarda vs 4.0.4 kurdum.

4.0.4 için adres verebilir misin @ibraxi ?

Arkadaşlar rom yüklemeden önce program yedeklerini alan bir program var mı tavsiye edebileceğiniz ?

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:12:41 >
  • valla rom ve mod güzel oldu.

Seksenleri netten direk izledim cihaz ile.
    bazı oyunlarda atıyor ama genel olarak güzel.
    gece google maps ile evi buldum :) google and. market direk erişimi güzel.

Flash player 11 ile nette sorun yok, web sitesi tasarımı ağır ise tıklamalerda biraz gıcık oluyor insan.

alt yazı sorununu gideren var mı ?
    ÇŞĞİÖ gibi harfler için.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.