Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Tornados Güncel Rom'lar,Yükleme,Sorunlar&Çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.069
Cevap
8
Favori
41.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tabletimiz piyasaya çıkalı çok olmadı bende araştırdım fakat pek bir bilgi yok sadece bu tableti kullanacak arkadaşları bir araya toplamak için başlığımızı açmış bulunıyoruz. Şuan kargoda olan tabletim gelir gelmez ilk inceleme ve ilk izlenimlerimizi burada paylaşacağız inşallah :)

Hayırlı Uğurlu olsun.

-Genel Bakış

7inch Kapasitif 5 Point Multi-Touch

HD LCD Ekran, 800x480Pixels

Dahili Haoparlör / Kulaklık Çıkışı / Mikrofon / MP3, WMA, 3GP, WAV gibi temel formatları destekler.

Video - Film
    Divx destekler. İnternet sitelerinde video izleyebilmeniz için Flash desteği vardır.
    1080P HD Film izleyebilirsiniz. Aşağıdaki formatları ve daha fazlasını destekler :
    MP4, AVI ( XVID,H.263,DIVX) 3GP, RMVB, MKV, WMV, MOV

Office Yazılımları
    Ofis yazılımları ücretsiz ve yüklü olarak gelmektedir.
    (Word, Excel,PPT,PDF, ve TXT)

E-Kitap Özelliği
    En yaygın ekitap formatlarını destekler: TXT, CHM, UMD, PDB, PDF
    Android Market Place
    Ön 2.0MP Webcam
    HD / HDMI çıkışı
    To Go, Gmail, PDF Reader, E-Kitap Okuyucu Ofis
    YouTube, Facebook, Twitter, vb Sosyal Ağlar

-Teknik Özellikler.

Ainol Novo 7 Tornado
    İşlemci
    Amlogic 8726-M3L Cortex-A9 1Ghz
    OS
    Android 4.0
    RAM
    1GB DDR3
    Nand Flash
    8GB
    Ekran
    7inch Kapasitif 5 Point Multi-Touch HD LCD Ekran, 800x480Pixels
    Kablosuz
    WiFi 802.11b/g/n. Max: 150Mbps
    Dış 3G
    USB-OTG 3G Dongle Destek
    Kamera
    Ön 1.3MP
    G-sensor
    var
    Bluetooth
    Yok
    I / O Portları
    1 x Mini USB 2.0 OTG
    1 x TF Kart yuvası
    1 x 3.5mm Stereo Kulaklık Jack
    x Jack DC-IN 1
    Tuşlar
    ON / OFF Güç, VOL-, VOL +, ANA
    Ses
    MP3, WMA, OGG, AAC, WAV
    Video
    M2TS MOV, MKV, AVI, RMVB, RM, TS, TP, VOB, DAT, MPEG, MP4, PMP, 3GP, FLV, WMV, ASF.1920x1080p full HD
    Ebook
    TXT, LRC (üçüncü parti yazılımlar yükleyerek PDF, EPUB, FB2)
    Ses sistemi
    Dahili hoparlör 1x1 w
    Pil Gücü
    3.7V 3700mAh lityum pil Dahili
    Daha fazla işlev
    Google Arama / Tarayıcı / Camcoder / Email / MSN / Skype / Gtalk / ICQ / Çalar Saat / Calculator / Takvim / ES dosyası Explorer / ES görev yöneticisi / PDF okuyucu / Photo Browser. Vs
    Diğerleri
    Çoklu dil, OTG Fonksiyonu (exFAT, NTFS, FAT32), Uyumlu sistemi: Win200/XP/VISTA/WIN 7
    Aksesuarlar
    1 x AC Şarj
    1 x USB Kablo
    1 x kulaklık
    1 x OTG Kablo
    1 x Kullanım Kılavuzu (Çince)

• Hayırlı olsun hocam,beni ürün de yolda umarım en kısa zamanda ulaşır herkese,ürün özelliklerinde webcam 2mp yazıyo 0.3mp olacak bir de hdmı cıkısı yazıyo,malesef hdmı cıkısı yok urunde
  • 2012-05-20 06:15:51 Pending
    2012-05-20 06:15:53 Processing-1
    2012-05-20 08:54:09 Processing-3
    2012-05-20 08:58:35 Processing-5
    2012-05-22 20:30:36 Dispatched

10-15 güne gelir heralde.
  • Benim üründe henüz postada gelir gelmez paylaşımda bulunurum.
  • 2012-05-17 01:16:20 Pending
    2012-05-17 01:16:20 Processing-1
    2012-05-17 08:43:25 Processing-3
    2012-05-17 08:54:25 Processing-5

Ben hala bekliyorum :(
  • benim ürün china post la geliyo,sizin ki? bide siz hangi sayfadan sorguluyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhank52

Hayırlı olsun hocam,beni ürün de yolda umarım en kısa zamanda ulaşır herkese,ürün özelliklerinde webcam 2mp yazıyo 0.3mp olacak bir de hdmı cıkısı yazıyo,malesef hdmı cıkısı yok urunde

evet direkt olarak bir hdmi çıkışı yok şarj çıkışından ara kablo ile görüntü alıyorz sorun değil kablo satılıyor "istanbul / karaköy 'de" aynı anda uzatma hdmi çıkışı ve şarjz aletini takabiliyoruz gönül isterdi direk çıkış olsun :)

"HDMI çıkışı yok dersek yanlış anlaşılır"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar tablet geldiği anda detaylı incelemeyi yapıcam yolda 1-2 günde gelir gibi dursada ptt ve çin kargo ne kadar çabuk getirir bilemem :) en son gelen kargo 22 gün sürdü. Beni en çok merak ettiren konu normal kullanımlardaki geçiş aralıkları ve oyun deneyimi ve tabiki internet üzerinde sörf !

Yanılmıyorsam firma yöneticileri gelecek güncellemeler ile daha faydalı ve daha akıcı olacak sonuç da cihaz yeni ve bir çok eksiği olacaktır aldığımız anda sakın üzülmeyin Ainol un diğer ürünlerinin hız ve aktif olması çıkartılan romlar ve güncellemeler ile olmuştur aynı tecrübeyi bizde belli sürede yaşıyacağız hadi hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemilakkaya

quote:

Hayırlı olsun hocam,beni ürün de yolda umarım en kısa zamanda ulaşır herkese,ürün özelliklerinde webcam 2mp yazıyo 0.3mp olacak bir de hdmı cıkısı yazıyo,malesef hdmı cıkısı yok urunde

evet direkt olarak bir hdmi çıkışı yok şarj çıkışından ara kablo ile görüntü alıyorz sorun değil kablo satılıyor "istanbul / karaköy 'de" aynı anda uzatma hdmi çıkışı ve şarjz aletini takabiliyoruz gönül isterdi direk çıkış olsun :)

kusura bakmayın hocam,kablo ile goruntu alındıgını bılmıyordum,iyiymiş bu özellik:D dediginiz gibi zaman gectıkce daha stabıl rom lar cıkacaktır,ainol ilk guncellemeyi yaptı bile tornado için, işlemci için allwinner a10dan daha köt denilse de,kalite olarak amogic daha koklu bır firma diye düşünüyorum ben

• bugun nette gezınırken bı sıtede tornado ile bi inceleme gordum google chrome da dılını cevırıp ınceledım, antutu testden 3520 puan almıs? nasıl bu puan sizce?diğer ainollar kac alıyodu kı?
    link burda bakmak isteyen olursa

tıkla

Ainol Novo 7 Tornados Güncel Rom'lar,Yükleme,Sorunlar&Çözümleri
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemilakkaya

quote:

kablo linkmvar mı bende sipariş verdim benmkide yoldada gelmeden kablosunu alayım

• Bu tabletten alıcağım saınırım kablo linki bende alabilirsem süper olur
  • Benim tornado henüz gelmedi gönderi yurtdışına sevkedildi yazıyor, sanırım haftaya gelir, tabi gümrükte takılmazsa
  • hdmi cozumu link bekliyouz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablo çözümü kolay çoğu sitede var giriş normal şarj girişi gibi yada mini hdmi girşi diyoruz diret kablo olarak ayarlanıyor ben öyle biliyorum tablet gelmeden bişe diyemiycem ama link bulursam yollarım.
  • arkadaşlar malesef üzülerek söylüyorum siteye mail atmıştım HDMI var yazıyordu çoğu reklamın da fakat site yöneticisi bana HDMI çıkışı pasif olarak gelecek diyor nasıl çözerler bilmiyorum fakat büyük ihtimal HDMI çıkışı olmayacak kablo ile yapılır demişlerdi bu mailde onunda olmayacağı yazıyor üzülerek yazıyorum. :(
  • ben yabancı bi forumda okumustum bu tarz bişeyler yazıyordu, mars ile tornado nun islemcılerı arasında "L" harfi farkı var,bu "L" harfi bu anlamlara geiyormus kısıtlanmıs,belki sizin o dediğiniz olay Mars modelinde olur ama Tornadoda olmayacakmıs
  • quote:

ben yabancı bi forumda okumustum bu tarz bişeyler yazıyordu, mars ile tornado nun islemcılerı arasında "L" harfi farkı var,bu "L" harfi bu anlamlara geiyormus kısıtlanmıs,belki sizin o dediğiniz olay Mars modelinde olur ama Tornadoda olmayacakmıs

hadı yaaa
    tek fark hdmı ve ekran cozunurlugumu baska vark varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

ben yabancı bi forumda okumustum bu tarz bişeyler yazıyordu, mars ile tornado nun islemcılerı arasında "L" harfi farkı var,bu "L" harfi bu anlamlara geiyormus kısıtlanmıs,belki sizin o dediğiniz olay Mars modelinde olur ama Tornadoda olmayacakmıs

hadı yaaa
    tek fark hdmı ve ekran cozunurlugumu baska vark varmı?

benim bildigim yok hocam,izlediğim videolardaki testlerde fena puanlar almamıslar,ama hdmı cıkısı bır eksık tabıkı bu ozellıgı kullanacaklar için
  • bende elf var bır kere denemek ıcın tv ye baglayıp 3d fılm performansı denedm o kadar.
    Bunuda kardesıme sıparıs verdım bıc den bakalım artık gelınce yorumlarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.